Πολιτική Συνεργασίας με το Combatives Group

Μάθε τί απαιτείται για να γίνεις Εκπαιδευτής του Combatives Group. Η οικονομικότερη πρόταση ανεξάρτητης επιχείρησης της αγοράς.

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Μάθε τί απαιτείται…

Το Combatives Group και οι εκπαιδευτές του προφέρουν την δυνατότητα σε ενδιαφερόμενους να δημιουργήσουν ΝΕΑ ή ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΗΓΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ με την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ προσφέροντας την διαρκή βοήθεια και υποστήριξή του στο έργο τους.

Ποιοί μπορούν να επωφεληθούν

Δικαίωμα συνεργασίας με το Combatives Group έχουν οι πάντες…

Τα Οφέλη της Συνεργασίας

Ως μέλος της κοινότητας του Combatives Group, θα έχετε την πλήρη και διαρκή συμπαράσταση, την προβολή και την πρόσβαση στην ύλη και μεθοδολογία διδασκαλίας του Combatives.

Πιο επιγραμματικά στο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, η συνεργασία θα περιλαμβάνει πρόσβαση σε πληροφορίες που παρέχονται μόνο στα μέλη και γνώσεις πέραν των συνηθισμένων. Επιπλέον, πρόσβαση σε μοναδική και κατοχυρωμένη διδακτική μεθοδολογία και, μέσω αυτής, τη δυνατότητα προσφοράς πολύτιμων γνώσεων και ικανοτήτων στους μαθητές σας. Αν επιθυμείτε, μπορείτε να κάνετε έναρξη επαγγελματικής καριέρας με επιπλέον εφόδια και γνώσεις. Η επαφή μαζί μας θα συμβάλλει σημαντικά στη δυνατότητα προσωπικής ανάπτυξης μέσα από την ομαδική υπoστήριξη του Combatives Group. Και τέλος, θα έχετε άμεση πρόσβαση στο σύνολο των συνεργατών μας και στις εξειδικευμένες γνώσεις του Combatives Group.

Στο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ θα σας δοθεί η δυνατότητα άντλησης επιπλέον οικονομικού κέρδους μέσω τμημάτων μικρής χρονικής διάρκειας που κρατούν το ενδιαφέρον των μαθητών. Και τέλος, τη δυνατότητα πραγματοποίησης ιδιαίτερων μαθημάτων σε άτομα ή μικρές ομάδες.

Σε ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, η προσφορά πρακτικών και νομικά εφαρμόσιμων γνώσεων και δεξιοτήτων που δεν προσφέρουν οι παραδοσιακές πολεμικές τέχνες ή τα μαχητικά αθλήματα. Και λόγο της εκτεταμένης και επαγγελματικής εκπαίδευσης, την δυνατότητα προσέγγισης σε επαγγελματίες με απόλυτη σιγουριά (αστυνομικών, στρατιωτικών, λιμενικών, ειδικών φρουρών, security κλπ.).

Η προοπτική είναι καλή και σταθερή διότι θα έχετε τη δυνατότητα συνεχόμενης επαγγελματικής ανάπτυξης μέσα από την ομαδική υπoστήριξη του Combatives Group. Θα έχετε επίσης την δυνατότητα επέκτασης ή και στοχοποίησης ομάδων με ειδικά ενδιαφέροντα στα οποία θα απευθύνεται η σχολή σας με τα επαγγελματικού επιπέδου οφέλη που προσφέρει.

Και πολλά ακόμα…

Επικοινωνία

Μη διστάστε να επικοινωνήστε μαζί μας να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες μιας συνεργασίας που θα σας αποφέρει πολλαπλά οφέλη.

Μέσω της φόρμας επικοινωνίας που θα βρείτε στη σελίδα Επικοινωνία ή τηλεφωνικά, ώρες γραφείου στο 210.80.47.244

Γίνε εκπαιδευτής Combatives

Σχετικά άρθρα

Εκπαίδευση για την Αστυνομία

Οι ανάγκες μιας Αστυνομίας διαφέρουν από αυτές του Πολίτη και του Στρατού. Είσαι αρκετά εκπαιδευμένος να αντιμετωπίσεις τα σημερινά επίπεδα ΒΙΑΣ; Πόσο έτοιμος πιστεύεις ότι είσαι; Είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ για αυτό;

Εκπαίδευση για Πολίτες

Είναι έτοιμοι οι Έλληνες πολίτες για τις αλλαγές που έρχονται στη χώρα μας; Πόσο έτοιμος είσαι εσύ; Τα παιδιά σου πόσο έτοιμα είναι; Είναι η λύση κάποια χρονοβόρα πολεμική τέχνη ή μήπως ένα Aπλό, Άμεσο και Αποτελεσματικό σύστημα Αυτοπροστασίας και Αυτοάμυνας;

Πολιτική Διδασκαλίας

Είναι σταθερή πολιτική του Combatives Group να ενημερώνει και να διδάσκει έγκυρες, σχετικές και πρακτικές τακτικές και τεχνικές στα μέλη της κοινότητάς του, παράγοντας έτσι ικανούς αλλά και υπεύθυνους ασκούμενους Combatives.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.