Σεμινάρια Αυτοάμυνας Γυναικών
ISM-BSM-ASM

Ταχύρυθμα Σεμινάρια Αυτοάμυνας Γυναικών σε θέματα της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ και ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ. Ιδανικά για γυναίκες που έχουν να διαθέσουν περιορισμένο χρόνο.

Μοιράσου το:

Ονομάζομαι Ζακ Καπανταϊδάκης. Συμβουλεύω ανθρώπους στα θέματα της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ και ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ, που έχουν την ανάγκη να ΝΙΩΘΟΥΝ αλλά και να ΕΙΝΑΙ ασφαλής.

Οι σελίδες που απαρτίζουν την ενότητα Σεμινάρια Αυτοάμυνας Γυναικών είναι το αποτέλεσμα σχεδόν 5 δεκαετιών έρευνας, δοκιμών και εφαρμογών στα προαναφερόμενα θέματα.

Εισαγωγή στο ISM-BSM-ASM

Βάση έρευνας και εμπειρίας σε θέματα βίας, γνωρίζω ότι τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι πάντα θα παραμείνουν ευάλωτοι στη βία. Πρακτικά, το μόνο που μπορεί κανείς να κάνει, είναι να τους μάθει «άλλες» λύσεις που ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ την σωματική αντιπαράθεση με έναν χειροδύναμο και αποφασισμένο κακοποιό. Αυτό μας αφήνει με τις κατηγορίες των εφήβων, νέων και ενηλίκων εκ των οποίων, κατά τη γνώμη μου, η πιο ευάλωτη κατηγορία είναι το γυναικείο φύλο.

Τα σεμινάρια ISM-BSM-ASM δημιουργήθηκαν ειδικά με την γυναίκα στο νου (έφηβες, νέες και ενήλικες) διότι όλα αυτά τα χρόνια με έφεραν στο συμπέρασμα ότι δεν είναι όλοι που θέλουν ή διαθέτουν τον χρόνο να γίνουν μάστερ των πολεμικών τεχνών. Και μάλιστα, πολλοί δεν ενδιαφέρονται καν. Όμως, οι περισσότεροι πολίτες θέλουν απλά να είναι ΑΣΦΑΛΕΙΣ.

Τα τρία αυτά σύντομα και περιεκτικά προγράμματα αυτοάμυνας και τα άλλα  συνοδευτικά προγράμματα, έχουν δομηθεί για να μπορούν οι πιο ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού να ανταπεξέλθουν σε δυσάρεστες, απρόσμενες και απρόκλητες καταστάσεις. Ο λόγος που τονίζουμε αυτές τις κατηγορίες του πληθυσμού συνέχεια είναι ότι πιστεύουμε ακράδαντα ότι:

Αν μια γυναίκα μπορεί να εφαρμόσει τις τακτικές και τις τεχνικές του Συστήματος Combatives μας, τότε μπορεί και ένας άνδρας.

Στις σελίδες του ιστότοπου μας υπάρχουν πολλές καλές πληροφορίες και συμβουλές για την ασφάλειά σας. Παρά ταύτα, μόνο η εμπειρία που προσφέρουμε μέσω των προγραμμάτων μας μπορεί πραγματικά να αποβεί σωτήρια. Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην ευρύτερη κοινότητα μας.

«Έχεις μια ζωή, είναι πολύτιμη. Προστατεψέ την με κάθε δυνατό τρόπο.» – Ζακ Καπανταϊδάκης

Μοιράσου το:

Civilian

Αυτοάμυνα για πολίτες
Για άνδρες και γυναίκες, χωρίς προηγούμενη εμπειρία σε πολεμικές τέχνες και μαχητικά αθλήματα.
Περισσότερα

Street

Αυτοάμυνα δρόμου
Για την αντιμετώπιση της σύγχρονης αστικής βίας του δρόμου για επαγγελματίες, άνδρες και γυναίκες.
Περισσότερα

Advanced

Για προχωρημένους
Προηγμένη εκπαίδευση στο ιστορικό παρελθόν της μάχης σώμα με σώμα για άνδρες και γυναίκες.
Περισσότερα

Αυτοάμυνα για γυναίκες

Ποτέ ξανά θύμα!
Σεμινάρια και μαθήματα αυτοάμυνας σε τακτικές και τεχνικές, για την γυναίκα σε αστικό περιβάλλον.
Περισσότερα

ISM-BSM-ASM

Ταχύρυθμα Σεμινάρια Αυτοάμυνας Γυναικών
Μια σύντομη σειρά σεμιναρίων θεωρητικής και πρακτικής, ιδανικά για γυναίκες που έχουν να διαθέσουν περιορισμένο χρόνο.
Περισσότερα

Anti-bullying

Για παιδιά και έφηβους
Καταπολέμηση bullying σε σχολικό και μη περιβάλλον με τη καθοδήγηση παιδοψυχολόγου, αν χρειαστεί.
Περισσότερα

Professional

Για μελλοντικούς εκπαιδευτές
Το ανώτατο επίπεδο εκπαίδευσης της μάχης σώμα με σώμα. Προετοιμάζει τους μελλοντικούς εκπαιδευτές.
Περισσότερα

Intensive

Εντατική Εκπαίδευση
Ιδιαίτερα, εντατικά μαθήματα αυτοάμυνας. Πολύ γρήγορη εκμάθηση. Ατομικά ή σε μικρές ομάδες.
Περισσότερα

Combat fitness

Γρήγορη σκληραγώγηση
Γυμναστική τύπου Cross-training με κύκλους για ταχύτατη σκληραγώγηση σώματος και πνεύματος.
Περισσότερα

Kettlebell Fitness

Γυμναστική με Kettlebells
Γύμνασε όλο το σώμα σου με kettlebells. Ελάχιστος εξοπλισμός, online μαθήματα, γρήγορα αποτελέσματα, άριστη φυσική κατάσταση.
Περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.