Κοινότητα Combatives

Μοιράσου το:

Γίνε μέλος…

Η κοινότητα του Combatives Group αντιπροσωπεύει το σύνολο των πρώην και νυν ασκούμενων και εκπαιδευτών του Combatives Group. Πρόκειται για μια κοινότητα που διαρκώς ανανεώνεται με νέα μέλη, άνδρες και γυναίκες πολίτες και επαγγελματίες (αστυνομικούς, στρατιωτικούς, προσωπικό ασφαλείας κλπ).

Η κοινότητα σαν ύψιστη προτεραιότητα έχει την υποστήριξη της ζωής, της αξιοπρέπειας και της σωματικής ακεραιότητας των μελών της.

Τα μέλη της ερευνούν, μελετούν, δοκιμάζουν και τεκμηριώνουν το σύνολο των αρχών, μεθόδων και τεχνικών της διδακτέας ύλης. Η έρευνα αυτή υποστηρίζεται με την μελέτη νέων μεθόδων Ασφάλειας, Αυτοπροστασίας και Αυτοάμυνας καθώς και της ιστορίας του Combatives αλλά και των υπόλοιπων σχετιζόμενων τεχνών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Εμπειρία της κοινότητας

Η κοινότητα του Combatives Group έχει στηρίξει το θεωρητικό και πρακτικό της υπόβαθρο στα θέματα Ασφάλειας, Αυτοπροστασίας και Αυτοάμυνας στις προηγούμενες εμπειρίες των ανθρώπων της γενεαλογίας της. Ως εκ τούτου, όσα προωθούνται και διδάσκονται από την ηγεσία και τους εκπαιδευτές της κοινότητας, έχουν δοκιμαστεί σε πραγματικές συνθήκες βίας, σε αστικό και πολεμικό περιβάλλον στο πρόσφατο παρελθόν και δοκιμάζονται και στο παρόν στα διάφορα πεδία μάχης και αστικά περιβάλλοντα του κόσμου.

Μέσα στην φαινομενικά σύντομη ιστορία του, οι ιδρυτές της μεθοδολογίας Combatives κατάφεραν να αναπτύξουν ένα απλό σύστημα αυτοπροστασίας και αυτοάμυνας, εύκολο να διδαχθεί σε ανθρώπους με ελάχιστη ή καμία προηγούμενη εμπειρία.

Το σύστημα αυτό είναι κατάλληλο για σύγχρονο αστικό και εμπόλεμο περιβάλλον, όπου δοκιμάστηκε εξουθενωτικά για δεκαετίες στις σκληρότερες συνθήκες επιβίωσης. Τα στοιχεία που μας παρέδωσαν οι ιδρυτές αλλά και οι συνεχιστές του είναι πολύτιμα και εξακολουθούν να προσαρμόζονται σε αυτά τα περιβάλλοντα ανά τον κόσμο.

Κατόπιν εκτεταμένης έρευνας της κοινότητας του Combatives Group, παρέχουμε την αποτελεσματικότερη μέθοδο εκπαίδευσης σε θέματα ασφάλειας, αυτοπροστασίας και αυτοάμυνας για πολίτες και επαγγελματίες, άνδρες και γυναίκες.

Η συνειδητή και επισταμένη αφαίρεση κάθε περιττού στοιχείου, κάθε πολύπλοκης τεχνικής και κάθε αθλητικού χαρακτηριστικού, καθιστά το Σύστημα του Combatives Groupα μιγώς μαχητικό. Η κοινότητα του Combatives Group δεν ασπάζεται οποιαδήποτε αθλητική προσέγγιση σε θέματα επιβίωσης.

Όμως, η συμβολή της κοινότητας του Combatives Group σε πολίτες και επαγγελματίες δεν σταματάει εδώ. Βρισκόμενη σε διαρκή συνεργασία με νομικούς συμβούλους διδάσκει την μεθοδολογία της με βάση την νόμιμη αυτοάμυνα ώστε τα μέλη της να κινούνται πάντα σε νόμιμα πλαίσια.

Ταυτόχρονα και σε συνεργασία με εξειδικευμένους επιστήμονες και φορείς, ερευνά διαρκώς θέματα μηχανικής κίνησης επιτυγχάνοντας το βέλτιστο αποτέλεσμα στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

Το έργο μας συνεχίζεται…

Μοιράσου το:

Τα πλέον δημοφιλή άρθρα

Τα κίνητρα εφαρμογής bullying
Bullying

Τα κίνητρα εφαρμογής bullying

Ποιά είναι τα κίνητρα εφαρμογής του Bullying; Είναι το άτομο που το πράττει προβληματικό; Μήπως υπάρχουν άλλοι λόγοι για αυτή τη συμπεριφορά;

Πώς να Αποφύγεις τον Βιασμό
Βιασμός

Αποφυγή βιασμού: Βασικές οδηγίες ασφάλειας

Πότε πρέπει να έχεις το νου σου; Πρέπει να εμπιστεύεσαι τα συναισθήματά σου; Πότε πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή; Πότε πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για διαφυγή ή αυτοάμυνα; Πότε είσαι πιο ευάλωτη;

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.