Αίθουσες Άσκησης Combatives

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Αίθουσες Άσκησης Combatives με πληροφορίες για την πρόσβαση με την διεύθυνση της κάθε Αίθουσας και χάρτη για τη καθεμιά χωριστά. Πληροφορίες για το πρόγραμμα της κάθε Αίθουσας και τηλέφωνα επικοινωνίας θα βρείτε στη σελίδα Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Αυτοάμυνας και Combat Fitness.

Αίθουσα Βριλησσίων

Αγίου Αντωνίου αριθμός 57, Σύλλογος Tokai (10 λεπτά με τα πόδια από τον σταθμό μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας)
Δείτε το πλήρες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και τιμές.

View Combatives Βριλησσίων σε μεγαλύτερο χάρτη.

Αίθουσα Χαλανδρίου

Καραϊσκάκη 20-22, Χαλάνδρι
Δείτε το πλήρες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και τιμές.

View Combatives Χαλανδρίου σε μεγαλύτερο χάρτη

Αίθουσα Χαλκίδας

Προαστίου 38, Χαλκίδα
Δείτε το πλήρες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και τιμές.

View Combatives Χαλκίδα σε μεγαλύτερο χάρτη

Σεμινάρια Combatives στο χώρο σας ή σε δικό μας εξοπλισμένο χώρο

Το Combatives Group διενεργεί σεμινάρια Αυτοάμυνας Combatives (θεωρητικά και πρακτικά) σε ιδιωτικούς χώρους όπως γυμναστήρια, αθλητικούς, πολιτιστικούς συλλόγους και όποιον οργανισμό ή εταιρεία το ζητήσει. Ο ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι τα 10 άτομα (εντός νομού Αττικής) και τα 16 άτομα (για την υπόλοιπη Ελλάδα). Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Τα πλέον δημοφιλή άρθρα

Combat Physical Fitness
Fitness

Combat Physical Fitness

Πρόγραμμα γυμναστικής για άνδρες και γυναίκες. Ειδικά διαμορφωμένο με κλιμακούμενη ένταση που ξεκινάει από επίπεδο για αρχάριους και λήγει σε επίπεδο για επαγγελματίες που χρειάζεται να είναι στη καλλίτερη φόρμα.

Πόσο Combative είσαι;

Χρειάζεται να είναι κανείς ψηλός και δυνατός ή μήπως χρειάζεται πολλές τεχνικές για να είναι Combative; Τι σημαίνει ο όρος “Combative” και τι ο όρος “Combatives” Ποιά η διαφορά και γιατί χρειάζεται να την γνωρίζουμε. Εδώ θα δώσουμε σαφείς απαντήσεις στους όρους και έννοιες που συνδέονται με αυτό.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.