Σεμινάρια Αυτοάμυνας

Πραγματοποιούμε ταχύρυθμα σεμινάρια αυτοπροστασίας και αυτοάμυνας όλο το χρόνο. Σαν σκοπό έχουν την γρήγορη εκμάθηση βασικών στοιχείων της ρεαλιστικής και αποτελεσματικής ασφάλειας. Στην σελίδα αυτή ανακοινώνονται τα ενεργά και τα ολοκληρωμένα σεμινάρια αυτοάμυνας. Μάθε πώς να προστατεύεις τον εαυτό σου, πριν βρεθείς σε δύσκολη θέση ή σου συμβεί το κακό. Κάνε την ερώτησή σου στα σχόλια της Φόρμας Αίτησης Συμμετοχής ή στείλτε μας μήνυμα ή σχόλιο στο Facebook.

Μαθε ΤΩΡΑ

Αρχές αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας
39
μόνο!
  •  
ΕΝΕΡΓΟ
Ο επόμενος μήνας 1€ μόνο!
Ημερομηνία:
07/03/2020
Ώρα έναρξης:
15:00
Χώρος: Αίθουσα Βριλησσίων
Διεύθυνση: Αγίου Αντωνίου 57, Βριλήσσια
Απευθύνεται σε:
Γυναίκες (ενήλικες), Έφηβες γυναίκες
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Βία, Βιασμός, Bullying, Προστασία οικογένειας και οικίας, Προστασία σε δρόμο / εργασία / αυτοκίνητο… Πώς μπορεί μια γυναίκα να αντιμετωπίσει έναν άνδρα. Τί ρόλο παίζει ο σωματότυπος και η φυσική κατάσταση της γυναίκας.

3 ώρες Θεωρίας και Πρακτικής σε Τακτικές και Τεχνικές αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας για ενήλικες και έφηβες γυναίκες

Τι είναι τα Ανοικτά Σεμινάρια Αυτοάμυνας του Combatives Group

Τα Ανοικτά Σεμινάρια Combatives έχουν σαν σκοπό να δώσουν την ευκαιρία σε όσους ενδιαφερόμενους επιθυμούν να κάνουν την πρώτη τους γνωριμία με το Σύστημα Ασφάλειας, Αυτοπροστασίας και Αυτοάμυνας του Combatives Group. Εξηγούνται οι αρχές του και η εφαρμογή του σε περιστατικά αστικής βίας. Δεν απαιτείται προηγούμενη κατάρτιση και μάλιστα, προτιμούμε ανθρώπους που δεν έχουν καμία απολύτως εμπειρία στο είδος.

Στα σεμινάρια μπορούν να συμμετάσχουν άνδρες άνω των 18 και γυναίκες ηλικίας άνω των 16 ετών.

Τι καλύπτει το κάθε Σεμινάριο Αυτοάμυνας

Τρεις (3) ώρες γεμάτες νομικές εξηγήσεις, αναλύσεις ψυχοσωματικών αντιδράσεων στη βία και οι αιτίες τους, αρχές και τακτικές αυτοπροστασίας, τεχνικές και πρακτική εξάσκηση και δοκιμές με ρεαλιστικές επιθέσεις.

Προσαρμογή τεχνικών και πρωτοκόλλων σε πολίτες χωρίς προηγούμενη πείρα αλλά και σε επαγγελματίες για τη βελτίωση των επιδόσεών τους. Μεγάλη έμφαση δίνεται στο νομικό κομμάτι της αυτοάμυνας ώστε ο πολίτης να δρα πάντα στα πλαίσια του νόμου.

Κλειστά Σεμινάρια (μόνο για μέλη)

Τα Κλειστά Σεμινάρια έχουν σαν σκοπό την ανανέωση και ενίσχυση δεξιοτήτων για παλαιότερους ασκούμενους που έχουν τελειώσει τα προγράμματά μας. Και για τους νυν ασκούμενους, να καλύψουν λεπτομέρειες εφαρμογής των τακτικών και τεχνικών όλων των επιπέδων. Περισσότερες πληροφορίες εδώ και εγγραφές εδώ.

Παλαιότερα σεμινάρια αυτοάμυνας

Παλαιότερα σεμινάρια αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας (σεμινάρια που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί). Λεπτομέρειες για το καθένα χωριστά, με φωτογραφίες ή/και βίντεο.

Ημερομηνία: 27/01/2018

Τα σεμινάρια αυτά λαμβάνουν μέρος ανά τακτά χρονικά διαστήματα, με σκοπό την ανανέωση και διεύρυνση των γνώσεων των μελών μας.

Απευθύνεται σε:
Μέλη του Combatives Group (αποκλειστικά)
Ημερομηνία: 23/10/2017

3 ώρες Θεωρίας και Πρακτικής σε Τακτικές και Τεχνικές αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας για Γυναίκες

Απευθύνεται σε:
Άνδρες (ενήλικες), Γυναίκες (ενήλικες), Έφηβες γυναίκες

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.