Τί είναι το Combatives;

ΕΡΩΤΗΣΗ:
Γεια σας. Θα ήθελα να μάθω τι είναι το Combatives. Έχω κάνει 4 χρόνια krav maga, κάνω χρόνια panantukan silat και πυγμαχία. Τι μπορώ να πάρω περισσότερο από το Combatives;

Φίλε Σπύρο,

Βλέπουμε έναν κατάλογο τριών διαφορετικών συστημάτων (krav maga, silat, πυγμαχία). Προφανώς, για να ασχολείται κανείς με τόσο διαφορετικά συστήματα πρέπει να έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον κλάδο γενικά. Το τί μπορείς να πάρεις περισσότερο από το Combatives δεν μπορούμε να το απαντήσουμε εμείς αλλά μόνο εσύ. Εμείς από την πλευρά μας μπορούμε μόνο να σε ενημερώσουμε και να σου δώσουμε και την γνώμη μας για το πως βλέπουμε τα πράγματα από την δική μας σκοπιά. Αυτή της Ρεαλιστικής Αυτοάμυνας σε καταστάσεις δρόμου.

Το Combatives δεν είναι άθλημα

Οι απαντήσεις στην ερώτησή σου είναι διάσπαρτες σε όλο τον ιστότοπό μας, μπορείς να διαβάσεις κάποια με την σειρά:

Κάτι από τον Τεχνικό Σύμβουλο:
Το Combatives δεν είναι άθλημα (με βίντεο)

Κάτι από Εκπαιδευτή:
Πολεμικές τέχνες κατηγορία Open (με βίντεο)
Ψυχολογία και Επιβίωση

Κάτι από ώριμο μαθητή:
Η ανωριμότητα του ώριμου μαχητή
Oh Fuck!

Κάτι από νεαρό μαθητή:
Ασφάλεια χωρίς αυταπάτες (με βίντεο)

Ευχόμαστε να έχουμε καλύψει την ερώτησή σου.

Με εκτίμηση

Η ομάδα του Combatives Group

Όνομα: Σπύρος
Ημ/νία: 03/05/2016
Περιοχή: Αθήνα

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Κάνε την ερώτησή σου

Η απάντηση θα αναρτηθεί σύντομα στην ενότητα Q&A (Ερωτήσεις & Απαντήσεις) και θα λάβεις σχετική ενημέρωση στο email που θα δηλώσεις.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.