Πως με βοήθησε το combatives

Πως με βοήθησε το combatives να αλλάξω τη ζωή μου; Από πού να ξεκινήσω; Σχεδόν όλα πηγαίνουν καλύτερα! Η προσωπική μου ζωή, η ψυχολογική μου ζωή, η σωματική μου εξέλιξη, η αυτοπεποίθησή μου, κι’ άλλα πολλά!

Πως με βοήθησε το Combatives να αλλάξω τη ζωή μου; Από πού να ξεκινήσω; Σχεδόν όλα πηγαίνουν καλύτερα! Η προσωπική μου ζωή, η ψυχολογική μου ζωή, η σωματική μου εξέλιξη, η αυτοπεποίθησή μου, κι’ άλλα πολλά!

Από τότε που άρχισα το Combatives, η ζωή μου έχει αλλάξει αρκετά. Κάνω Combatives εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο (14 χρονών άρχισα) και πραγματικά νιώθω πολύ διαφορετικά σε σχέση με πριν. Από πλευρά της προσωπικής μου ζωής, έχω χάσει αρκετά κιλά, το οποίο ήταν ένα μικρό θέμα στο σχολείο και στη βόλτα, διότι κάποιες φορές μπορεί να με κορόιδευαν κτλ., αλλά πλέον έχω γίνει περισσότερο εξωστρεφείς και σταμάτησα να δίνω σημασία σε πράγματα που με ενοχλούσαν, δηλαδή μου έδωσε αρκετή αυτοπεποίθηση σε σχέση με αυτήν που είχα πριν.

Αρχικά άρχισα το Combatives γιατί ήθελα κάπου να γυμναστώ και να γίνω πιο υγιής, αλλά με τον καιρό άρχισε να με ενδιαφέρει ακόμα και περισσότερο, οι τεχνικές και πως θα μπορούσα να αμυνθώ σε μία απρόοπτη κατάσταση. Μέτα άρχισε να με ενδιαφέρει ακόμα περισσότερο και ασχολιόμουν ακόμα περισσότερο.

Συνοψίζοντας μέσω του Combatives όχι μόνο «διορθώθηκα» σωματικά, αλλά κατάφερα να «ξεκλειδώσω» τον εαυτό μου.

Κατά κανόνα το Combatives Group δεν δέχεται άτομα κάτω από 18 ετών για την ώρα για λόγους ασφάλειας παρά μόνο με ειδική αίτηση παρουσία γονιού. Στο προσεχώς μέλλον, εφόσον έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία δημιουργίας ειδικού προγράμματος για νέους και νέες, θα ανοίξει και αυτή η ευκαιρία για άτομα κάτω των 18 ετών.

27/01/2018

Εγγλεζόπουλος Νίκος

Μοιράσου το:

Σχετικά άρθρα

Έχει αλλάξει η νοοτροπία μου

Εντύπωση μου κάνουν οι δυνατότητες που είχα και δεν ήξερα ότι τις είχα. Είναι απίστευτο να βλέπεις κάποια πράγματα να αλλάζουν και οι αντοχές σου να έχουν αυξηθεί και να κάνεις πράγματα που δεν ήξερες ότι μπορείς. Μου αρέσει που μέσα από αυτήν την εκπαίδευση όλα αλλάζουν.

Πραγματική και Προσποιητή Μάχη

Το να πιστεύουμε ότι μια πολεμική τέχνη ή ένα σκληρό μαχητικό άθλημα, θα μας κρατήσει ζωντανό σε καταστάσεις απειλητικές για τη ζωή, δεν σημαίνει ότι θα το κάνει κιόλας.

Αναγνωρίζοντας την Βία

«Αναλύοντας τα βιώματα κάθε επιπέδου του Combatives μέχρι το τρίτο, παρατηρεί κανείς νέους ασκητές που ενθουσιάζονται αλλά και να προβληματίζονται. Σε όλους όμως παρατηρείται ότι αναγνωρίζουν την βία καλύτερα και την διαχειρίζονται ολοένα και περισσότερο.»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.