Combat Fitness

Τι είναι το Combat Fitness; Πως μπορεί να με ωφελήσει; Πόσο χρόνο κρατάει το κάθε πρόγραμμα; Πόσο βαρύ είναι το πρόγραμμα; Μπορώ να σταματήσω αν δεν αντέχω; Πρέπει να κάνω και αυτοάμυνα αφού τελειώσω την γυμναστική μου;

Μοιράσου το:

Ομαδικό & Μικρά Γκρουπ

Όπως περιγράφει και το όνομά του, το Combat Fitness δεν είναι ένα απλό πρόγραμμα Fitness. Είναι φτιαγμένο για όσους θέλουν να είναι “Fit for Combat”.

Σας προειδοποιούμε ότι το Combat Fitness είναι άκρως εθιστικό και γρήγορα αποτελεσματικό.

Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα παρατηρήσετε αύξηση της μυϊκής μάζας, της φυσικής δύναμης, της ενεργητικότητας και της αντοχής και δραστική μείωση του λίπους. Δείτε το πλήρες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και τιμές.

Combat Fitness

Το Combat Fitness αποτελεί και εξαιρετικό σημείο αφετηρίας για το Civilian Combatives όπου ο κάθε ασκούμενος/ασκούμενη μπορεί να χρησιμοποιήσει την νεοαποκτηθείσα σωματική φυσική κατάσταση και δύναμή του, να μάθει και τις εξαιρετικά πολύτιμες πια γνώσεις και δεξιότητες που του προσφέρει το Combatives Group σε θέματα ασφάλειας, αυτοπροστασίας και αυτοάμυνας.

Πότε λαμβάνει μέρος

Στη πραγματικότητα το Combat Fitness έχει δημιουργηθεί για να παρέχει προθέρμανση και ενδυνάμωση για τους ασκούμενους του Συστήματος Αυτοάμυνας του Combatives Group. Κάθε μάθημα σε Σεμινάριο Αυτοάμυνας της κοινότητάς μας ξεκινάει με περίπου 30 λεπτά αυξανόμενης έντασης κύκλων ασκήσεων. Οι κυκλικές αυτές ασκήσεις φέρνουν εκπληκτικά αποτελέσματα στο σώμα και την δύναμη ενός ασκούμενου Αυτοάμυνας.

Ο καθένας μπορεί να λάβει μέρος στο πρώτο μέρος που είναι οι κυκλικές ασκήσεις και να μείνει ή, να αποχωρίσει από το μάθημα που πραγματοποιείται στη συνέχεια, έχοντας κάνει την γρήγορη και αποτελεσματική γυμναστική που επιθυμεί.

Για όσους επιθυμούν κάτι πολύ εντονότερο και με μεγαλύτερη διάρκεια, μπορεί να έρθει σε συμφωνία με τα γραφεία μας (στην ενότητα Επικοινωνία).

Η Μέθοδος

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα άσκησης σε κύκλους, σε στυλ Functional Cross Training με «στρατιωτική» χροιά που δανείζεται στοιχεία από την πυγμαχική προπόνηση, το κρος φιτ και αθλητικές ασκήσεις ταχυδύναμης. Τα μέλη της τάξης εργάζονται ομαδικά και συχνά συνεργάζονται σε ζευγάρια ή τριάδες, ενθαρρύνοντας τους συνασκούμενους δίνοντάς τους κουράγιο. Το πρόγραμμα αποτελείται από 4-5 κύκλους με 5 ασκήσεις ανά κύκλο όπου μπορούν να επαναληφθούν διαφορετικές ασκήσεις σε άλλα 3 προοδευτικά δυσκολότερα στάδια.

Ο ασκούμενος μπορεί να σταματήσει σε όποιο στάδιο επιθυμεί από το πρώτο μέχρι και το τέταρτο. Το σύνολο των σταδίων 1-4 μπορεί να διαρκέσει από 30 έως 90 λεπτά ανάλογα με τις αντοχές του καθενός.

  • Στάδιο 1: Light
  • Σταδιο 2: Medium
  • Σταδιο 3: Intensive
  • Σταδιο 4: High Impact

Τα προγράμματα προσφέρονται σε συνδυασμό με μια λογική διατροφική αγωγή (με συνεργαζόμενη διατροφολόγο) και εγγυόμαστε ορατά αποτελέσματα μέσα σε 12 συνεδρίες, με την προϋπόθεση να ακολουθηθεί πιστά.

Μοιράσου το:

Civilian

Αυτοάμυνα για πολίτες
Για άνδρες και γυναίκες, χωρίς προηγούμενη εμπειρία σε πολεμικές τέχνες και μαχητικά αθλήματα.
Περισσότερα

Street

Αυτοάμυνα δρόμου
Για την αντιμετώπιση της σύγχρονης αστικής βίας του δρόμου για επαγγελματίες, άνδρες και γυναίκες.
Περισσότερα

Advanced

Για προχωρημένους
Προηγμένη εκπαίδευση στο ιστορικό παρελθόν της μάχης σώμα με σώμα για άνδρες και γυναίκες.
Περισσότερα

Αυτοάμυνα για γυναίκες

Ποτέ ξανά θύμα!
Σεμινάρια και μαθήματα αυτοάμυνας σε τακτικές και τεχνικές, για την γυναίκα σε αστικό περιβάλλον.
Περισσότερα

ISM-BSM-ASM

Ταχύρυθμα Σεμινάρια Αυτοάμυνας Γυναικών
Μια σύντομη σειρά σεμιναρίων θεωρητικής και πρακτικής, ιδανικά για γυναίκες που έχουν να διαθέσουν περιορισμένο χρόνο.
Περισσότερα

Anti-bullying

Για παιδιά και έφηβους
Καταπολέμηση bullying σε σχολικό και μη περιβάλλον με τη καθοδήγηση παιδοψυχολόγου, αν χρειαστεί.
Περισσότερα

Professional

Για μελλοντικούς εκπαιδευτές
Το ανώτατο επίπεδο εκπαίδευσης της μάχης σώμα με σώμα. Προετοιμάζει τους μελλοντικούς εκπαιδευτές.
Περισσότερα

Intensive

Εντατική Εκπαίδευση
Ιδιαίτερα, εντατικά μαθήματα αυτοάμυνας. Πολύ γρήγορη εκμάθηση. Ατομικά ή σε μικρές ομάδες.
Περισσότερα

Combat fitness

Γρήγορη σκληραγώγηση
Γυμναστική τύπου Cross-training με κύκλους για ταχύτατη σκληραγώγηση σώματος και πνεύματος.
Περισσότερα

Kettlebell Fitness

Γυμναστική με Kettlebells
Γύμνασε όλο το σώμα σου με kettlebells. Ελάχιστος εξοπλισμός, online μαθήματα, γρήγορα αποτελέσματα, άριστη φυσική κατάσταση.
Περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.