Εκπαιδευτές Combatives

Μοιράσου το:

Είναι συνετό να ξεκινάει κανείς κάποια προσπάθεια χωρίς πρώτα μελέτη;

Είναι αποδεκτό να περάσει κανείς στην εφαρμογή χωρίς πρώτα την δοκιμή;

Είναι σοφό να επιχειρεί κανείς εφαρμογή χωρίς πρώτα μελέτη και δοκιμή;

Όχι στην  ομάδα των Εκπαιδευτών της κοινότητας  του Combatives Group.

Εκπαιδευτής μας δεν γίνεται κανείς που δεν έχει περάσει όλο το πρόγραμμα κατάρτησης με μεγάλη λεπτομέρια και βάρος στις Νομικές πτυχές της βίας, τις Αρχές, το Θεωρητικό υπόβαθρο και τις Πρακτικές εφαρμογές της κοινότητάς μας. Εκπαιδευτής της κοινότητας του Combatives Group είναι άτομο που έχει λάβει υψίστης ποιότητος εκπαίδευση.

ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ του Combatives Group γίνονται όσοι εκπληρώνουν την ΠΛΗΡΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ (Civilian, Street, Advanced και Professional Combatives) της κοινότητάς μας που διαρκεί περίπου 2-5 χρόνια ανάλογα το πρόγραμμα.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ του Combatives Group (Civilian και Street Combatives) γίνονται όσοι το επιθυμούν. Παρακολουθούν μια ειδική σειρά μαθημάτων που διαρκεί περίπου 8-9 μήνες δύο μαθημάτων την εβδομάδα (συνολικά έως 72) αναλόγως την προηγούμενη εμπειρία τους. Τα μαθήματα διεξάγονται σε ατομικό επίπεδο ή σε πολύ μικρές ομάδες.

Ειδικό μηνιαίο πρόγραμμα διατίθεται κατόπιν συμφωνίας για όσους επιθυμούν να γίνουν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ του Combatives Group ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. Ειδικές τιμές και συμφωνίες συνοδεύουν αυτή την επιλογή. Ένα σαββατοκύριακο τον μήνα που απαρτίζεται από 4 τρίωρα μαθήματα σε δύο μέρες, που διαρκεί περίπου 6-7 μήνες, αναλόγως την προηγούμενη εμπειρία τους. Τα μαθήματα διεξάγονται σε ατομικό επίπεδο ή σε πολύ μικρές ομάδες.

Η ποιότητα εκπαίδευσης στην κοινότητα του Combatives Group είναι πολύ υψηλή. Εξαρχής ο σκοπός της κοινότητας μας ήταν και είναι ο κάθε ασκούμενος να γίνει εν δυνάμει μελλοντικός εκπαιδευτής αν το επιθυμεί. Πιστεύουμε ότι άνθρωπος που κατέχει βάθος και εύρος γνώσεων και την ειδική μας μεθοδολογία, γίνεται και άριστος εκπαιδευτής χρησιμοποιώντας το σύστημα μας.

Το σύνολο των Εκπαιδευτών και Ανεξάρτητων Συνεργατών Εκπαιδευτών του Combatives Group, υποστηρίζει τη δέσμευση της Κοινότητας ή οποία δεν είναι τίποτα λιγότερο από την θωράκιση του Έλληνα πολίτη με γνώσεις και δεξιότητες που τον προστατεύουν ενάντια στη απειλή και βία κάθε μορφής.

Η ομάδα Εκπαιδευτών έχει ουσιαστικά ως ύψιστη προτεραιότητα την υποστήριξη της ζωής, της αξιοπρέπειας και της σωματικής ακεραιότητας των συμπολιτών της.

Οι Εκπαιδευτές μας καταχωρούνται στην αντίστοιχη σελίδα, ανάλογα με τον βαθμό τους. Δείτε τον πλήρη κατάλογο με τους Εκπαιδευτές Combatives.

Οι ασκούμενοι που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία την Σχολή Εκπαιδευτών Combatives, μπορούν, αν το επιθυμούν, να εκπαιδεύουν ανθρώπους ανάλογα με το επίπεδο επίτευξής τους και, να εγκαθιδρήσουν δικές τους Αίθουσες Άσκησης με την υποστίρηξη της κοινότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες, τις Αίθουσες Άσκησης και τα προγράμματα Combatives που διαθέτουμε, παρακαλώ ερευνήσετε την αντίστοιχη σελίδα ή επικοινωνήστε μαζί μας μεταξύ 09:00 και 17:00 για πληροφορίες.

Τεχνικός Σύμβουλος

Καπανταϊδάκης Ζαχαρίας

Ανώτατοι Εκπαιδευτές

Αϊδίνης Ιωάννης
Καφφές Αθανάσιος
Λεονταρίδης Κωνσταντίνος
Σαββίδης Γεώργιος

Ανώτεροι Εκπαιδευτές

Παπαβασιλείου Δημήτριος
Χαραμής Νικόλαος

Professional Combatives

Αργυρακόπουλος Πέτρος
Λιακόπουλος Χρήστος
Τσομίδης Γεώργιος

Advanced Combatives

Ρουμπαλάς Γεώργιος

Μοιράσου το:

Τα πλέον δημοφιλή άρθρα

Τα κίνητρα εφαρμογής bullying
Bullying

Τα κίνητρα εφαρμογής bullying

Ποιά είναι τα κίνητρα εφαρμογής του Bullying; Είναι το άτομο που το πράττει προβληματικό; Μήπως υπάρχουν άλλοι λόγοι για αυτή τη συμπεριφορά;

Πώς να Αποφύγεις τον Βιασμό
Βιασμός

Αποφυγή βιασμού: Βασικές οδηγίες ασφάλειας

Πότε πρέπει να έχεις το νου σου; Πρέπει να εμπιστεύεσαι τα συναισθήματά σου; Πότε πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή; Πότε πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για διαφυγή ή αυτοάμυνα; Πότε είσαι πιο ευάλωτη;

Combat Physical Fitness
Fitness

Combat Physical Fitness

Πρόγραμμα γυμναστικής για άνδρες και γυναίκες. Ειδικά διαμορφωμένο με κλιμακούμενη ένταση που ξεκινάει από επίπεδο για αρχάριους και λήγει σε επίπεδο για επαγγελματίες που χρειάζεται να είναι στη καλλίτερη φόρμα.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.