Σεμινάρια Αυτοάμυνας για Επιχειρήσεις

Τόσο η εταιρική διοίκηση όσο και οι εργαζόμενοι έχουν επωφεληθεί από τα προγράμματα αυτοάμυνας μας. Αυτά έχουν την ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ της προβολής μιας αίσθησης ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ στους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, τις ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ τους και τον ΚΟΣΜΟ γενικότερα.

Μοιράσου το:

Αυτοάμυνα για Εταιρίες και Επιχειρήσεις

Συχνά οι επιχειρήσεις επιθυμούν να προσφέρουν μια υπηρεσία στους υπαλλήλους τους, η οποία θα τους ενδυναμώνει προσωπικά αλλά και στην εργασία τους. Τόσο η εταιρική διοίκηση όσο και οι εργαζόμενοι επωφελήθηκαν από τα προγράμματα αυτοάμυνας μας. Αυτά έχουν την ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ της προβολής μιας αίσθησης ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ στους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, τις ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ τους και τον ΚΟΣΜΟ γενικότερα.

Οι εταιρείες επιθυμούν να εκτελείται το καθημερινό τους επιχειρείν, ταυτόχρονα, για να γίνει αυτό πρέπει να έχουν ένα σύνολο ΙΚΑΝΩΝ και ΣΙΓΟΥΡΩΝ εργαζομένων. Η ενδυνάμωση μέσω της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης αποτελεί σημαντικό εργαλείο για την επίτευξη αυτού του στόχου. «Με ένα σμπάρο δυό τρυγόνια» λέει η παροιμία και, μέσω των Ενοτήτων Αυτοάμυνας μας το καταφέρνουμε αυτό θαυμάσια.

Η πλειοψηφία των εργαζόμενων στο εταιρικό περιβάλλον «λευκού γιακά» είναι γυναίκες. Ποιος καλύτερος τρόπος υπάρχει από το να προβάλλετε μια ραφιναρισμένη εικόνα παροχής απόκτησης «εργαλείων» για την ενδυνάμωση και ευημερία τους;

Επιπλέον, έχει σημειωθεί τα τελευταία χρόνια τεράστια στροφή προς τη βελτίωση των συνθηκών στο εργασιακό περιβάλλον για τις γυναίκες. Έχουν συχνά αποτελέσει αντικείμενο βίας που σχετίζεται με την εργασία και σεξουαλικής παρενόχλησης. Η συνειδητοποίηση αυτού του προβλήματος έγινε πρόσφατα ευρεία διεθνής. Οι γυναίκες έχουν απαγγείλει εμπειρίες εγκληματικής συμπεριφοράς -σε πολλές περιπτώσεις- σε εργασιακά περιβάλλοντα. Εκτός από το ΣΤΙΓΜΑ και τη ΖΗΜΙΑ που προκαλείται σε μια εταιρεία και την εικόνα της, επηρεάζει σοβαρά τις σχέσεις των εργαζομένων και τη παραγωγικότητα. Η εκμάθηση του χειρισμού αυτού του ζητήματος στις ενδοπροσωπικές σχέσεις είναι μέρος του εξειδικευμένου υλικού διαλέξεων μας.

Έχει διαπιστωθεί ότι η εκπαίδευση των δύο φύλων στις ανάγκες του καθενός και στον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν, έχει βελτιώσει σημαντικά τη συνεργασία και την παραγωγικότητα.

Για να καταστούν αυτά τα προγράμματα χρονολογικά και οικονομικά βιώσιμα για τις επιχειρήσεις, τους παρέχονται επιλογές. Μπορούν π.χ. να διεξάγουν σεμινάρια για τους υπαλλήλους τους Σαββατοκύριακο ή μεσοβδόμαδα ή σε περιόδους επιλογής τους που κρίνουν κατάλληλες. Οι ημέρες, οι χρόνοι και οι όροι μπορούν να συμφωνηθούν κατόπιν ραντεβού.

Καλέστε μας! Θα εκπλαγείτε ευχάριστα!

Σχετικά άρθρα

Η Εκπαίδευση Αυτοάμυνας που προσφέρουμε

Για όσους θέλουν να ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ το σύντομο πρόγραμμα, μπορούν να παρακολουθήσουν την Εισαγωγική Ενότητα Αυτοάμυνας (ISM). Για όσους θέλουν περισσότερα, προσφέρουμε την Βασική Ενότητα Αυτοάμυνας (BSM). Η Προχωρημένη Ενότητα Αυτοάμυνας είναι η (ASM)

Τα Τρία Σεμινάρια Αυτοάμυνας

Τα 3 σεμινάρια είναι αλληλένδετα και πρέπει να γίνουν με τη σειρά για να «κλειδωθούν» οι γνώσεις και δεξιότητες που μπορεί κανείς να απομυζήσει από αυτά.

Τιμές Εκπαίδευσης Αυτοάμυνας ISM-BSM-ASM

Εκπαίδευση Ασφάλειας, Αυτοπροστασίας και Αυτοάμυνας ISM-BSM-ASM της κοινότητας του Combatives Group για Έφηβες και Ενήλικες Γυναίκες και οι προϋποθέσεις του τριήμερου σεμιναρίου.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.