Εξετάσεις Combatives

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Ο βαθμός ικανότητας

Στα πλαίσια της προόδου και προαγωγής στην γνωστική και πρακτική ιεραρχία του καθενός στο σύστημα του Combatives Group, πραγματοποιούνται κατά τακτικά διαστήματα εξετάσεις.

Δικαίωμα να εξετασθούν έχουν άτομα που έχουν κλείσει ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ τρείς ή τέσσερεις μήνες εκπαίδευσης και, σκληρής προπόνησης με ποσοστό παρουσίας τουλάχιστον 90% (τηρείται παρουσιολόγιο). Ο Εκπαιδευτής της έκαστης Αίθουσας Άσκησης προτείνει συμμετοχή στα άτομα που πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις και δηλώνει τα ονόματα αυτών που θέλουν να λάβουν μέρος στην εξέταση.

ΘΕΜΑ Εξέταση (μόνο για τα μέλη του Combatives Group)
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020
Τόπος διεξαγωγής Αίθουσα Βριλησσίων
Πρόσβαση Χάρτης: Αίθουσες Άσκησης Combatives.
Προσέλευση 13:30
Έναρξη 14:00
Διάρκεια 1 ώρα
Τηλέφωνο επικοινωνίας 210.80.47.244 (καθημερινές, 10:00 με 17:00)

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

  1. Απαιτείται έγκαιρη δήλωση συμμετοχής μέσω της Φόρμας Αίτησης Συμμετοχής ή τηλεφωνικά στο 2108047244 (ώρες επικοινωνίας 10:00 με 17:00, καθημερινές).
  2. Οι αιτήσεις συμμετοχής κλείνουν 1 ημέρα πριν την έναρξη της εξέτασης.
  3. Οι ασκούμενοι οφείλουν να έχουν εκπληρώσει όλα τα ζητούμενα πρίν την εξέταση.
  4. Οι ασκούμενοι οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη της εξέτασης.
  5. Οι επιτυχόντες θα λάβουν Βεβαίωση.

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Τα πλέον δημοφιλή άρθρα

Πώς να Αποφύγεις τον Βιασμό
Βιασμός

Αποφυγή βιασμού: Βασικές οδηγίες ασφάλειας

Πότε πρέπει να έχεις το νου σου; Πρέπει να εμπιστεύεσαι τα συναισθήματά σου; Πότε πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή; Πότε πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για διαφυγή ή αυτοάμυνα; Πότε είσαι πιο ευάλωτη;

Combat Physical Fitness
Fitness

Combat Physical Fitness

Πρόγραμμα γυμναστικής για άνδρες και γυναίκες. Ειδικά διαμορφωμένο με κλιμακούμενη ένταση που ξεκινάει από επίπεδο για αρχάριους και λήγει σε επίπεδο για επαγγελματίες που χρειάζεται να είναι στη καλλίτερη φόρμα.

Συμπεράσματα περί αποφυγής βιασμού
Βιασμός

Συμπεράσματα περί αποφυγής βιασμού

Ακόμη πιστεύεις ότι ο αθλητικός σύλλογος της γειτονιάς μπορεί να σε βοηθήσει; ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; Το τραγικό ειδικά με τον βιασμό είναι ότι οι άνθρωποι που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη να λάβουν τα μέτρα τους για τη δική τους προστασία, αδιαφορούν.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.