Βεβαιώσεις Combatives

Τι απαιτείται για να κερδίσει κάποιος τα διάφορα επίπεδα αναγνώρισης του Combatives Group; Τι απαιτείται για να τα διατηρήσει; Τι απαιτείται για να προχωρήσει στην βαθμολογική ιεραρχία της κοινότητας;

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Προϋποθέσεις, απονομή και ισχύς Βεβαιώσεων

Οι Βεβαιώσεις που εκδίδονται στα επίπεδα 1 έως και 12: Civilian CombativesStreet CombativesAdvanced CombativesProfessional Combatives έχουν ισχύ για ένα (1) έτος.

Το Combatives Group τηρεί αυτήν την πολιτική για τους εξής λόγους:

 • Δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι ασκούμενοι του συστήματος του Combatives Group είναι έγκυροι ως προς τις γνώσεις και ικανότητες αν δεν ασκούν συχνά τις τεχνικές που έχουν διδαχθεί.
 • Ασκούμενοι του συστήματος Combatives του Combatives Group πρέπει να δοκιμάζουν διαρκώς τις δεξιοτεχνίες και πρακτικές του συστήματος μέχρι να ολοκληρώνουν κάθε ενότητα εκπαίδευσης. Μόνο έτσι μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι επαρκώς προετοιμασμένοι στην έκαστη ενότητα.
 • Οι ασκούμενοι πρέπει έμπρακτα να δείχνουν την προθυμία να μαθαίνουν και να διατηρούν το υψηλό επίπεδο που απαιτείται από το Combatives Group για να θεωρηθούν άξιοι να συμμετέχουν στην Ομάδα Εκπαιδευτών.

Θεωρείται ότι οι ασκούμενοι του συστήματος που έχουν αποφοιτήσει επιτυχώς από την κάθε ενότητα, έχουν ήδη λάβει μία άρτια εκπαίδευση και γνωρίζουν καλά τις βασικότερες αρχές, τη φιλοσοφία και τις τεχνικές του  νέοτερου και στη συνέχεια, παραδοσιακού συστήματος. Παραμένει όμως αναγκαίο να διατηρούν και να επεκτείνουν αυτές τις γνώσεις και ικανότητες καθώς και να καλλιεργούν διαρκώς το πνεύμα αυτοπροστασίας όπως και το μαχητικό τους πνεύμα.

Για συγκεντρωτική εικόνα των επιπέδων στα τρίμηνα, τετράμηνα και πεντάμηνα σεμινάρια των τμημάτων του Combatives Group δείτε την σελίδα: Επίπεδα Επίτευξης Combatives.

Εκπαίδευση

Όλες οι Βεβαιώσεις που εκδίδονται, για κάθε επίπεδο σε έκαστη ενότητα, ακολουθούν το προκαθορισμένο Πρόγραμμα Εξετάσεων, το οποίο είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ενώ ενδέχεται να υποστεί μελλοντικές αλλαγές.

Οι Βεβαιώσεις δίδονται ΜΟΝΟ σε ΔΥΟ περιπτώσεις:

 1. Αν οι ασκούμενοι έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον 90% παρουσία στα μαθήματα.
 2. Τους προτείνει ο Εκπαιδευτής τους για εξετάσεις στον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης της κοινότητας του Combatives Group. Σε περίπτωση αδυναμίας αυτού, στην Επιτροπή Εκπαιδευτών που ορίζει ο Υπεύθυνος.

Διδασκαλία

Οι Βεβαιώσεις που εκδίδονται στα επίπεδα 13 έως και 15 δίνονται άνευ εξετάσεων κάθε χρόνο μόνο στην περίπτωση που οι Εκπαιδευτές:

 • Διδάσκουν σε Αναγνωρισμένες Αίθουσες Άσκησης, πάντα με την υποστήριξη του Combatives Group.
 • Εκπαιδεύουν νέους Ασκούμενους οι οποίοι παρακολουθούν τακτικά μαθήματα και τα Τακτικά Κλειστά Σεμινάρια του Combatives Group.
 • Παρακολουθούν οι ίδιοι τα Σεμινάρια Εκπαιδευτών του Combatives Group.
 • Προετοιμάζουν Ασκούμενους σε δικές τους Αίθουσες Άσκησης να γίνουν νέοι Εκπαιδευτές.

Επέκταση

Οι Βεβαιώσεις που εκδίδονται στα επίπεδα 16 έως και 18 δίνονται άνευ εξετάσεων κάθε δύο χρόνια μόνο στην περίπτωση που οι Εκπαιδευτές:

 • Έχουν μεριμνήσει να Εγκαθιδρύσουν Νέες Αίθουσες Άσκησης επανδρωμένες με  Εκπαιδευτές που υπήρξαν ασκούμενοι τους.
 • Παρακολουθούν οι ίδιοι και οι νέοι Εκπαιδευτές  τα τακτικά Σεμινάρια Εκπαιδευτών του Combatives Group.
 • Ετοιμάζουν Ασκούμενους  να γίνουν Εκπαιδευτές του Combatives Group.

Προσφορά

Τα αξιώματα που εκδίδονται στα επίπεδα 19 έως και 21 δίνονται άνευ εξετάσεων κάθε τρία χρόνια. Βασικό κριτήριο είναι η προσφορά των ασκούμενων στην κοινότητα του Combatives Group και συμπεριλαμβάνει όλο το εκπαιδευτικό τους έργο, δηλαδή το σύνολο των εκπαιδευόμενων, Εκπαιδευτών και Αίθουσών Άσκησης που έχουν αναπτύξει.

Ισχύς Βεβαίωσης

Οι Βεβαιώσεις Εξετάσεων (επίπεδα 1 έως και 12) έχουν ισχύ για έναν χρόνο. Παράταση του χρόνου δίνεται στην περίπτωση που οι ασκούμενοι του συστήματος συμμετάσχουν σε τρία κλειστά σεμινάρια (μόνο για τους καταγεγραμμένους ασκούμενους του Combatives Group). Τα σεμινάρια πρέπει να είναι εντός 12 μηνών (περίπου) από την ημερομηνία των τελευταίων εξετάσεών τους.

Σχετικά άρθρα

Εκπαιδευτική Νοοτροπία

Στις προηγούμενες δεκαετίες, η Ομάδα Εκπαιδευτών του Combatives Group, έχει δημιουργήσει ένα ριζικά διαφορετικό και μοναδικό σύστημα αυτοπροστασίας και αυτοάμυνας που δεν μοιάζει σε τίποτα με όσα προωθούνται ως τέτοια.

Επίπεδα Combatives

Σε πόσα σεμινάρια μπορεί κανείς να γίνει ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ στην Αυτοπροστασία και Αυτοάμυνα; Πόσος ΧΡΟΝΟΣ χρειάζεται; Υπάρχει ύλη μετά την εκπαίδευση Combatives; Πόσος χρόνος χρειάζεται να γίνω ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ Combatives;

Αστική / Πολεμική εφαρμογή του Combatives

Γιατί είναι το Σύστημα του Combatives Group είναι ΚΑΙ για Πολίτες ΚΑΙ για Αστυνομία ΚΑΙ για Στρατό; Πώς προέκυψε αυτό; Τι είναι αυτά που το κάνουν να μη χρειάζεται παρά ελάχιστη προσαρμογή;

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

 • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
 • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
 • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
 • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
 • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.