Τιμές Εκπαίδευσης Αυτοάμυνας ISM-BSM-ASM

Εκπαίδευση Ασφάλειας, Αυτοπροστασίας και Αυτοάμυνας ISM-BSM-ASM της κοινότητας του Combatives Group για Έφηβες και Ενήλικες Γυναίκες και οι προϋποθέσεις του τριήμερου σεμιναρίου.

Μοιράσου το:

Αντιστρέψτε τον φόβο σε δύναμη σε 3 μέρες!

Τι είπαν γυναίκες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αυτοάμυνας Combatives ISM-BSM-ASM.

 • «Η φθηνότερη επένδυση για την ασφάλεια μου που έκανα ποτέ!» – Άννα Κ.
 • «Πολύ ενδυναμωτικό… νιώθω καλά προετοιμασμένη.» – Ανώνυμη
 • «Άλλα νόμιζα για την αυτοάμυνα. Η εμπειρία ήταν πολύ καλή και το θεωρητικό κομμάτι πολύ περιεκτικό. Για τις τεχνικές μπορώ να πω ότι ήταν πολύ απλές και δεν δυσκολεύτηκα καθόλου παρά μόνο με την αριστερή πλευρά. Μόνο το ISM πρόγραμμα έκανα, αλλά θα κάνω και τα άλλα δύο γιατί νομίζω ότι όσο καλλίτερα προετοιμασμένος είναι κάποιος τόσο το καλλίτερο.» – Νίκη Ρ.
 • «Η κόρη μου και εγώ περάσαμε υπέροχα και μάθαμε πάρα πολλά!» – Ανώνυμη χαρούμενη μαμά.
 • «Μου έχουν επιτεθεί στο παρελθόν και από τότε φοβήθηκα τόσο πολύ που έχω δοκιμάσει διάφορες πολεμικές τέχνες, αλλά πρώτη φορά μου έμαθαν τι να προσέχω, πως να προσέχω, τι να βλέπω και πώς να αποφύγω τις κακοτοπιές.» – Ρόη Τ.
 • «Δεν είχα ιδέα το πόσο εύκολο είναι για κάποιον που θέλει να μου κάνει κακό να το καταφέρει, αυτό σας λέω μόνο. Έχω γίνει θύμα κλοπής δύο φορές χωρίς να το καταλάβω εκείνη τη στιγμή (το πορτοφόλι μου και το κινητό μου), και εδώ μου άνοιξαν τα μάτια. Έμαθα να προστατεύομαι.» – Φαίδρα Μ.
 • «Δεν υπάρχει! Έχω πάει σε διάφορα σεμινάρια αυτοάμυνας, πουθενά δεν είπαν, ούτε έδειξαν, ούτε κάναμε πράγματα που θεωρώ ότι μπορώ να τα κάνω στα αλήθεια. Παρέμενα πάντα με αμφιβολίες. Ο Κύριος Καπανταϊδάκης έχει μοναδικό τρόπο να εξηγεί όσα λέει, πολύ χιούμορ και γέλιο αλλά και πολύ δουλειά! Πολύ καλό σεμινάριο!» – Ξένια Σ.
 • «Είχε δίκιο ο εκπαιδευτής, μια ζωή την έχω, καλό είναι να κάνω τα πάντα να διασφαλίσω ότι δεν θα πάθω κακό!» – Σοφία Μ.
 • «Πολύ καλή εμπειρία, καλή οργάνωση, πολλά στοιχεία, πολλές γνώσεις, πάρα πολύ καλή μεταδοτικότητα, σκληρή αλλά σε ανεκτό βαθμό η εφαρμογή των τεχνικών και εκφοβιστική παρουσία ο “Eddie” αλλά αυτός είναι και ο ρόλος του! Μου έκανε πολύ εντύπωση. Επίσης, ξεπέρασα αρκετές φοβίες που είχα και πιστεύω ότι θα κάνω και τα υπόλοιπα σεμινάρια της σειράς.» – Μαρία Σ.
 • «Νιώθω υπέροχα! Δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα να κάνω όσα έκανα, έμαθα πολλά και κατάφερα να κάνω κάτι που μου ήταν αδιανόητο πριν μερικές μέρες!» – Αγνή Σ.
 • «Περάσαμε υπέροχα με τις άλλες κοπέλες, μου άρεσε πολύ το κλίμα του όλου σεμιναρίου, και νομίζω ότι όλες μάθαμε πολλά και πιστεύω ότι αυτό το πρόγραμμα πρέπει να διδάσκεται σε γυμνάσια και λύκεια.» – Στέλλα Π.
 • «Νομίζω ότι αυτό που μου έκανε εντύπωση περισσότερο απ’ όλα ήταν το πόσο ρεαλιστική ήταν η εκπαίδευση. Συνήθως σε σεμινάρια τέτοιου τύπου εξηγούν τεχνικές με τις ώρες και μετά σε βάζουν να τις κάνεις με μια άλλη γυναίκα. Εδώ ο αντίπαλος είναι άνδρας και αμέσως καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο είναι πραγματικά να αντεπεξέλθεις σε μια τέτοια κατάσταση. Ο “Eddie” είναι μοναδική εμπειρία, δεν έχω ξανακάνει κάτι παρόμοιο και η πρώτη επίθεση που μου έκανε με τρόμαξε λίγο αλλά με τις επαναλήψεις νομίζω ότι είμαι πολύ καλλίτερα προετοιμασμένη.» – Α. Π.
 • «Κάνω κάποια χρόνια πολεμικές τέχνες αλλά ποτέ δεν μου είπαν όσα είπαν εδώ τις τελευταίες μέρες. Οφείλω να πω ότι είναι πολύ διαφορετικός ο τρόπος προσέγγισης τους, καθαρά επαγγελματίες στο είδος, το καταλαβαίνεις πολύ γρήγορα με τον τρόπο τους και την τελείως διαφορετική αντιμετώπιση στο θέμα της αυτοάμυνας.» – Χριστίνα Κ.
 • «Τρομακτικός στην  αρχή ο “Eddie” αλλά αν κάνεις όσα σου λένε με πρόθεση και πολύ, πολύ, πολύ επιθετικότητα, τα καταφέρνεις γιατί κανείς δεν είναι άτρωτος!» – Λίζα Κ.
 • «Όλα αυτά περί αυτοάμυνας μου ήταν λίγο απόμακρα. Τώρα βλέπω τον κόσμο πολύ διαφορετικά και νιώθω πολύ πιο σίγουρη για τον εαυτό μου.» – Γεωργία Β.
 • «Φα-ντα-στι-κό! Εκπληκτική παρουσίαση, εκπληκτική ύλη και πάνω απ’ όλα πολύ πιο απλά τα πράγματα απ’ ότι νόμιζα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα γιατί εμείς οι γυναίκες αντιμετωπίζουμε πολλές επιθέσεις και δεν μιλάμε!» – Αναστασία Β.
 • «Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η κόρη μου καθώς την παρακολουθούσα, είδα πράγματα που δεν περίμενα από γλυκό πλασματάκι  μεταμορφώθηκε σε γυναίκα γεμάτη αυτοπεποίθηση. Δεν την έχω ξαναδεί έτσι, σας ευχαριστώ πάρα πολύ!» – Μικαέλα Γ.
 • «Έκανα και έμαθα όσα μου υποσχέθηκαν από την αρχή του σεμιναρίου. Δεν ήμουν σίγουρη ότι θα μπορούσα στην αρχή. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να κάνουν όλες οι γυναίκες αυτό το σεμινάριο. Πραγματικός «Κύριος» ο εκπαιδευτής και οι βοηθοί του. Λίγο σκληρό το πρόγραμμα, αλλά τουλάχιστον είμαι σίγουρη ότι μπορώ να αμυνθώ αν χρειαστεί.» – Φει Π.
 • «Ξέρω πλέων τι να προσέχω γύρω μου και είμαι πιο σίγουρη ότι θα μπορέσω να κάνω κάτι. Δεν μου ήταν εύκολο να συμμετέχω γιατί δεν είμαι αθλητικός τύπος αλλά άξιζε τον κόπο.» – Φωτεινή Α.
 • «Νιώθω πιο σίγουρη. Τέλος!!-» – Αλεξάνδρα Ψ.

