Πνευματικά Δικαιώματα

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Νομική προστασία

Το website Combatives.gr δημιουργήθηκε αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Η κλοπή του ψηφιακού υλικού που εμπεριέχεται σε αυτή τη ιστοσελίδα προστατεύεται έντονα από τους πραγματικά επίμονους δικηγόρους μας.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα διενεργείται έλεγχος σε όλο το παγκόσμιο διαδίκτυο (websites, forums και blogs) για την ισχύ της μοναδικότητας των κειμένων και των φωτογραφιών που χρησιμοποιούνται στην ιστοσελίδα Combatives.gr. Χρήση του υλικού μπορεί να γίνει μόνο με γραπτή άδεια που παρέχεται κατόπιν συνεννόησης με τους ιδιοκτήτες του https://www.combatives.gr.

Άρθρα με εικονίδιο κλειδαριάς

Ο ιστότοπος του Combatives Group περιέχει κλειδωμένα κείμενα εντός των άρθρων (όσα προβάλλουν το σύμβολο μιας κλειδαριάς) τα οποία περιέχουν ζωτικής σημασίας ύλη που διδάσκεται μόνο από τους εκπαιδευτές του Combatives Group στις αιθουσές μας. Πρόσβαση στην πλήρη πληροφορία κάθε τέτοιου άρθρου παρέχεται μόνο σε κάποια μέλη του Combatives Group, με τη χρήση μοναδικού κωδικού ασφαλείας. Ο κωδικός αυτός αλλάζει περίπου κάθε μήνα. Αυτό βέβαια δεν ισχύει για τα υπόλοιπα άρθρα τα οποία μπορούν όλοι να διαβάσουν εξ ολοκλήρου.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε σε σχετική απάντηση για άρθρα με κωδικό πρόσβασης στο blog του combatives.

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Τα πλέον δημοφιλή άρθρα

Πόσο Combative είσαι;

Χρειάζεται να είναι κανείς ψηλός και δυνατός ή μήπως χρειάζεται πολλές τεχνικές για να είναι Combative; Τι σημαίνει ο όρος “Combative” και τι ο όρος “Combatives” Ποιά η διαφορά και γιατί χρειάζεται να την γνωρίζουμε. Εδώ θα δώσουμε σαφείς απαντήσεις στους όρους και έννοιες που συνδέονται με αυτό.

Τα κίνητρα εφαρμογής bullying
Bullying

Τα κίνητρα εφαρμογής bullying

Ποιά είναι τα κίνητρα εφαρμογής του Bullying; Είναι το άτομο που το πράττει προβληματικό; Μήπως υπάρχουν άλλοι λόγοι για αυτή τη συμπεριφορά;

Πώς να Αποφύγεις τον Βιασμό
Βιασμός

Αποφυγή βιασμού: Βασικές οδηγίες ασφάλειας

Πότε πρέπει να έχεις το νου σου; Πρέπει να εμπιστεύεσαι τα συναισθήματά σου; Πότε πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή; Πότε πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για διαφυγή ή αυτοάμυνα; Πότε είσαι πιο ευάλωτη;

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.