Street Combatives

Για την αντιμετώπιση της σύγχρονης αστικής βίας του δρόμου για επαγγελματίες, άνδρες και γυναίκες.

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Αυτοάμυνα δρόμου για πολίτες και επαγγελματίες

Το πρόγραμμα Street Combatives αναπτύχθηκε για πολίτες και επαγγελματίες που αναζητούν υψηλότερο επίπεδο γνώσεων και ικανοτήτων.

Για τους επαγγελματίες, συμβάλλει στην εργασία τους. Αυτή η ομάδα ανθρώπων έρχεται συνήθως από τομείς της ασφάλειας, της τάξης και του στρατού. Συνεπώς, καλούνται να εκτελούν καθήκοντα που απαιτούν δεξιότητες πέραν της αυτοάμυνας χρειάζεται να καλύπτουν πιο δύσκολα εγχειρήματα (σύλληψης, καταστολής και μεταβίβασης συλληφθέντων ή αιχμαλώτων).

Για τους πολίτες, το Street Combatives αποτελεί μια ανώτερη κλίμακα γνώσεων και ικανοτήτων από το Civilian Combatives προσφέροντας εξαιρετικά αποτελεσματικές εναλλακτικές λύσεις στη βία με διαφορετική προσέγγιση.

Η εκπαίδευση στις δεξιότητες σύλληψης, καταστολής και μεταβίβασης αιχμαλώτων σε όλο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Combatives Group, πραγματοποιείται με ρεαλιστικές συνθήκες. Μόνο έτσι βεβαιώνεται ο προπονητής ότι ο κάθε ασκητής ότι μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά υπό ακραία ψυχοσωματική πίεση.

Στην κοινότητα του Combatives Group έχουμε εκπαιδεύσει κατά καιρούς μεμονωμένα άτομα αυτών των επαγγελμάτων σε πολύ υψηλό επίπεδο, γνωρίζοντας ότι η εργασία τους δεν τους επιτρέπει την αποφυγή συμπλοκών.

Αυτοάμυνα δρόμου για πολίτες και επαγγελματίες

Σε καμία περίπτωση δεν θεωρούμε ότι αντικαθιστούμε τα εκπαιδευτικά προγράμματα αυτών των σωμάτων. Επιβεβαιώνουμε όμως ότι προσφέρουμε διαφορετική οπτική γωνία στα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, ταυτόχρονα προσφέροντας εναλλακτικές λύσεις.

Είναι αδύνατον για ασκούμενο του Combatives Group να συμμετέχει σε αυτό το πρόγραμμα ή στο επόμενο, στο Advanced Combatives, χωρίς να έχει ολοκληρώσει επιτυχώς τους προηγούμενους κύκλους κατάρτισης.

Η εκπαίδευση στο Street Combatives δίνει διαφορετική έμφαση στον τρόπο μάχης σώμα-με-σώμα, ο οποίος καλύπτει ευρύτερο φάσμα περιπτώσεων με εξειδικευμένο τρόπο.

Άνθρωποι που έχουν ολοκληρώσει αυτό το πρόγραμμα, θεωρούνται άρτια εκπαιδευμένοι και επιτρέπεται, κατόπιν γραπτής συμφωνίας Συνεργασίας με το Combatives Group, να διδάσκουν το συμπυκνωμένο πρόγραμμα των 6 επιπέδων του Combatives.

Το πρόγραμμα διαρκεί περίπου 9 μήνες, με 2-3 μαθήματα των 90 λεπτών έκαστο, κλείνοντας τον κύκλο μαθημάτων ανθρώπων που επιθυμούν να συνεχίσουν στo επόμενο πρόγραμμα, το Advanced Combatives.

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Civilian

Αυτοάμυνα για πολίτες
Για άνδρες και γυναίκες, χωρίς προηγούμενη εμπειρία σε πολεμικές τέχνες και μαχητικά αθλήματα.
Περισσότερα

Street

Αυτοάμυνα δρόμου
Για την αντιμετώπιση της σύγχρονης αστικής βίας του δρόμου για επαγγελματίες, άνδρες και γυναίκες.
Περισσότερα

Advanced

Για προχωρημένους
Προηγμένη εκπαίδευση στο ιστορικό παρελθόν της μάχης σώμα με σώμα για άνδρες και γυναίκες.
Περισσότερα

Αυτοάμυνα για γυναίκες

Ποτέ ξανά θύμα!
Σεμινάρια και μαθήματα αυτοάμυνας σε τακτικές και τεχνικές, για την γυναίκα σε αστικό περιβάλλον.
Περισσότερα

ISM-BSM-ASM

Ταχύρυθμα Σεμινάρια Αυτοάμυνας Γυναικών
Μια σύντομη σειρά σεμιναρίων θεωρητικής και πρακτικής, ιδανικά για γυναίκες που έχουν να διαθέσουν περιορισμένο χρόνο.
Περισσότερα

Anti-bullying

Για παιδιά και έφηβους
Καταπολέμηση bullying σε σχολικό και μη περιβάλλον με τη καθοδήγηση παιδοψυχολόγου, αν χρειαστεί.
Περισσότερα

Professional

Για μελλοντικούς εκπαιδευτές
Το ανώτατο επίπεδο εκπαίδευσης της μάχης σώμα με σώμα. Προετοιμάζει τους μελλοντικούς εκπαιδευτές.
Περισσότερα

Intensive

Εντατική Εκπαίδευση
Ιδιαίτερα, εντατικά μαθήματα αυτοάμυνας. Πολύ γρήγορη εκμάθηση. Ατομικά ή σε μικρές ομάδες.
Περισσότερα

Combat fitness

Γρήγορη σκληραγώγηση
Γυμναστική τύπου Cross-training με κύκλους για ταχύτατη σκληραγώγηση σώματος και πνεύματος.
Περισσότερα

Kettlebell Fitness

Γυμναστική με Kettlebells
Γύμνασε όλο το σώμα σου με kettlebells. Ελάχιστος εξοπλισμός, online μαθήματα, γρήγορα αποτελέσματα, άριστη φυσική κατάσταση.
Περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.