Τα Τρία Σεμινάρια Αυτοάμυνας

Τα 3 σεμινάρια είναι αλληλένδετα και πρέπει να γίνουν με τη σειρά για να «κλειδωθούν» οι γνώσεις και δεξιότητες που μπορεί κανείς να απομυζήσει από αυτά.

Μοιράσου το:

Εισαγωγική Ενότητα Αυτοάμυνας

(Introductory Self-defense Module ISM – 1 Μέρα)

Η Εισαγωγική Ενότητα Αυτοάμυνας (ISM – 4 ώρες) περιλαμβάνει ένα πολύ δομημένο, προοδευτικό πρόγραμμα που χωρίζεται στα τμήματα που περιγράφονται παρακάτω. Διδάσκεται ως τμήμα τόσο της Βασικής όσο και της Προηγμένης Ενότητας Αυτοάμυνας.

Υπάρχουν 3 βασικά τμήματα της μεθοδολογίας αυτοάμυνας μας που καλύπτουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την αντιμετώπιση ΕΝΟΣ ΑΟΠΛΟΥ επιτιθέμενου.

3 τμήματα σεμιναρίου με 10 υποδιαιρέσεις συνολικά

  1. Θεωρία
  2. Πρακτική
  3. Θωρακισμένος αντίπαλος

Οι ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ επιτιθέμενοι και οι ΠΟΛΛΟΙ επιτιθέμενοι καλύπτονται στη Ενότητα Προηγμένης Αυτοάμυνας (ASM) και σε άλλες ειδικές ενότητες που διατίθενται κατόπιν αιτήματος.

Οι δεξιότητες που διδάσκονται αναπτύσσονται με βάση τη φιλοσοφία και τη μεθοδολογία Combatives. Οι τακτικές που χρησιμοποιούμε βασίστηκαν σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συμβάντα. Δοκιμάστηκαν σε ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ καταστάσεις αναπαράστασης οι οποίες ερευνήθηκαν με «αντίστροφη μηχανική» (reverse engineering – Περισυλλογή Πληροφοριών, Μελέτη, Ανάλυση, κλπ.). Στη συνέχεια και εξετάστηκαν και προτάθηκαν λύσεις. Σε καμία περίπτωση δεν ακολουθήθηκε η πεπατημένη τακτική αφομοίωσης των διάφορων πολεμικών τεχνών ή πολύπλοκων τεχνικών.

Είναι η Εισαγωγική Ενότητα Αυτοάμυνας που θέτει τις ΒΑΣΕΙΣ για την ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ με χρήση της ΠΛΗΡΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗΣ σε μια Κατάσταση Έκκρισης Αδρεναλίνης. Η ενότητα ΜΥΕΙ τους ασκούμενους στις δεξιότητες ΠΡΟΛΗΨΗΣ και ΕΓΚΑΤΑΣΤΩΝΤΑΣ τη ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ μάχης και την ΥΠΕΡΒΑΣΗ των αναστολών σχετικά με την αυτοπροστασία.

ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ τις ΦΥΣΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ σε μάχη ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ με πλήρη δύναμη έναντι ενός θωρακισμένου επιτιθέμενου από Μετωπική Επίθεση. Αυτή η τάξη αποτελεί ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για τις ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ.

Προσφέρουμε την Εισαγωγική Ενότητα Αυτοάμυνας στην αρχή επειδή θέτει τα θεμέλια και των ΔΥΟ άλλων Ενοτήτων Αυτοάμυνας Γυναικών.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με τη φιλοξενία μιας ενότητας αυτοάμυνας στην κοινότητά σας.

Συμμετέχετε στη λίστα επαφών για ενημερώσεις και επερχόμενες ενότητες.

Τα θέματα που καλύπτονται είναι:

  • Πυραμίδα πρόληψης του εγκλήματος
  • Συναισθηματικό και φυσικό πρόβλημα
  • Τύποι βίας και καβγάδες
  • Νοοτροπία εγκληματία
  • Προέλευση των κινήτρων του αρπακτικού
  • Δυναμική των σεξουαλικών εγκλημάτων
  • Τέσσερις φάσεις επίθεσης
  • Τυπολογίες βιαστών
  • Επιθέσεις υπό την επήρεια ναρκωτικών/οινοπνέυματος
  • Αντιμετώπιση δύναμης με δύναμη από επίθεση θωρακισμένου επιτιθέμενου

