Γιατί Αυτοάμυνα του Combatives Group

Τα σενάρια πρακτικής είναι εξατομικευμένα για να αναπτύξουν τις ιδιαίτερες φυσικές και συναισθηματικές δυνατότητες του κάθε ασκούμενου και να διατηρήσουν ένα υποστηρικτικό ατομικό και ομαδικό περιβάλλον.

Μοιράσου το:

Γιατί Αυτοάμυνα Combatives Group

Το Σύστημα Αυτοάμυνας του Combatives Group συνδυάζει μαχητική φιλοσοφία, έρευνα, στρατηγικές, τακτικές και τεχνικές. Αυτά, και πολλά άλλα στοιχεία συμβάλλουν στην αποφασιστική και αποτελεσματική προστασία από τη βία και το έγκλημα.

Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα οδηγεί τους ασκούμενους σε ένα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ταξίδι προς την Προσωπική Ασφάλεια, την Αυτοπροστασία και ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, την Αυτοάμυνα.

Ο στόχος μας για τον καθένα που περνάει από το πρόγραμμά μας είναι η προσωπική ενδυνάμωση και τελικά, η ασφαλή και ευτυχισμένη διαβίωση.

Οι άνθρωποι πράγματι βρίσκουν προσωπική ενδυνάμωση μέσω του Συστήματος Αυτοάμυνας Combatives Group. Παραδόξως, μια από τις πτυχές της κατάρτισης που το επιτυγχάνουν αυτό, είναι η χρήση της διαδικασίας Εκπαίδευσης Έκκρισης Αδρεναλίνης (Adrenal Stress Training). Αυτό είναι ιδιαίτερα εμφανές στην Αυτοάμυνα των Γυναικών.

(Το Επινεφρίδιο είναι ενδοκρινικό όργανο που αποτελείται από ένα «μυελό», στο κεντρικό του τμήμα, που εκκρίνει αδρεναλίνη. – Wikipedia)

Ομιλίες για την Πρόληψη της Εγκληματικότητας και την Άμυνα κατά των βιασμών, καθώς και σύντομες εξειδικευμένες ενότητες εισήγησης σχετικά με διάφορα θέματα όπως: ληστεία, βία στο χώρο εργασίας και σχολική βία, παρακολούθηση, ενδοοικογενειακή βία, την προστασία παιδιών από απαγωγές, τον εκφοβισμό και άλλα θέματα προσωπικής προστασίας είναι διαθέσιμα κατόπιν αίτησης.

Η Προχωρημένη Εκπαίδευση Αυτοάμυνας παρέχει επιλογές κατά των βιασμών, των ένοπλων επιτιθεμένων και της άμυνας κατά των ομαδικών βιασμών ή των πολλών επιτιθέμενων.

Μπορείτε επίσης να φιλοξενήσετε εκπαίδευση αυτοάμυνας στην κοινότητά σας για μια ομάδα από 10 έως 16 συμμετέχοντες:

Δείτε – Φιλοξενήστε Εκπαίδευση Αυτοάμυνας ή Σεμινάριο

Περισσότερο από μόνο αυτοάμυνα!

Σε ένα υποστηρικτικό, ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα, οι ασκούμενοι διδάσκονται βάσει της ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ. Αυτό καθοδηγεί σε προσεκτικά αναπτυγμένες ρεαλιστικές επιλογές ασφάλειας χρησιμοποιώντας την εκπαίδευση με Ρόλους, Προσομοίωση και Σενάρια σε πλαίσια  Ρεαλιστικής Αυτοάμυνας.

Διδάσκοντας σταδιακά, το Combatives Group χρησιμοποιεί ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ μεθόδους προπόνησης που κορυφώνονται με τη δημιουργία Σεναρίων Πρόκλησης Έκκρισης Αδρεναλίνης. Αυτό επιτυγχάνεται με την εξάσκηση των ΛΕΚΤΙΚΩΝ και ΦΥΣΙΚΩΝ δεξιοτήτων εναντίον του επιθετικού «θωρακισμένου» αντιπάλου. Αυτή η διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος «κλειδώνει/παγειώνει» τις ΣΧΕΤΙΚΕΣ (στη πραγματική βία) και ΕΓΚΥΡΕΣ (αποδεδειγμένες σε πραγματική βία) δεξιότητες στη ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ.

