Επίπεδα Combatives

Σε πόσα σεμινάρια μπορεί κανείς να γίνει ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ στην Αυτοπροστασία και Αυτοάμυνα; Πόσος ΧΡΟΝΟΣ χρειάζεται; Υπάρχει ύλη μετά την εκπαίδευση Combatives; Πόσος χρόνος χρειάζεται να γίνω ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ Combatives;

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Εκμάθηση σε ελάχιστους μήνες

 

ΕΠΙΠΕΔΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Level 1 C1 – Civilian Combatives 3 μήνες Εκπαίδευση του Σύγχρονου Αυθεντικού Combatives. Γνωριμία με τον Θωρακισμένο Αντίπαλο από το πρώτο κιόλας επίπεδο.

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ – Τρείς (3) μήνες είναι το λιγότερο που μπορεί κανείς να παρακολουθήσει εκπαιδευτικό σεμινάριο πριν προταθεί για εξετάσεις.)

Level 2 C2 – Civilian Combatives 3 μήνες
Level 3 C3 – Civilian Combatives 3 μήνες
Level 4 S1 – Street Combatives 3 μήνες
Level 5 S2 – Street Combatives 3 μήνες
Level 6 S3 – Street Combatives 3 μήνες
Τέλος των προγραμμάτων Civilian και Street Combatives (Εκπαιδευτές Combatives)
Level 7 A1 – Advanced Combatives 6 μήνες Επέκταση γνώσεων στο Παραδοσιακό υπόβαθρο του Combatives (Ju Jutsu) και Διδασκαλία σε Αίθουσες Άσκησης του Combatives Group με την επίβλεψη Εκπαιδευτού.

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ – Η διδασκαλία νέων άσκουμενων σε ήδη υπάρχουσες Αίθουσες Πρακτικής αποτελεί μέρος της εκπαίδευσης της Σχολής Εκπαιδευτών. Τέσσερεις (4) και Έξι (6) μήνες αντίστοιχα είναι το λιγότερο που μπορεί κανείς να παρακολουθήσει εκπαιδευτικό σεμινάριο πριν προταθεί για εξετάσεις.)

Level 8 A2 – Advanced Combatives 6 μήνες
Level 9 A3 – Advanced Combatives 6 μήνες
Level 10 P1 – Professional Combatives 6 μήνες
Level 11 P2 – Professional Combatives 6 μήνες
Level 12 P3 – Professional Combatives 6 μήνες
Τέλος των προγραμμάτων Advanced και Professional Combatives (Ανώτεροι κ, Ανώτατοι Εκπαιδευτές )
Level 13 E1 – Expert Combatives 1 έτος Διδασκαλία σε Αίθουσες Άσκησης με Υποστήριξη του Combatives Group.
Level 14 E2 – Expert Combatives 1 έτος
Level 15 E3 – Expert Combatives 1 έτος
Level 16 M1 – Master Combatives 2 έτη Επέκταση με Νέους Εκπαιδευτές σε Νέες Αίθουσες Άσκησης και Υπεύθυνοι Ανάπτυξης του Combatives Group.
Level 17 M2 – Master Combatives 2 έτη
Level 18 M3 – Master Combatives 2 έτη
Level 19 Past Master Combatives 3 έτη Αξιώματα για την Συνολική Προσφορά στην Οργάνωση του Combatives Group.
Level 20 Professor Combatives 3 έτη
Level 21 Assistant Technical Director 3 έτη
Technical Director (In Statu Nascendi) Γενικός Υπεύθυνος Εκπαίδευσης, Ποιοτικού Ελέγχου και Ανάπτυξης του Συνόλου του Combatives Group.

Σχετικά άρθρα

Αστική / Πολεμική εφαρμογή του Combatives

Γιατί είναι το Σύστημα του Combatives Group είναι ΚΑΙ για Πολίτες ΚΑΙ για Αστυνομία ΚΑΙ για Στρατό; Πώς προέκυψε αυτό; Τι είναι αυτά που το κάνουν να μη χρειάζεται παρά ελάχιστη προσαρμογή;

Εκπαίδευση για το Στρατό

Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ εκπαίδευσης που δίνεται στον σύγχρονο στρατιώτη, επιβάλλει ΣΥΝΤΟΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ εκμάθησης ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗΣ ΥΛΗΣ. Οποιαδήποτε μεθοδολογία, τεχνική και προσέγγιση δεν είναι Απλή, Άμεση και κυρίως Αποτελεσματική, δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες ενός στρατού.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.