Βασική ενότητα αυτοάμυνας

Basic Self-defense Module (BSM – 2 μέρες)

Τα 16 θέματα της Βασικής Ενότητας Αυτοάμυνας

Μέρα 1

  1. ISM Ενότητα

Μέρα 2

  1. Πλάγιες επιθέσεις
  2. Οπίσθιες επιθέσεις
  3. Επιθέσεις εξαιρετικά στενής εγγύτητας
  4. Άμυνες στο έδαφος
  5. Πώς να οπλιστείς
  6. Θωρακισμένος αντίπαλος

Η Βασική Ενότητα Αυτοάμυνας (BSM) καλύπτει μια σειρά από επιθέσεις Πολλαπλών Κατευθύνσεων, Άμυνα Επί Δαπέδου και Όπλα Ευκαιρίας. Η ενότητα περιλαμβάνει την Εισαγωγική Ενότητα Αυτοάμυνας. Περιγράφονται επίσης οι 4 εναλλακτικές λύσεις (Ποζάρισμα, Φυγή, Μάχη και Υποταγή) για τις γυναίκες.

Η Βασική Ενότητα Αυτοάμυνας διαρκεί 10 ώρες (4+6 σε 2 ημέρες). Αναπτύσσει μαχητικό πνεύμα και τις βασικότερες δεξιότητες μάχης σε κατάσταση έκκρισης αδρεναλίνης υπό στρες, με την χρήση πλήρης δύναμης σε δύναμη. Η ενότητα ΠΡΟΩΘΕΙ τη ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ αντεπίθεσης σε ΑΙΦΝΗΔΙΑΣΤΙΚΕΣ επιθέσεις  όπως και την ΥΠΕΡΚΕΡΑΣΗ αναστολών σχετικά με την αυτοπροστασία.

Αυτή η τάξη επικεντρώνεται στην ΕΦΑΡΜΟΓΗ των ΦΥΣΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ σε «συμπλοκές» με πλήρη δύναμη εναντίων ενός θωρακισμένου επιτιθέμενου από ΔΙΑΦΟΡΕΣ κατευθύνσεις.

Η Βασική Ενότητα Αυτοάμυνας είναι μια ΕΠΕΚΤΑΣΗ της Εισαγωγικής Ενότητας Αυτοάμυνας.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ:

Μέρα 1

Η ενότητα ISM είναι το θεμέλιο των δύο επόμενων ενοτήτων, Βασικής και Προηγμένης. Καμία δεν μπορεί να διδαχθεί χωρίς τη σταθερή βάση της γνώσης της βίας, της εγκληματικής συμπεριφοράς και της εγκληματικότητας χωρίς αυτήν την ενότητα. 

Μέρα 2

Πλάγιες επιθέσεις

Κατά τη διάρκεια των Σεναρίων Πλάγιας Επίθεσης, διδάσκονται οι ΦΥΣΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ που απαιτούνται για την άμυνα εναντίον διαφορετικών ΑΡΠΑΓΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ. Κατόπιν, εφαρμόζονται σε «συμπλοκές» πλήρεις δύναμης ενάντια στον θωρακισμένο επιτιθέμενο

Οπίσθιες επιθέσεις

Κατά τη διάρκεια των Σεναρίων Οπίσθιων Επιθέσεων, διδάσκονται οι ΦΥΣΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ που απαιτούνται για την άμυνα εναντίον διαφορετικών ΑΡΠΑΓΩΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. Κατόπιν, εφαρμόζονται σε «συμπλοκές» πλήρεις δύναμης ενάντια στον θωρακισμένο επιτιθέμενο.

Επιθέσεις Εξαιρετικά Στενής Εγγύτητας (ΕΣΕ)

Κατά τη διάρκεια των Σεναρίων Επιθέσεων Εξαιρετικά Στενής Εγγύτητας, διδάσκονται οι ΦΥΣΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ που απαιτούνται για την άμυνα εναντίον διαφορετικών καταστάσεων με την πλάτη στο τοίχο (κυριολεκτικά). Κατόπιν, εφαρμόζονται σε «συμπλοκές» πλήρεις δύναμης ενάντια στον θωρακισμένο επιτιθέμενο. Είναι εξαιρετικά απαιτητικά σενάρια.

