Anti bullying

Ποιός γονέας θέλει τα παιδιά του να είναι αδύναμα; Οι ΔΥΝΑΜΕΙΣ η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ και η δυνατότητα ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ και ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ενός παιδιού ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΑΙ, εσείς τι κάνετε για το παιδί σας;

Μοιράσου το:

Προστάτεψε τα παιδιά σου για να μη γίνουν ποτέ θύματα

Το bullying (παρενόχληση ή κοινώς νταηλίκι) είναι στην ουσία η ψυχολογική ή/και σωματική κακοποίηση ενός ανθρώπου. Όσο και αν φαίνεται απίθανο, το φαινόμενο έχει εντοπιστεί από την ηλικία των 3 ετών!

Πρόκειται για μια πρωτόγονη και ενστικτώδη διαδικασία, κατά την οποία ο δυνατός επιβάλλεται και οι πιο αδύναμοι ακολουθούν ιεραρχικά, ανάλογα με την δική τους δύναμη και ικανότητα, σχηματίζοντας τελικά μια ομάδα ή κλίκα. Είναι, δηλαδή, μια διαδικασία «ταξινόμησης».

Αντιμετώπιση βίας για παιδιά σχολικής ηλικίας

Οι ανθρώπινες κλίκες τείνουν να στοχοποιούν τον «διαφορετικό» ή/και τον αδύναμο για να τον εξουσιάσουν ή να τον εκδιώξουν.

Οδηγεί σε βαριάς μορφής κατάθλιψη και αλλαγή της προσωπικότητας του θύματος. Στην πραγματικότητα, το bullying στιγματίζει την προσωπικότητα του ανθρώπου σε βαθμό που μπορεί να αλλάξει τελείως την πορεία της ζωής του. Για έναν άνθρωπο που δέχεται επίμονες επιθέσεις bullying από την παιδική του ηλικία, ενδέχεται να στρεβλωθεί η προσωπικότητά του σε σημείο που αργότερα στη ζωή του να οδηγηθεί σε εκδίκηση κατά οποιουδήποτε θεωρήσει ότι τον αδικεί, με τις ανάλογες συνέπειες.

Η συμπεριφορά αυτή πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα, διότι οποιαδήποτε ολιγωρία είναι εγκληματική!

Η κοινότητα του Combatives Group, σε συνεργασία με ειδικούς παιδοψυχολόγους και με την παράλληλη ενημέρωση και ψυχολογική υποστήριξη προς τους γονείς, εκπαιδεύει τα παιδιά στην σωστή αντιμετώπιση του προβλήματος εντός και εκτός του σχολείου.

Σκοπός του Combatives Group είναι η ενημέρωση όλης της οικογένειας και η ενίσχυση της προσωπικότητας του παιδιού με τέτοιο τρόπο ώστε να μη γίνει ούτε θύμα ούτε θύτης. Διενεργούνται σεμινάρια, (κατόπιν συνεννόησης)  με μικρές ομάδες γονέων και μαθήματα για τα παιδιά των οποίων οι γονείς θέλουν να λάβουν μέτρα προστασίας.

Σημαντικό στοιχείο είναι ότι γονείς μπορούν λάβουν μέρος στην εκπαίδευση των παιδιών του τμήματος βοηθώντας στην ανάπτυξή τους παρακολουθώντας ταυτόχρονα και την πρόοδό τους.

Ελάτε σε επικοινωνία με το κεντρικό γραφείο να συζητήσουμε για την ενδυνάμωση των παιδιών σας.

Μοιράσου το:

Civilian

Αυτοάμυνα για πολίτες
Για άνδρες και γυναίκες, χωρίς προηγούμενη εμπειρία σε πολεμικές τέχνες και μαχητικά αθλήματα.
Περισσότερα

Street

Αυτοάμυνα δρόμου
Για την αντιμετώπιση της σύγχρονης αστικής βίας του δρόμου για επαγγελματίες, άνδρες και γυναίκες.
Περισσότερα

Advanced

Για προχωρημένους
Προηγμένη εκπαίδευση στο ιστορικό παρελθόν της μάχης σώμα με σώμα για άνδρες και γυναίκες.
Περισσότερα

Αυτοάμυνα για γυναίκες

Ποτέ ξανά θύμα!
Σεμινάρια και μαθήματα αυτοάμυνας σε τακτικές και τεχνικές, για την γυναίκα σε αστικό περιβάλλον.
Περισσότερα

ISM-BSM-ASM

Ταχύρυθμα Σεμινάρια Αυτοάμυνας Γυναικών
Μια σύντομη σειρά σεμιναρίων θεωρητικής και πρακτικής, ιδανικά για γυναίκες που έχουν να διαθέσουν περιορισμένο χρόνο.
Περισσότερα

Anti-bullying

Για παιδιά και έφηβους
Καταπολέμηση bullying σε σχολικό και μη περιβάλλον με τη καθοδήγηση παιδοψυχολόγου, αν χρειαστεί.
Περισσότερα

Professional

Για μελλοντικούς εκπαιδευτές
Το ανώτατο επίπεδο εκπαίδευσης της μάχης σώμα με σώμα. Προετοιμάζει τους μελλοντικούς εκπαιδευτές.
Περισσότερα

Intensive

Εντατική Εκπαίδευση
Ιδιαίτερα, εντατικά μαθήματα αυτοάμυνας. Πολύ γρήγορη εκμάθηση. Ατομικά ή σε μικρές ομάδες.
Περισσότερα

Combat fitness

Γρήγορη σκληραγώγηση
Γυμναστική τύπου Cross-training με κύκλους για ταχύτατη σκληραγώγηση σώματος και πνεύματος.
Περισσότερα

Kettlebell Fitness

Γυμναστική με Kettlebells
Γύμνασε όλο το σώμα σου με kettlebells. Ελάχιστος εξοπλισμός, online μαθήματα, γρήγορα αποτελέσματα, άριστη φυσική κατάσταση.
Περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.