Πνευματικά Δικαιώματα

Μοιράσου το:

Νομική προστασία

Το website Combatives.gr δημιουργήθηκε αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Η κλοπή του ψηφιακού υλικού που εμπεριέχεται σε αυτή τη ιστοσελίδα προστατεύεται έντονα από τους πραγματικά επίμονους δικηγόρους μας.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα διενεργείται έλεγχος σε όλο το παγκόσμιο διαδίκτυο (websites, forums και blogs) για την ισχύ της μοναδικότητας των κειμένων και των φωτογραφιών που χρησιμοποιούνται στην ιστοσελίδα Combatives.gr. Χρήση του υλικού μπορεί να γίνει μόνο με γραπτή άδεια που παρέχεται κατόπιν συνεννόησης με τους ιδιοκτήτες του https://www.combatives.gr.

Άρθρα με εικονίδιο κλειδαριάς

Ο ιστότοπος του Combatives Group περιέχει κλειδωμένα κείμενα εντός των άρθρων (όσα προβάλλουν το σύμβολο μιας κλειδαριάς) τα οποία περιέχουν ζωτικής σημασίας ύλη που διδάσκεται μόνο από τους εκπαιδευτές του Combatives Group στις αιθουσές μας. Πρόσβαση στην πλήρη πληροφορία κάθε τέτοιου άρθρου παρέχεται μόνο σε κάποια μέλη του Combatives Group, με τη χρήση μοναδικού κωδικού ασφαλείας. Ο κωδικός αυτός αλλάζει περίπου κάθε μήνα. Αυτό βέβαια δεν ισχύει για τα υπόλοιπα άρθρα τα οποία μπορούν όλοι να διαβάσουν εξ ολοκλήρου.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε σε σχετική απάντηση για άρθρα με κωδικό πρόσβασης στο blog του combatives.

Μοιράσου το:

Τα πλέον δημοφιλή άρθρα

Συμπεράσματα περί αποφυγής βιασμού
Βιασμός

Συμπεράσματα περί αποφυγής βιασμού

Ακόμη πιστεύεις ότι ο αθλητικός σύλλογος της γειτονιάς μπορεί να σε βοηθήσει; ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; Το τραγικό ειδικά με τον βιασμό είναι ότι οι άνθρωποι που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη να λάβουν τα μέτρα τους για τη δική τους προστασία, αδιαφορούν.

Combat Physical Fitness
Fitness

Combat Physical Fitness

Πρόγραμμα γυμναστικής για άνδρες και γυναίκες. Ειδικά διαμορφωμένο με κλιμακούμενη ένταση που ξεκινάει από επίπεδο για αρχάριους και λήγει σε επίπεδο για επαγγελματίες που χρειάζεται να είναι στη καλλίτερη φόρμα.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.