Οι τρείς ενότητες του πρόγραμματος Ασφάλειας, Αυτοπροστασίας και Αυτοάμυνας ISM-BSM-ASM

1 Μέρα: Εισαγωγική ενότητα αυτοάμυνας

 • 4 ώρες – Τιμή 80€ + ΦΠΑ.

2 Μέρες: Βασική ενότητα αυτοάμυνας

 • 10 ώρες – Τιμή 200€ + ΦΠΑ.

3 Μέρες: Προηγμένη ενότητα αυτοάμυνας

 • 16 ώρες – Τιμή 230€ + ΦΠΑ.

(ISM-BSM-ASM ελάχιστοι ασκούμενοι 8)

Ομιλίες Εξειδικευμένων Θεμάτων

(Δείτε ενότητα – Εξειδικευμένα Θέματα)

 • 1 ώρα – Τιμή 20€ + ΦΠΑ ανά άτομο. (Ελάχιστοι συμμετέχοντες 10 – χωρίς ανώτερο αριθμό)

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ – Οι τιμές είναι ανά άτομο. Η τοποθεσία, τα ταξίδια, τα καταλύματα και οι επιπλέον βοηθοί είναι παράγοντες που μπορούν να προστεθούν σε αυτές τις τιμές.

Οργανώστε Σεμινάριο κοντά σας!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με τη φιλοξενία της πρώτης ενότητας από τις τρείς του πρόγραμματος Αυτοάμυνας ISM-BSM-ASM ή μίας ενημέρωσης στην δική σας κοινότητα.

Συμμετέχετε στη λίστα επαφών για ενημερώσεις και επερχόμενες ενότητες.

Σχετικά άρθρα

Ο όρος Combatives

Ο όρος “Combative” σημαίνει «μαχητικός». Από αυτόν προέρχεται και ο όρος “Combatives” («τα της μάχης» εκ του “Combat”). Χρησιμοποιείται ευρέως από πολλούς δυτικούς στρατιωτικούς για να περιγράψει ένα συγκεκριμένο πεδίο εφαρμογής μάχης σώμα-με-σώμα.

Σεμινάρια Αυτοάμυνας για Επιχειρήσεις

Τόσο η εταιρική διοίκηση όσο και οι εργαζόμενοι έχουν επωφεληθεί από τα προγράμματα αυτοάμυνας μας. Αυτά έχουν την ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ της προβολής μιας αίσθησης ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ στους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, τις ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ τους και τον ΚΟΣΜΟ γενικότερα.

Τα Τρία Σεμινάρια Αυτοάμυνας

Τα 3 σεμινάρια είναι αλληλένδετα και πρέπει να γίνουν με τη σειρά για να «κλειδωθούν» οι γνώσεις και δεξιότητες που μπορεί κανείς να απομυζήσει από αυτά.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

 • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
 • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
 • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
 • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
 • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.