Οδηγίες προς επίδοξους «ναυτιλλόμενους»

Τι πρέπει να κάνω για να ενταχθώ σε ένα τρίμηνο σεμινάριο του Combatives Group; Υπάρχει κάποια διαδικασία που πρέπει να περάσω; Αν θέλω να αναρριχηθώ στο σύστημα, τι πρέπει να κάνω; Τι κερδίζω στο τέλος;

Μέσα από την εμπειρία που μου επιτρέπεται να έχω αποκομίσει στο δεύτερο επίπεδο εκπαίδευσης του Civilian Combatives, θεωρώ και επιστώ την προσοχή στον αναγνώστη ότι όποιες πληροφορίες μπορεί να αντλήσει από κείμενα που αφορούν την φιλοσοφία και τους τρόπους εκπαίδευσης στις Αίθουσες Πρακτικής του Combatives Group είναι αποκλειστικά προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων και όχι για εφαρμογή από ιδιώτες ή «επαγγελματίες» διότι το πιο πιθανόν είναι βλάψουν τον εαυτό τους ή άλλους.

Ο λόγος είναι ότι το πλαίσιο εκπαίδευσης του Combatives απαιτεί εκπαιδευτή «απόγονο» των δημιουργών του συστήματος οι οποίοι αυτοί και ΜΟΝΟ αυτοί έχουν κερδίσει με ΙΔΡΩΤΑ και ΑΙΜΑ το πολυπόθητο Βιβλίο Ύλης και την εμπειρία του συστήματος.

Επιπροσθέτως και εξίσου σημαντικό έχουν κερδίσει το  αξίωμα του εκπαιδευτή πέραν των ικανοτήτων και των γνώσεων για την ελεγμένη ηθική ακεραιότητα και ειλικρίνεια τους. Γιατί χωρίς αυτές, θα ήταν αδύνατον να λάβουν την άδεια διδασκαλίας ενός συστήματος που έχει σκοπό να προστατέψει το υπέρτατο αγαθό, την ανθρώπινη ζωή, και όπως γίνεται κατανοητό δεν υπάρχει χώρος σε αυτό για «ανειδίκευτους ειδικούς».

Όσο για τους ιδιώτες, νεοελληνιστί …don’t try this at home!

Ο δειλός, ο μάγκας και ο… βρυχηθμός

Είναι πραγματική χαρά για όλους εμάς τους ασκούμενους του Civilian Combatives να βλέπουμε νέους μαθητές, ανεξαρτήτου ηλικίας (άνω των 18), να δυναμώνουν την κοινότητα του Combatives Group γιατί οι περισσότεροι από εμάς είμαστε άνθρωποι σοβαροί με τις δουλειές και τις οικογένειες τους που βλέπουν με χαρά να δημιουργούνται υγιή και δυνατά κύτταρα σε μια κοινωνία που καλείται να αντιμετωπίσει τις αυξημένες προκλήσεις της εποχής.

Φορέστε λοιπόν ότι σας κάνει να αισθάνεστε άνετα (εκτός μεταλλικών αξεσουάρ) και εφορμήστε με θάρρος ή ελάτε δειλά, δειλά (όπως αισθάνεται ο καθένας) σε μια  Αίθουσα Άσκησης του Combatives Group.  Το σίγουρο είναι ότι είτε ανήκετε στην πρώτη είτε στην δεύτερη κατηγορία μετά την προπόνηση θα αισθάνεστε το ίδιο και αν αποφασίσετε να παραμείνετε μετά από ένα μήνα δεν θα ξεχωρίζετε ποιος ήταν ο ντροπαλός και ποιος ο μάγκας.

…Γιατί θα έχετε μεταβληθεί σε αρπαχτικά και τα αρπαχτικά ξεχωρίζουν μόνο όταν αρχίσουν να …«ΒΡΥΧΩΝΤΑΙ».

14/05/2013

Ρονιώτης Κώστας

Μοιράσου το:

Σχετικά άρθρα

Ακούστε και διαβάστε!

Ποιά κοινά έχει το Σύστημα Αυτοάμυνας Combatives με πολεμικές τέχνες; Ποιες διαφορές το κάνουν να ξεχωρίζει; Τι είναι τα σημαντικότερα πράγματα που διδάσκονται σε Αίθουσες Ασκήσης Combatives;

Oh Fuck!

Λένε τίποτα οι μαύρες ζώνες και οι τίτλοι στη πραγματικότητα του δρόμου; Μήπως ενδιαφέρεται ο επιτιθέμενος αν έχεις τέτοια όταν σκοπεύει να σε σκοτώσει; Χρειάζεται να είναι κανείς εκπαιδευμένος σε πολεμικές τέχνες για να μπορέσει να προστατευτεί ή να αμυνθεί;

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.