Επίπεδα Combatives

Σε πόσα σεμινάρια μπορεί κανείς να γίνει ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ στην Αυτοπροστασία και Αυτοάμυνα; Πόσος ΧΡΟΝΟΣ χρειάζεται; Υπάρχει ύλη μετά την εκπαίδευση Combatives; Πόσος χρόνος χρειάζεται να γίνω ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ Combatives;

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Εκμάθηση σε ελάχιστους μήνες

 

ΕΠΙΠΕΔΑΔΙΑΡΚΕΙΑΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Level 1C1 – Civilian Combatives3 μήνεςΕκπαίδευση του Σύγχρονου Αυθεντικού Combatives. Γνωριμία με τον Θωρακισμένο Αντίπαλο από το πρώτο κιόλας επίπεδο.

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ – Τρείς (3) μήνες είναι το λιγότερο που μπορεί κανείς να παρακολουθήσει εκπαιδευτικό σεμινάριο πριν προταθεί για εξετάσεις.)

Level 2C2 – Civilian Combatives3 μήνες
Level 3C3 – Civilian Combatives3 μήνες
Level 4S1 – Street Combatives3 μήνες
Level 5S2 – Street Combatives3 μήνες
Level 6S3 – Street Combatives3 μήνες
Τέλος των προγραμμάτων Civilian και Street Combatives (Εκπαιδευτές Combatives)
Level 7A1 – Advanced Combatives6 μήνεςΕπέκταση γνώσεων στο Παραδοσιακό υπόβαθρο του Combatives (Ju Jutsu) και Διδασκαλία σε Αίθουσες Άσκησης του Combatives Group με την επίβλεψη Εκπαιδευτού.

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ – Η διδασκαλία νέων άσκουμενων σε ήδη υπάρχουσες Αίθουσες Πρακτικής αποτελεί μέρος της εκπαίδευσης της Σχολής Εκπαιδευτών. Τέσσερεις (4) και Έξι (6) μήνες αντίστοιχα είναι το λιγότερο που μπορεί κανείς να παρακολουθήσει εκπαιδευτικό σεμινάριο πριν προταθεί για εξετάσεις.)

Level 8A2 – Advanced Combatives6 μήνες
Level 9A3 – Advanced Combatives6 μήνες
Level 10P1 – Professional Combatives6 μήνες
Level 11P2 – Professional Combatives6 μήνες
Level 12P3 – Professional Combatives6 μήνες
Τέλος των προγραμμάτων Advanced και Professional Combatives (Ανώτεροι κ, Ανώτατοι Εκπαιδευτές )
Level 13E1 – Expert Combatives1 έτοςΔιδασκαλία σε Αίθουσες Άσκησης με Υποστήριξη του Combatives Group.
Level 14E2 – Expert Combatives1 έτος
Level 15E3 – Expert Combatives1 έτος
Level 16M1 – Master Combatives2 έτηΕπέκταση με Νέους Εκπαιδευτές σε Νέες Αίθουσες Άσκησης και Υπεύθυνοι Ανάπτυξης του Combatives Group.
Level 17M2 – Master Combatives2 έτη
Level 18M3 – Master Combatives2 έτη
Level 19Past Master Combatives3 έτηΑξιώματα για την Συνολική Προσφορά στην Οργάνωση του Combatives Group.
Level 20Professor Combatives3 έτη
Level 21Assistant Technical Director3 έτη
Technical Director (In Statu Nascendi)Γενικός Υπεύθυνος Εκπαίδευσης, Ποιοτικού Ελέγχου και Ανάπτυξης του Συνόλου του Combatives Group.

Σχετικά άρθρα

Εκπαίδευση για Πολίτες

Είναι έτοιμοι οι Έλληνες πολίτες για τις αλλαγές που έρχονται στη χώρα μας; Πόσο έτοιμος είσαι εσύ; Τα παιδιά σου πόσο έτοιμα είναι; Είναι η λύση κάποια χρονοβόρα πολεμική τέχνη ή μήπως ένα Aπλό, Άμεσο και Αποτελεσματικό σύστημα Αυτοπροστασίας και Αυτοάμυνας;

Πολιτική Διδασκαλίας

Είναι σταθερή πολιτική του Combatives Group να ενημερώνει και να διδάσκει έγκυρες, σχετικές και πρακτικές τακτικές και τεχνικές στα μέλη της κοινότητάς του, παράγοντας έτσι ικανούς αλλά και υπεύθυνους ασκούμενους Combatives.

Αστική / Πολεμική εφαρμογή του Combatives

Γιατί είναι το Σύστημα του Combatives Group είναι ΚΑΙ για Πολίτες ΚΑΙ για Αστυνομία ΚΑΙ για Στρατό; Πώς προέκυψε αυτό; Τι είναι αυτά που το κάνουν να μη χρειάζεται παρά ελάχιστη προσαρμογή;

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.