Επέλεξε Πρόγραμμα Εκπαίδευσης

Ποιό πρόγραμμα ταιριάζει σε εμένα; Σε πόσα προγράμματα μπορώ να συμμετάσχω;

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Σύμφωνα με την ηλικία και το φύλο σου

Εδώ μπορείς να δεις αναλυτικά όλα τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα Combatives και να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλλίτερα. Ο παρακάτω πίνακας θα σε βοηθήσει να κατατοπιστείς κατάλληλα για το κάθε πρόγραμμα με βάση την ηλικία και το φύλο σου.

Προγράμματα CombativesΆνδρεςΓυναίκεςΠαιδιά
Combat Fitness
Anti-Bullying
Αυτοάμυνα για γυναίκες
Civilian Combatives
Street Combatives
Advanced Combatives
Professional Combatives
Intensive Combatives
Παιδιά: Παιδιά και έφηβοι, αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 8 έως και 15 ετών.

Άνδρες: Ενήλικες, από 18 ετών και πάνω.

Γυναίκες: Ενήλικες και έφηβες από 16 ετών και πάνω.

Έφηβες και Γυναίκες: Όσες έχουν πολύ περιορισμένο χρόνο μπορούν να συμμετάσχουν σε μονοήμερα, διήμερα και τριήμερα προγράμματα ISM, BSM, ASM.

Το Combat Fitness δεν είναι κατάλληλο για μικρά παιδιά, Κατόπιν ζήτησης και συμπλήρωσης συμμετοχής ελάχιστου αριθμού (6), δημιουργούνται τμήματα για έφηβους (από 12 και πάνω) και ενήλικες. Δείτε την ενότητα για περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά άρθρα

Αστική / Πολεμική εφαρμογή του Combatives

Γιατί είναι το Σύστημα του Combatives Group είναι ΚΑΙ για Πολίτες ΚΑΙ για Αστυνομία ΚΑΙ για Στρατό; Πώς προέκυψε αυτό; Τι είναι αυτά που το κάνουν να μη χρειάζεται παρά ελάχιστη προσαρμογή;

Εκπαίδευση για Πολίτες

Είναι έτοιμοι οι Έλληνες πολίτες για τις αλλαγές που έρχονται στη χώρα μας; Πόσο έτοιμος είσαι εσύ; Τα παιδιά σου πόσο έτοιμα είναι; Είναι η λύση κάποια χρονοβόρα πολεμική τέχνη ή μήπως ένα Aπλό, Άμεσο και Αποτελεσματικό σύστημα Αυτοπροστασίας και Αυτοάμυνας;

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.