Αιτήσεις συμμετοχής και φόρμες

για Σεμινάρια Αυτοάμυνας και Εξετάσεις

Η σελίδα αυτή εξυπηρετεί σαν οδηγός για να βρείτε την κατάλληλη φόρμα αίτησης συμμετοχής. Επιλέξτε με βάση το γεγονός στο οποίο θέλετε να λάβετε μέρος. Αυτό μπορεί να είναι ένα από τα παρακάτω. Για απορίες, μπορείτε να καλέσετε στο 210-80.47.244 (ώρες 10:00 με 17:00, μόνο καθημερινές).

Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη του Combatives Group, με την φόρμα αυτή μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους. Δεν υπάρχει καμία οικονομική υποχρέωση παρά μόνο μετά την έναρξη της συμμετοχής τους σε σεμινάρια ή μαθήματα.

Με την αίτηση αυτή μπορείτε να συμμετέχετε στα Ανοικτά Σεμινάρια Αυτοάμυνας του Combatives Group. Το καθένα προσδιορίζει το κοινό του (για παράδειγμα: μεικτό ή μόνο για γυναίκες ή για εφήβους κ.λπ.).

Αν έχετε ήδη κάνει την εγγραφή σας στο επερχόμενο σεμινάριο και επιθυμείται να ακυρώσετε, μπορείτε να το κάνετε μέσω αυτής της φόρμας ή τηλεφωνικά, καλώντας μας από τον αριθμό που εισάγατε στην αρχική αίτηση συμμετοχής.

Η φόρμα αυτή αφορά μόνο στα μέλη του Combatives Group και είναι η αίτηση συμμετοχής τους στα κλειστά σεμινάρια που κατά καιρούς πραγματοποιούνται. Η ενημέρωση γίνεται μέσω email ή μέσω Facebook.

Αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις των μελών για την μετάβασή τους σε ανώτερο επίπεδο εκπαίδευσης. Η αίτηση γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τον Εκπαιδευτή και τον Τεχνικό Σύμβουλο.