Επιθέσεις Εξαιρετικά Στενής Εγγύτητας επί Εδάφους

Κατά τη διάρκεια των Σεναρίων Επιθέσεων Εξαιρετικά Στενής Εγγύτητας επί Εδάφους, διδάσκονται οι ΦΥΣΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ που απαιτούνται για την άμυνα εναντίον διαφορετικών καταστάσεων στο έδαφος (κυριολεκτικά). Κατόπιν, εφαρμόζονται σε «συμπλοκές» πλήρους δύναμης ενάντια στον θωρακισμένο επιτιθέμενο. Είναι τα δυσκολότερα και πιο απαιτητικά σενάρια.

Η Βασική Ενότητα Αυτοάμυνας είναι σημαντικό μάθημα που καθορίζει τις επιθέσεις εναντίον των γυναικών που επηρεάζουν την ψυχική προετοιμασία και ορίζει το πλαίσιο για το πώς να υπερασπιστούμε εναντίον σεξουαλικής επίθεσης.

Οι ενότητες περιγράφουν τη δυναμική των σεξουαλικών εγκλημάτων και τις 4 φάσεις μιας σεξουαλικής επίθεσης (Δείτε – Τύποι βιαστών) που σχετίζεται με τις τυπολογίες βιασμού. Καλύπτονται επίσης Επιθέσεις υπό την Επήρεια Οινοπνεύματος και Ναρκωτικών. Κάθε ενότητα υπεράσπισης επί του εδάφους εφαρμόζει στρατηγικές και τεχνικές βασισμένες σε σενάριο έναντι του Θωρακισμένου Επιτιθέμενου. Αυτές περιλαμβάνουν την επίθεση γυναικών που χτυπιούνται ή ρίχνονται στο έδαφος.

Οπλιστείτε!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ένα όπλο στο χέρι μας εμπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στην απόκτηση όπλου ευκαιρίας (πρόσφορο όπλο) από το άμεσο περιβάλλον ή στο σώμα του ασκούμενου. Αυτό συχνά δεν είναι τόσο εύκολο όσο υποστηρίζουν ορισμένοι, έχουμε ακούσει συχνά ερασιτέχνες αθλητές εκπαιδευτές πολεμικών τεχνών να λένε:

«Αρπάξτε μια κοτρόνα ή ένα κλαρί…»

Αυτά λέγονται από ΑΝΙΔΕΟΥΣ ανθρώπους χωρίς σκέψη για το αν ένα τέτοιο αντικείμενο μπορεί εύκολα να βρεθεί/αποκτηθεί ή όχι στο άμεσο περιβάλλον σε μια πόλη (το θεωρούμε πολύ δύσκολο).

Σε αυτά τα σύντομα σεμινάρια παρέχονται οδηγίες πάνω σε αυτό το μικρό αλλά πολύ χρήσιμο θέμα και οι «σπόροι» της γενικότερης κατάρτισης ενσταλάζονται επίσης στους ασκούμενους. Μέρος αυτής της εκπαίδευσης περιλαμβάνει τη νοοτροπία της χρήσης ενός όπλου και τις νομικές συνέπειες του.

Εξαιρετικά Στενή Εγγύτητα (ΕΣΕ – ECQ)

Κατά τη διάρκεια των διάφορων Σεναρίων Επίθεσης, οι φυσικές δεξιότητες που απαιτούνται για την υπεράσπιση εφαρμόζονται με απεμπλοκές πλήρους δύναμης ενάντια στον θωρακισμένο επιτιθέμενο είναι πολύ εξειδικευμένες. Διδάσκονται τεχνικές άμυνας εναντίων ενός επιτιθέμενου που επιτίθεται με διαφορετικούς τρόπους με πολύ στενούς φυσικούς περιορισμούς.

Η Βασική Ενότητα Αυτοάμυνας (B.S.M.) είναι μια 6ωρη ενότητα αυτοάμυνας του Combatives Group που απευθύνεται στη Πυραμίδα Πρόληψης της Εγκληματικότητας και, το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ και το ΦΥΣΙΚΟ πρόβλημα του εγκλήματος όπως το βιώνει ο παθόν. Αυτή η ενότητα αυτοάμυνας καλύπτει τους ΤΥΠΟΥΣ ΒΙΑΣ (Δείτε άρθρα – Η βία φέρνει βία, Εγκληματίες και Βία, Πως Λειτουργούν οι Φάσεις του Βίαιου Εγκλήματος) και τον τρόπο με τον οποίο αυτές οι διαφορές σχετίζονται με την Προσωπική Προστασία. Το πνεύμα πρόληψης που σχετίζεται με την αυτοπροστασία ενισχύεται με την κατανόηση της εγκληματικής νοοτροπίας και την προέλευση των κινήτρων των σεξουαλικών αρπακτικών.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με τη φιλοξενία μιας ενότητας αυτοάμυνας στην κοινότητά σας.

