Απλές, αποτελεσματικές, δοκιμασμένες τεχνικές

Τι είδους τακτικές και τεχνικές απαιτούνται για να ασκήσει κανείς αυτοάμυνα αποτελεσματικά; Ποιοι είναι οι καθοριστικοί παράγοντες που το επιτρέπουν; Ποιοι ασπάζονται τέτοιες αρχές και πρακτικές;

…κερδίζουν την μάχη

Η ΑΠΛΟΤΗΤΑ είναι το αποτέλεσμα της αφαίρεσης των περιττών ώστε η δομή να υπακούει στην λειτουργικότητα.

Η ΕΥΘΕΙΑ είναι πάντα η μικρότερη απόσταση από το σημείο «Α» στο σημείο «Β» σε όλες τις όψεις της ζωής.

Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ χαρακτηρίζει ό, τι έχει επιτευχθεί με την μικρότερη δυνατή προσπάθεια.

Κάθε σοβαρός και ανοιχτόμυαλος ασκούμενος Αυτοάμυνας τελικά καταλήγει στα ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

Με το πέρασμα του χρόνου και μετά από αλλεπάλληλες δοκιμές, όλοι τελικά καταλήγουν στις ίδιες βασικές αρχές.

Απλές, αποτελεσματικές, δοκιμασμένες τεχνικές

Για να επιβιώσει κάποιος από αληθινή βία πρέπει ν’ αφήσει κατά μέρος τις αδοκίμαστες τεχνικές, τ’ ανόητα θεατρικά και τις τεχνικές υπερβολές.

Για τον σκοπό της Αυτοάμυνας πρέπει ν’ αναζητήσει συστήματα που διδάσκουν ΑΠΛΕΣ, ΑΜΕΣΕΣ, και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ μεθόδους και τεχνικές, που σχετίζονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την αντιμετώπιση της ΑΠΕΙΛΗΣ, του ΚΙΝΔΥΝΟΥ και της ΒΙΑΣ και όχι τον αθλητισμό.

Κάθε ασκούμενος πρέπει να εφαρμόζει μεθοδολογίες και τακτικές εκτελώντας τεχνικές που είναι ευπροσάρμοστες και λειτουργούν σε ακραίες καταστάσεις. Δηλαδή αυτές που έχουν περάσει επιτυχώς την δοκιμασία σε πεδία μαχών διαχρονικά ανά τον κόσμο.

12/02/2013

Καπανταϊδάκης Ζαχαρίας

Μοιράσου το:

Σχετικά άρθρα

Πιεσμένη Ζωή Πιεσμένη Εκπαίδευση Αυτοάμυνας

Όταν έχουμε απέναντί μας έναν άνθρωπο (ή ανθρώπους) του οποίου η βίαιη συμπεριφορά δεν θυμίζει τίποτε από ό,τι έχουμε συνηθίσει, ο μοναδικός τρόπος για να παραμείνουμε σώοι και αβλαβείς είναι να έχουμε μπει στο παρελθόν σε παρόμοιες καταστάσεις, έστω και πλασματικές αλλά όμοιες.

Μια ζωή τιμής

Michael Davidow 6/12/1933 – 8/8/2022 – Η κληρονομιά ενός αόρατου γίγαντα και το μέγεθος της σκιάς που έριξε.

100% θύμα

Είναι δυνατόν να μειώσεις την πιθανότητα να γίνεις θύμα εγκληματικήε ενέργειας; Είσαι ικανός αυτή τη στιγμή να το κάνεις αυτό; Πως γνωρίζεις ότι αυτό που θα κάνεις θα πιάσει τόπο; Το έχεις δοκιμάσει ποτέ με ανθρώπους που αντιστέκονται σθεναρά στις προσπάθειές σου;

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.