Αποποίηση και Προειδοποίηση

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Το υλικό που έχει παρουσιαστεί στο site Combatives.gr αποτελεί αποκλειστικα μέσο διατήρησης μιας μοναδικής πτυχής της πολιτιστικής κληρονομιάς των δυτικών πολεμικών τεχνών. Οι τεχνικές που παρουσιάζονται ή/και επεξηγούνται στο Combatives.gr μέσω κειμένων, φωτογραφιών και βίντεο, αποτελούν απλή επίδειξη των μαθημάτων που λαμβάνουν μέρος στην εκάστοτε Αίθουσα Άσκησης της κοινότητας του Combatives Group.

Οι τεχνικές που παρουσιάζονται στα βίντεο στην ιστοσελίδα Combatives.gr είναι εξαιρετικά επικίνδυνες και θα πρέπει να εφαρμόζονται μόνο υπό την επίβλεψη ενός ειδικευμένου εκπαιδευτή Combatives που έχει πιστοποιηθεί από τον Τεχνικό Σύμβουλο της κοινότητας του Combatives Group.

Οι συγγραφείς και οι δημιουργοί του ψηφιακού υλικού (κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο), καθώς και οι εκπαιδευτές και τα μέλη που παρουσιάζουν τεχνικές σε αυτό το ψηφιακό υλικό, αποποιούνται κάθε ευθύνη για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία οποιασδήποτε μορφής που μπορεί να προκύψει από την εφαρμογή ή την κακή χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτή τη ιστοσελίδα.

Είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε ένα γιατρό σχετικά με το αν πρέπει ή όχι να επιχειρήσετε οποιαδήποτε τεχνική που περιγράφεται ή επιδεικνύεται στην ιστοσελίδα https://www.combatives.gr ακόμα και αν παρίσταται εκπαιδευτής της κοινότητας. Συγκεκριμένες αντιδράσεις αυτοάμυνας δεν μπορούν να δικαιολογηθούν σε οποιαδήποτε κατάσταση και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους του κράτους. Οι συγγραφείς, οι παραγωγοί και οι εκπαιδευτές, δεν κάνουν καμία δήλωση ούτε παρέχουν καμία εγγύηση σχετικά με τη νομιμότητα ή τη σκοπιμότητα της κάθε τεχνικής που περιγράφεται ή επιδεικνύεται στην ιστοσελίδα Combatives.gr.

Κάποιες από τις τεχνικές που παρουσιάζονται στα βίντεο αυτής της ιστοσελίδας είναι εν δυνάμει θανατηφόρες και προορίζονται για χρήση μόνο σε ακραίες περιπτώσεις όπου η υγεία και η ζωή βρίσκονται σε κίνδυνο. Είναι ευθύνη του αναγνώστη και του θεατή να ερευνήσει και να συμμορφωθεί με όλους τους ισχύοντες νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας σχετικά με το θέμα της αυτοάμυνας και της χρήσης των όποιον όπλων στην εφαρμογή της αυτοάμυνας.

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Τα πλέον δημοφιλή άρθρα

Τα κίνητρα εφαρμογής bullying
Bullying

Τα κίνητρα εφαρμογής bullying

Ποιά είναι τα κίνητρα εφαρμογής του Bullying; Είναι το άτομο που το πράττει προβληματικό; Μήπως υπάρχουν άλλοι λόγοι για αυτή τη συμπεριφορά;

Πώς να Αποφύγεις τον Βιασμό
Βιασμός

Αποφυγή βιασμού: Βασικές οδηγίες ασφάλειας

Πότε πρέπει να έχεις το νου σου; Πρέπει να εμπιστεύεσαι τα συναισθήματά σου; Πότε πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή; Πότε πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για διαφυγή ή αυτοάμυνα; Πότε είσαι πιο ευάλωτη;

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.