Combatives Group

Μοιράσου το:

Η κοινότητα του Combatives Group αποτελείται από το σύνολο των εκπαιδευτών και ασκούμενων, πρώην και νυν που διαρκώς ανανεώνεται με νέα μέλη. Σαν ύψιστη προτεραιότητα έχει την υποστήριξη της ζωής, της αξιοπρέπειας και της σωματικής ακεραιότητας των μελών της.

Ο στόχος του Combatives Group είναι η θωράκιση του Έλληνα πολίτη με γνώσεις και δεξιότητες που τον προστατεύουν ενάντια στη απειλή και βία κάθε μορφής.

Το Combatives Group, δοκιμάζει και τεκμηριώνει το σύνολο των αρχών, μεθόδων και τεχνικών της θεωρητικής και πρακτικής διδακτέας ύλης. Η έρευνα αυτή υποστηρίζεται με μελέτη της ιστορίας του Combatives.

Το Combatives Group κατάφερε να αναπτύξει ένα απλό σύστημα αυτοπροστασίας και αυτοάμυνας, εύκολο να διδαχθεί σε ανθρώπους με ελάχιστη ή καμία εμπειρία.

Το σύστημα του Combatives Group είναι κατάλληλο για σύγχρονο αστικό και (με μερικές τροποποιήσεις) πολεμικό περιβάλλον. Τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί είναι πολύτιμα και εξακολουθούν να προσαρμόζονται διαρκώς για να συμβαδίζουν με το σύγχρονο αστικό περιβάλλον.

Έτσι, μετά από εκτεταμένη έρευνα των μελών του Combatives Group, έχουμε σήμερα στα χέρια μας την αποτελεσματικότερη ολοκληρωμένη μέθοδο ασφάλειας, αυτοπροστασίας και αυτοάμυνας για πολίτες, άνδρες και γυναίκες.

Η συστηματική, συνειδητή και επισταμένη αφαίρεση κάθε περιττού στοιχείου, κάθε πολύπλοκης τεχνικής και κάθε αθλητικού χαρακτηριστικού, κατέστησε το σύστημα άκρως αποτελεσματικό για πολίτες και επαγγελματίες.

Όμως η συμβολή της Κοινότητας του Combatives Group δεν σταματάει εδώ. Βρισκόμενη σε διαρκή συνεργασία με νομικούς φορείς μπορεί να διδάσκει την αυτοάμυνα με τρόπο ώστε τα μέλη της να κινούνται πάντα σε νόμιμα πλαίσια.

Το έργο μας συνεχίζεται…

Εκπαιδευτές του Combatives Group

Οι Εκπαιδευτές μας καταχωρούνται στην αντίστοιχη σελίδα, ανάλογα με τον βαθμό τους. Δείτε τον πλήρη κατάλογο Εκπαιδευτών Combatives.

Οι ασκούμενοι που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία την Σχολή Εκπαιδευτών Combatives, μπορούν αν το επιθυμούν και με γραπτή αδειοδότηση,  να εκπαιδεύουν τον καθένα ή και να εγκαθιδρύουν τις δικές τους Αίθουσες Άσκησης υπό την αιγίδα του Combatives Group.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Αίθουσες και τα προγράμματα εκπαίδευσης του Combatives Group, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μοιράσου το:

Τα πλέον δημοφιλή άρθρα

Πώς να Αποφύγεις τον Βιασμό
Βιασμός

Αποφυγή βιασμού: Βασικές οδηγίες ασφάλειας

Πότε πρέπει να έχεις το νου σου; Πρέπει να εμπιστεύεσαι τα συναισθήματά σου; Πότε πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή; Πότε πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για διαφυγή ή αυτοάμυνα; Πότε είσαι πιο ευάλωτη;

Συμπεράσματα περί αποφυγής βιασμού
Βιασμός

Συμπεράσματα περί αποφυγής βιασμού

Ακόμη πιστεύεις ότι ο αθλητικός σύλλογος της γειτονιάς μπορεί να σε βοηθήσει; ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; Το τραγικό ειδικά με τον βιασμό είναι ότι οι άνθρωποι που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη να λάβουν τα μέτρα τους για τη δική τους προστασία, αδιαφορούν.

Combat Physical Fitness
Fitness

Combat Physical Fitness

Πρόγραμμα γυμναστικής για άνδρες και γυναίκες. Ειδικά διαμορφωμένο με κλιμακούμενη ένταση που ξεκινάει από επίπεδο για αρχάριους και λήγει σε επίπεδο για επαγγελματίες που χρειάζεται να είναι στη καλλίτερη φόρμα.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.