Πολιτική Διδασκαλίας

Είναι σταθερή πολιτική του Combatives Group να ενημερώνει και να διδάσκει έγκυρες, σχετικές και πρακτικές τακτικές και τεχνικές στα μέλη της κοινότητάς του, παράγοντας έτσι ικανούς αλλά και υπεύθυνους ασκούμενους Combatives.

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να παρουσιαστεί αρχή, στρατηγική, τακτική ή τεχνική που δεν περιέχει τα στοιχεία της εγκυρότητας, να είναι σχετική με το θέμα μας ή να μην είναι πρακτική στην εφαρμογή της. Η έλλειψη αυτών των στοιχείων στην ουσία διατηρούν και προάγουν αναποτελεσματική διδασκαλία και αποτελέσματα.

Το Combatives Group προσφέρει υψηλότατο επίπεδο ενημέρωσης και εκπαίδευσης στους ασκούμενους του, διότι δεν τους παρατηρεί μόνο ως μαθητές, αλλά ως εν δυνάμει δασκάλους του συστήματος του. Σε αυτό το πνεύμα, δεν μας αρκεί να ξέρουν οι ασκούμενοι μας μερικά «κόλπα» και οπτικά εντυπωσιακές τεχνικές (το πώς;), αλλά να καταλαβαίνουν σε βάθος το κάθε τι που μαθαίνουν (το γιατί;).

«Οποιοσδήποτε ανόητος μπορεί να ξέρει. Το θέμα είναι να καταλάβει.»
– Albert Einstein

Η προσέγγισή μας είναι όχι να ΜΑΘΕΙ κανείς αυτό που διδάσκουμε, αλλά να ΓΙΝΕΙ αυτό που διδάσκουμε. Δίνουμε πολύ μεγαλύτερη έμφαση στην ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ προς την ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ της απάντησης των ερωτήσεων που κάνει ο κάθε ασκούμενος, παρά στην παροχή των απαντήσεων. Κάνουμε ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ και με αυτόν τον τρόπο βοηθάμε τον κάθε ασκούμενο μας να κάνει την ανακάλυψη της απάντησης του «κτήμα» του.

«Η καλή διδασκαλία είναι περισσότερο να κάνεις τις σωστές ερωτήσεις, παρά να δίνεις τις σωστές απαντήσεις.» Josef Albers

Ενώ το πρόγραμμα εκπαίδευσης ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ του Combatives Group είναι συνολικά 6 Επίπεδα, για τους Ανώτερους και Ανώτατους Εκπαιδευτές μας προσθέτουμε με άλλα 6 Επίπεδα την ύλη του κλασσικού Ju Jutsu. Ο σκοπός αυτού είναι να αποκτήσουν οι εκπαιδευτές μας ολοκληρωμένες γνώσεις και στο ΙΣΤΟΡΙΚΟ υπόβαθρο του συστήματος, κατανοώντας έτσι καλλίτερα το αυθεντικό, ΣΥΓΧΡΟΝΟ Combatives.

Οι λύσεις που προσφέρουμε στο Σύστημα Combatives μας, μεταφέρονται σε όλα τα προγράμματα μας, το Civilian, Street, Advanced και το Professional Combatives. Ενότητες που καλύπτουν τις ανάγκες πολιτών και επαγγελματιών όπως και όσους επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους ή θα επιλέξουν να γίνουν Ανώτατοι Εκπαιδευτές του Combatives Group αντιπροσωπεύοντας και την κοινότητά μας.

 

Επικοινωνία

Μη διστάστε να επικοινωνήστε μαζί μας να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες  μιας συνεργασίας που θα σας αποφέρει πολλαπλά οφέλη.

Μέσω της φόρμας επικοινωνίας που θα βρείτε στη σελίδα Επικοινωνία ή τηλεφωνικά, ώρες γραφείου στο 210.80.47.244

Πολιτική διδασκαλίας του Combatives Group

Σχετικά άρθρα

Βεβαιώσεις Combatives

Τι απαιτείται για να κερδίσει κάποιος τα διάφορα επίπεδα αναγνώρισης του Combatives Group; Τι απαιτείται για να τα διατηρήσει; Τι απαιτείται για να προχωρήσει στην βαθμολογική ιεραρχία της κοινότητας;

Εκπαίδευση για Πολίτες

Είναι έτοιμοι οι Έλληνες πολίτες για τις αλλαγές που έρχονται στη χώρα μας; Πόσο έτοιμος είσαι εσύ; Τα παιδιά σου πόσο έτοιμα είναι; Είναι η λύση κάποια χρονοβόρα πολεμική τέχνη ή μήπως ένα Aπλό, Άμεσο και Αποτελεσματικό σύστημα Αυτοπροστασίας και Αυτοάμυνας;

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.