(Motor Memory – Κινητική Μνήμη: Η κινητική μάθηση, η οποία είναι μια μορφή διαδικαστικής μνήμης που συνεπάγεται την ενοποίηση ενός συγκεκριμένου έργου κινητικής στη μνήμη μέσω της ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ.)

Οι ασκούμενοι αναπτύσσουν τις ανθρώπινες δεξιότητες τους και ανακαλύπτουν εναλλακτικές επιλογές που επεκτείνονται ΠΕΡΑ από την ΠΡΑΞΗ της αυτοάμυνας. Συνεπώς, μπορούν να εφαρμοστούν σε πολλά άλλα σημεία της ζωής τους – εργασία, σχέσεις κλπ.

Η εκπαίδευση είναι τόσο αποτελεσματική, ώστε να ενισχύει την εμπιστοσύνη του ασκούμενου τόσο ώστε να ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ και να ΚΑΝΕΙ νέα πράγματα στη ζωή χωρίς Ανασφάλειες, Αμφιβολίες και Αναστολές.

 • Ενότητες Αυτοάμυνας
 • Βασική Ενότητα Αυτοάμυνας για τις γυναίκες
 • Προηγμένη Ενότητα αυτοάμυνας
 • Διαλέξεις πρόληψης του εγκλήματος και σύντομες ενότητες
 • Αυτοάμυνα για κορίτσια
 • Εφηβική Αυτοάμυνα – ηλικίες 12 έως 15 ετών
 • Αυτοάμυνα για παιδιά
 • Αυτοάμυνα των ανδρών
 • Πιστοποίηση εκπαίδευσης εκπαιδευτών

Το πλεονέκτημα της αυτοάμυνας Combatives Group

Πάνω από 45 χρόνια εφαρμοσμένης έρευνας και εμπειρίας στην πράξη!

Δεν είμαστε επιχείρηση φασόν!

O μέγιστος αριθμός συμμετοχής στην τάξη αυτοάμυνας είναι 16. Αυτό εξασφαλίζει υψηλό δείκτη εκπαιδευτών/μαθητών που επιτυγχάνει την καλύτερη διαθέσιμη εκπαίδευση αυτοάμυνας.

Οποιοσδήποτε αριθμός ΑΝΩ αυτού ΜΕΙΩΝΕΙ την ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ της εκπαίδευσης. Κι’ αυτό δεδομένου ότι είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΟΥΝ και να ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ τα λάθη ή να ΕΞΕΤΑΣΘΟΥΝ οι άνθρωποι ΑΤΟΜΙΚΑ.

Για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια, οι τάξεις προσαρμόζονται μερικώς στις ανάγκες των προφίλ των μαθητών (φύλο, ηλικία κ.λπ.). Τα σενάρια πρακτικής είναι εξατομικευμένα για να αναπτύξουν τις ιδιαίτερες φυσικές και συναισθηματικές δυνατότητες του κάθε ασκούμενου και να διατηρήσουν ένα υποστηρικτικό ατομικό και ομαδικό περιβάλλον.

Οι απόφοιτοι έχουν δηλώσει ότι το Σύστημα Αυτοάμυνας Combatives Group:

«Άλλαξε τη ζωή μου εντελώς!»

Σχετικά άρθρα

Extra Διαλέξεις και Ενότητες

Τι άλλες ενημερωτικές ομιλίες προσφέρει το Combatives Group; Τι πρέπει να κάνω για να πάρω περισσότερες πληροφορίες; Από που μπορώ να πάρω αυτές τις πληροφορίες;

Η Εκπαίδευση Αυτοάμυνας που προσφέρουμε

Για όσους θέλουν να ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ το σύντομο πρόγραμμα, μπορούν να παρακολουθήσουν την Εισαγωγική Ενότητα Αυτοάμυνας (ISM). Για όσους θέλουν περισσότερα, προσφέρουμε την Βασική Ενότητα Αυτοάμυνας (BSM). Η Προχωρημένη Ενότητα Αυτοάμυνας είναι η (ASM)

Ενότητες Πακέτου Αυτοάμυνας

Το θεωρητικό υπόβαθρο των εισηγήσεων στο Σεμινάριο Γνωριμίας (για άνδρες και γυναίκες) και στην Εισαγωγική Ενότητα Αυτοάμυνας (ISM-ΜΟΝΟ για έφηβες και ενήλικες γυναίκες) βασίζεται στην έρευνα πάμπολλων επιθέσεων εναντίον γυναικών.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

 • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
 • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
 • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
 • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
 • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.