Άρθρα Combatives με κωδικό πρόσβασης

ΕΡΩΤΗΣΗ:
Παρακολουθώ τα άρθρα σας με μεγάλο ενδιαφέρον. Παρατήρησα, όμως, ότι στο τελευταίο σας άρθρο έχετε βάλει κάποια δικλείδα ασφαλείας ώστε τμήματά του να είναι αόρατα στο ευρύ κοινό. Υπάρχει περίπτωση σε μη μέλη του συλλόγου σας να μπορέσουν να διαβάσουν ελεύθερα αυτά τα άρθρα;
Άρθρα με κωδικό πρόσβασης

Φίλε Γιώργο,

Δυστυχώς αυτό δεν είναι εφικτό σε άρθρα τα οποία περιέχουν ζωτικής σημασίας ύλη που διδάσκεται μόνο από τους δασκάλους μας στις σχολές μας. Αυτό βέβαια δεν ισχύει για τα υπόλοιπα άρθρα τα οποία μπορούν όλοι να διαβάσουν.

Σπεύδουμε να εξηγήσουμε και τους σοβαρούς λόγους που μας οδήγησαν στο μέτρο αυτό:

  • Πιστεύουμε ότι η διδασκαλία μέσω ανάγνωσης, χωρίς την προσωπική καθοδήγηση από έμπειρο εκπαιδευτή, μπορεί να αποβεί επικίνδυνη. Ο κίνδυνος παρερμηνείας είναι μεγάλος και μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμούς.
  • Επιπλέον, ο κάθε μαθητής είναι μοναδικός, με εξίσου μοναδικά χαρακτηριστικά τον σωματότυπο και την ψυχοσύνθεσή του. Κάθε τεχνική απαιτεί ιδιαίτερη προσαρμογή πάνω στον κάθε μαθητή (από έμπειρο στο σύστημα μας εκπαιδευτή) για να είναι αποδοτική.
  • Θεωρούμε ότι μόνο όσοι έχουν επενδύσει τον χρόνο, τον ιδρώτα και την προσπάθεια που απαιτείται στις τάξεις μας, έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν όλα τα μικρά «μυστικά» μας.
  • Τέλος, έχουμε παρατηρήσει στο παρελθόν ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν καπηλευτεί τεχνικές γνώσεις και διηγήσεις προσωπικών συμβάντων του κυρίου Ζαχαρία Καπανταϊδάκη και τις «πλασάρουν» σαν δικές τους. Αποτελεί, λοιπόν, εκτός των άλλων, και μέτρο προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων της ομάδας του Combatives Group.

Τα άρθρα με κωδικό πρόσβασης είναι ορατά μόνο στα μέλη του Combatives Group από το 4ο επίπεδο και πάνω.

Με εκτίμηση

Η ομάδα του Combatives Group

Όνομα: Γιώργος Μ.
Ημ/νία: 16/09/2013
Περιοχή: Αμπελόκηποι

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Κάνε την ερώτησή σου

Η απάντηση θα αναρτηθεί σύντομα στην ενότητα Q&A (Ερωτήσεις & Απαντήσεις) και θα λάβεις σχετική ενημέρωση στο email που θα δηλώσεις.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.