Εκπαίδευση για Πολίτες

Είναι έτοιμοι οι Έλληνες πολίτες για τις αλλαγές που έρχονται στη χώρα μας; Πόσο έτοιμος είσαι εσύ; Τα παιδιά σου πόσο έτοιμα είναι; Είναι η λύση κάποια χρονοβόρα πολεμική τέχνη ή μήπως ένα Aπλό, Άμεσο και Αποτελεσματικό σύστημα Αυτοπροστασίας και Αυτοάμυνας;

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Για πολίτες που θέλουν να νιώθουν και να είναι ασφαλείς

Οι καιροί έχουν αλλάξει πια στην Ελλάδα. Πολλοί είναι οι παράγοντες που έχουν συνεισφέρει σε αυτό.

Οι περισσότεροι είναι παγκόσμιας κλίμακας αναταραχές που μετατοπίζουν πληθυσμιακές ομάδες αναγκάζοντάς τες να αναζητήσουν καλύτερες συνθήκες ζωής όπως έκαναν οι Έλληνες μεταπολεμικά μεταναστεύοντας σε πιο πλούσιες χώρες όπου υπήρχαν ευκαιρίες. Σήμερα η Ευρώπη αποτελεί μια τέτοια αφετηρία για τους μετανάστες αυτούς οι οποίοι φέρνουν μαζί τους την κουλτούρα τα έθιμα και τις αξίες τους.

Συχνά αυτά τα στοιχεία είναι ανόμοια με αυτά των τοπικών κοινωνιών στις οποίες βρίσκονται, με αποτέλεσμα οι ντόπιοι πληθυσμοί να αντιμετωπίζουν νεόφερτα προβλήματα. Συμβάλλοντας σε αυτά είναι η σκληρή οικονομική ύφεση που αντιμετωπίζει ο ντόπιος πολίτης και η δυσκολία των μεταναστών να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες συχνά αντιδρώντας με μη αποδεκτούς τρόπους.

Είναι ευρέως αποδεκτό ότι ο έλληνας πολίτης νιώθει έντονα αυτές τις πιέσεις και ανησυχεί αντιμετωπίζοντας ο ίδιος φοβίες και ανασφάλειες που πριν 40 χρόνια δεν υπήρχαν. Ανάμεσα σε αυτά είναι η αίσθηση ότι δεν είναι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει αυτά στις ανακατατάξεις που τον αγγίζουν πια σε προσωπικό επίπεδο (π.χ. ανησυχίες, ανασφάλεια, βία, φόβος κλπ.). Είναι αυτά και η καθημερινή απειλή τους που αναγκάζουν τον μέσο πολίτη να αναζητήσει τρόπους να τα αντιμετωπίσει.

Συχνά η δίοδος που αναζητά είναι κατά την αντίληψή του η πεπατημένη, πιστεύοντας λανθασμένα ότι μια Πολεμική Τέχνη θα τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει αυτές τις προκλήσεις σε προσωπικό επίπεδο αν χρειαστεί…

Η σκέψη να ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ είναι σωστή, η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ είναι ΛΑΘΟΣ!

Γιατί;

Διότι όλα τα είδη που διδάσκονται είναι ονομαστικά παραπλανητικά.

Λέγονται Πολεμικές Τέχνες αλλά στην ουσία αποτελούν ΑΘΛΗΣΗ μιας και όλα υπάγονται στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ακολουθώντας υποχρεωτικά την αθλητική προσέγγιση.

Ως γνωστό, ο Αθλητισμός αποτελεί την ύψιστη μορφή της ευγενούς άμιλλας με ανταγωνισμό υπό ίσους όρους.

Δυστυχώς η ωμή, αχαλίνωτη βία του δρόμου ΔΕΝ αντιμετωπίζεται με αυτό το πνεύμα.

Αντιμετωπίζεται όμως με σοβαρή και υπεύθυνη προσπάθεια κατάρτισης σε αποδεδειγμένο, σύγχρονο σύστημα αντιμετώπισης της βίας, που έχει δοκιμαστεί σε σύγχρονες συνθήκες, με σίγουρα αποτελέσματα, χρησιμοποιώντας το πραγματικό πνεύμα του μαχητή προσαρμοσμένο στις νομικές απαιτήσεις του τόπου. Δηλαδή το Civilian Combatives.

Σχετικά άρθρα

Βεβαιώσεις Combatives

Τι απαιτείται για να κερδίσει κάποιος τα διάφορα επίπεδα αναγνώρισης του Combatives Group; Τι απαιτείται για να τα διατηρήσει; Τι απαιτείται για να προχωρήσει στην βαθμολογική ιεραρχία της κοινότητας;

Πολιτική Διδασκαλίας

Είναι σταθερή πολιτική του Combatives Group να ενημερώνει και να διδάσκει έγκυρες, σχετικές και πρακτικές τακτικές και τεχνικές στα μέλη της κοινότητάς του, παράγοντας έτσι ικανούς αλλά και υπεύθυνους ασκούμενους Combatives.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.