Συμμετέχετε στη λίστα επαφών για ενημερώσεις και επερχόμενες ενότητες.

Προηγμένη ενότητα αυτοάμυνας

Advanced Self-defense Module (ASM – 3 Μέρες)

Η Προηγμένη Ενότητα Αυτοάμυνας (ASM) αντιμετωπίζει ΠΟΛΛΟΥΣ επιτιθέμενους, ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ επιτιθέμενους και τη ΧΡΗΣΗ ΟΠΛΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ. Άλλα ειδικά θέματα (Εξειδικευμένες διαλέξεις) είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος.

Η Προηγμένη Ενότητα Αυτοάμυνας ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ την Εισαγωγική και την Βασική Ενότητα Αυτοάμυνας.

Αυτή η ενότητα προετοιμάζει για τα ΑΚΡΑΙΑ σενάρια που γυναίκες είχαν την ατυχία να βιώσουν. Π.χ. τον ομαδικό βιασμό. (Δείτε –  Τύποι βιαστών) (Αυτές οι καταστάσεις είναι εξαιρετικά επικίνδυνες όχι μόνο άμεσα, αλλά σωματικά και ψυχολογικά αργότερα. Είναι επίσης δυνητικά θανατηφόρες.)

Η Προηγμένη Ενότητα Αυτοάμυνας διαρκεί 16 ώρες (4+6+6 σε 3 ημέρες) και αναπτύσσει ικανότητες μάχης και πνεύμα σε κατάσταση έκκρισης αδρεναλίνης με πλήρη δύναμη σε δύναμη. Η ενότητα ΕΝΙΣΧΥΕΙ περαιτέρω τη ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ αντεπίθεσης.

Αυτή η τάξη επικεντρώνεται στην εφαρμογή των φυσικών δεξιοτήτων σε «συμπλοκές» ενάντια σε 2-3 θωρακισμένους επιτιθέμενους από πολλές κατευθύνσεις (Δείτε – Εναντίον Πολλών). Επίσης, ασχολείται με τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ των ΟΠΛΙΣΜΕΝΩΝ επιτιθέμενων ενθαρρύνοντας την ΑΠΟΚΤΗΣΗ και τη ΧΡΗΣΗ των ΝΟΜΙΜΩΝ όπλων για την ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ των δυσμενών συνθηκών.

Αυτή η τάξη επικεντρώνεται στην εφαρμογή των φυσικών δεξιοτήτων σε «συμπλοκές» πλήρους δύναμης επί δύναμης ενάντια σε θωρακισμένους επιτιθέμενους από πολλές κατευθύνσεις. Είναι εξαιρετικά απαιτητική άσκηση, ψυχολογικά «λυτρωτική» όπως και ενδυναμωτική.

Η Προηγμένη Ενότητα Αυτοάμυνας είναι το ΑΠΟΚΟΡΥΨΩΜΑ των Εισαγωγικών και Βασικών Ενοτήτων Αυτοάμυνας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με τη φιλοξενία μιας ενότητας αυτοάμυνας στην κοινότητά σας.

Συμμετέχετε στη λίστα επαφών για ενημερώσεις και επερχόμενες ενότητες.

Τα 18 θέματα της Προηγμένης Ενότητας Αυτοάμυνας

Μέρα 1

  1. ΕΕΑ (ISM – 10 θέματα)

Μέρα 2

  1. ΒΕΑ (BSM – 7 θέματα)

Μέρα 3

  1. Πολλοί επιτιθέμενοι
  2. Οπλισμένοι επιτιθέμενοι

Πολλοί επιτιθέμενοι

Αυτό μπορεί να είναι ένα ζευγάρι ή περισσότεροι πορτοφολάδες, ληστές ή βιαστές. Αυτές οι τελευταίες περιπτώσεις είναι σπάνιες (1%). Αν και ΔΕΝ αποτελεί πρακτική μας να προωθήσουμε τα προγράμματά μας στους ανθρώπους μέσω φόβου και τρομολαγνείας, Αυτά τα περιστατικά ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ. Η κατάρτιση ως προς το θέμα αυτό καλύπτεται με τη μορφή πληροφόρησης και δοκιμασίες φυσικής δύναμης επί δύναμης.

