• Αυτοάμυνα, εκπαιδευτικά προγράμματα

    Αυτοάμυνα, Αυτοπροστασία

    Εκπαιδευτικά προγράμματα

Κοινότητα Combatives

Γίνε μέλος ...

Η κοινότητα του Combatives Group αντιπροσωπεύει το σύνολο των πρώην και νυν ασκητών και εκπαιδευτών του Combatives Group. Πρόκειται για μια κοινότητα που διαρκώς ανανεώνεται με νέα μέλη, άνδρες και γυναίκες πολίτες και επαγγελματίες (αστυνομικούς, στρατιωτικούς, προσωπικό ασφαλείας κλπ).

Η κοινότητα σαν ύψιστη προτεραιότητα έχει την υποστήριξη της ζωής, της αξιοπρέπειας και της σωματικής ακεραιότητας των μελών της.

Τα μέλη της ερευνούν, δοκιμάζουν και τεκμηριώνουν το σύνολο των αρχών, μεθόδων και τεχνικών της διδακτέας ύλης. Η έρευνα αυτή υποστηρίζεται με μελέτη νέων μεθόδων Ασφάλειας, Αυτοπροστασίας και Αυτοάμυνας καθώς και της ιστορίας του Combatives αλλά και των υπόλοιπων σχετιζόμενων τεχνών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Εμπειρία της κοινότητας

Η κοινότητα του Combatives Group έχει στηρίξει το θεωρητικό και πρακτικό της υπόβαθρο στα θέματα Ασφάλειας, Αυτοπροστασίας και Αυτοάμυνας στις προηγούμενες εμπειρίες των ανθρώπων της γενεαλογίας της. Ως εκ τούτου, όσα προωθούνται και διδάσκονται από την ηγεσία και τους εκπαιδευτές της κοινότητας, έχουν δοκιμαστεί σε πραγματικές συνθήκες βίας, σε αστικό και πολεμικό περιβάλλον στο πρόσφατο παρελθόν και δοκιμάζονται και στο παρόν στα διάφορα πεδία μάχης και αστικά περιβάλλοντα του κόσμου.

Μέσα στην φαινομενικά σύντομη ιστορία του, οι ιδρυτές του Combatives κατάφεραν να αναπτύξουν ένα απλό σύστημα αυτοπροστασίας και αυτοάμυνας, εύκολο να διδαχθεί σε ανθρώπους με ελάχιστη ή καμία εμπειρία στις λεγόμενες «πολεμικές τέχνες».

Το σύστημα αυτό είναι κατάλληλο για σύγχρονο αστικό και εμπόλεμο περιβάλλον, όπου δοκιμάστηκε εξουθενωτικά και για δεκαετίες στις σκληρότερες συνθήκες επιβίωσης. Τα στοιχεία που μας παρέδωσαν οι ιδρυτές αλλά και οι συνεχιστές του είναι πολύτιμα και εξακολουθούν να προσαρμόζονται σε αυτά τα περιβάλλοντα ανά τον κόσμο.

Έτσι, μετά από εκτεταμένη έρευνα της κοινότητας του Combatives Group, έχουμε σήμερα στα χέρια μας την αποτελεσματικότερη μέθοδο διδασκαλίας ασφάλειας, αυτοπροστασίας και αυτοάμυνας για πολίτες και επαγγελματίες, άνδρες και γυναίκες.

Η συνειδητή και επισταμένη αφαίρεση κάθε περιττού στοιχείου, κάθε πολύπλοκης τεχνικής και κάθε αθλητικού χαρακτηριστικού, έκανε το σύστημα αμιγώς πολεμικό. Όπως και στη βία, έτσι και στο Combatives δεν υπάρχει χώρος για κανόνες, αγώνες και αθλητικό πνεύμα. Απλά διότι η κοινότητα του Combatives Group δεν ασπάζεται οποιαδήποτε αθλητική προσέγγιση σε θέματα επιβίωσης.

Όμως, η συμβολή της κοινότητας του Combatives Group δεν σταματάει εδώ. Βρισκόμενη σε διαρκή συνεργασία με νομικούς συμβούλους διδάσκει την μεθοδολογία της με βάση την νόμιμη αυτοάμυνα ώστε τα μέλη της να κινούνται πάντα σε νόμιμα πλαίσια.

Ταυτόχρονα και σε συνεργασία με εξειδικευμένους επιστήμονες φορείς, ερευνά διαρκώς θέματα μηχανικής κίνησης επιτυγχάνοντας το βέλτιστο αποτέλεσμα στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

Το έργο μας συνεχίζεται …

Μέλη της κοινότητας Combatives την ώρα της εκπαίδευσης

ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ ΑΘΛΗΣΗ

Combatives, η πολεμική τέχνη
Δεν διδάσκουμε άθληση, δεν κάνουμε αγώνες, δεν δίνουμε ζώνες. Διδάσκουμε επιβίωση.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΑ

ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE

Youtube Channel
Πάνω από 180 βίντεο στο κανάλι του Combatives στο Youtube. Κάνετε την εγγραφή σας τώρα.

ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΛΩΝ

Πρόσβαση σε άρθρα με απόκρυψη

Εισάγετε τον κωδικό:

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
CIVILIAN COMBATIVES

CIVILIAN COMBATIVES

Για άνδρες και γυναίκες, χωρίς προηγούμενη εμπειρία σε πολεμικές τέχνες και μαχητικά αθλήματα.

STREET COMBATIVES

STREET COMBATIVES

Για την αντιμετώπιση της σύγχρονης αστικής βίας του δρόμου για επαγγελματίες, άνδρες και γυναίκες.

ADVANCED COMBATIVES

ADVANCED COMBATIVES

Προηγμένη εκπαίδευση στο ιστορικό παρελθόν της μάχης σώμα με σώμα για άνδρες και γυναίκες.

PROFESSIONAL COMBATIVES

PROFESSIONAL COMBATIVES

Το ανώτατο επίπεδο εκπαίδευσης της μάχης σώμα με σώμα. Προετοιμάζει τους μελλοντικούς εκπαιδευτές.

INTENSIVE COMBATIVES

INTENSIVE COMBATIVES

Ιδιαίτερα, εντατικά μαθήματα αυτοάμυνας. Πολύ γρήγορη εκμάθηση. Ατομικά ή σε μικρές ομάδες.

Αυτοάμυνα για γυναίκες

ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Σεμινάρια και μαθήματα αυτοάμυνας σε τακτικές και τεχνικές, για την γυναίκα σε αστικό περιβάλλον.

COMBAT FITNESS

COMBAT FITNESS

Γυμναστική τύπου Cross-training με κύκλους για ταχύτατη σκληραγώγηση σώματος και πνεύματος.

ANTI-BULLYING

ANTI-BULLYING

Καταπολέμηση bullying σε σχολικό και μη περιβάλλον με τη καθοδήγηση παιδοψυχολόγου, αν χρειαστεί.