Οπλισμένοι επιτιθέμενοι

Αυτό μπορεί να είναι δύο ή περισσότεροι ληστές, βιαστές ή σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις δολοφόνοι. Κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι εκθετικά σπανιότερη από την προηγούμενη, αλλά ΥΠΑΡΧΟΥΝ και για να αντιμετωπιστούν ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ στη καθεμιά.

Η χρήση των όπλων ευκαιρίας

Το Combatives Group ΔΕΝ ενθαρρύνει τους ασκούμενους του να φέρουν όπλα παράνομα. Τούτου λεχθέντος, τους ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΕΚΤΕΝΩΣ στον άμεσο ΕΦΟΔΙΑΣΜΟ και ΧΡΗΣΗ όπλων ευκαιριών. (ΌΧΙ πιστόλια, μαχαίρια, κλομπ, όπλα ηλεκτρικής εκκένωσης, δακρυγόνα, ΟΥΤΕ ειδικά ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ όπλα, π.χ. ακονισμένα κλειδιά, μπρελόκ κλπ. – Δείτε –Ασκητής Combatives 360, Ενότητα Όπλα)

Οι ασκούμενοι εκπαιδεύονται να χρησιμοποιούν τις ικανότητες που έχουν αποκτήσει στις 2 προηγούμενες ενότητες ΜΑΖΙ με ένα όπλο στο χέρι. Αυτή η εκπαίδευση είναι αρκετά έντονη, αλλά αποκαλύπτει πόσο ισχυρή είναι η πράξη της όπλισης και, τα αποτελέσματα που μπορεί να φέρει. Υπό τις κατάλληλες συνθήκες χρήσης, ακόμα και ένα μικρό αντικείμενο ΚΑΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟ μπορεί να βοηθήσει ΠΟΛΥ στον σκοπό της ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.

Η Προηγμένη Ενότητα Αυτοάμυνας πρόκειται για ΕΠΕΚΤΑΣΗ της Εισαγωγικής και Βασικής Ενότητας Αυτοάμυνας. Καλύπτει τις βασικές αρχές του προγράμματος Civilian Combatives του Combatives Group σε 3 ημέρες.

Παρόλο που πιστεύουμε ότι αυτό το πρόγραμμα αρκεί για να ΜΥΗΘΕΙ ο κόσμος στα «μυστικά» της Ρεαλιστικής Αυτοάμυνας, είναι παρά ταύτα το ΜΟΛΙΣ αρκετό.

Οι πιο προηγμένες τακτικές και τεχνικές και οι δοκιμές τους παρέχονται μόνο στην περαιτέρω εκπαίδευση σε τακτικές εβδομαδιαίες τάξεις (Δείτε – Αίθουσες) στην εκτεταμένη έκδοση διάρκειας 3+ μηνών το καθένα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με τη φιλοξενία μιας ενότητας αυτοάμυνας στην κοινότητά σας.

Συμμετέχετε στη λίστα επαφών για ενημερώσεις και επερχόμενες ενότητες.

Σχετικά άρθρα

Η Εξέλιξη του Συστήματος Αυτοάμυνας Combatives Group

Το Σύστημα Αυτοάμυνας του Combatives Group βασίστηκε στην ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ από ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ δεξιότητες. Δηλαδή, ΕΓΚΥΡΕΣ τακτικές και τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν σε αληθινά περιστατικά βίας.

Extra Διαλέξεις και Ενότητες

Τι άλλες ενημερωτικές ομιλίες προσφέρει το Combatives Group; Τι πρέπει να κάνω για να πάρω περισσότερες πληροφορίες; Από που μπορώ να πάρω αυτές τις πληροφορίες;

Η Εκπαίδευση Αυτοάμυνας που προσφέρουμε

Για όσους θέλουν να ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ το σύντομο πρόγραμμα, μπορούν να παρακολουθήσουν την Εισαγωγική Ενότητα Αυτοάμυνας (ISM). Για όσους θέλουν περισσότερα, προσφέρουμε την Βασική Ενότητα Αυτοάμυνας (BSM). Η Προχωρημένη Ενότητα Αυτοάμυνας είναι η (ASM)

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.