Intensive Combatives

Τι είναι το Intensive Combatives; Πως μπορεί να με ωφελήσει; Πόσο χρόνο κρατάει το κάθε πρόγραμμα; Πόσο βαρύ είναι το πρόγραμμα; Μπορώ να κάνω όποιο πρόγραμμα επιθυμώ; Υπάρχουν τρόποι να διατηρήσω τις γνώσεις και ικανότητές μου;

Μοιράσου το:

Εντατικά μαθήματα αυτοάμυνας

Για Επιχειρηματίες και Επαγγελματίες (Ιδιαίτερα, Μικρά και Exclusive τμήματα)

Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να διαθέσουν πολύ χρόνο σε μια μακροχρόνια εκπαίδευση, προτιμώντας να μάθουν γρήγορα το «ζουμί» της υπόθεσης.

Για αυτά τα πολυάσχολα άτομα έχουμε δημιουργήσει μια σειρά σύντομων σχολείων εκπαίδευσης πάνω σε διάφορα θέματα ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ και ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ που πιθανά να τους  απασχολούν. Η κάθε ενότητα ειδικεύεται στον συγκεκριμένο τομέα αυτών των θεμάτων όπου δίνονται επίσης συμβουλές (και μελέτες εάν το επιθυμούν οι ίδιοι σε θέματα ασφάλειας και αυτοπροστασίας) σε συνδυασμό με στρατηγική, τακτική και τεχνική εκπαίδευση.

Οι τακτικές, τεχνικές και οι δεξιότητες που διδάσκονται σε αυτό το πρόγραμμα αποτελούνται MONO από το αυθεντικό σύγχρονο Σύστημα Combatives του Combatives Group.

Τα μεμονωμένα αυτά προγράμματα καθιστούν το κάθε ασκούμενο Combatives εξαιρετικά ικανό και «υπολογίσιμο» σε σύντομο χρονικό διάστημα στον εκάστοτε τομέα επιλογής του. Έχοντας ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα (ενημέρωσης, άοπλο ή ένοπλο), ο ασκούμενος μπορεί στην συνέχεια να επιλέξει κάποιο διαφορετικό σε χρόνο που τον εξυπηρετεί.

Παρά ταύτα, θεωρούμε ότι σε σχετικά τακτά διαστήματα (πχ. 1-2 φορές τον μήνα) ο ασκούμενος μπορεί να «φρεσκάρει» τις δεξιότητές του στα τρέχοντα μαθήματα με τακτικούς ασκούμενους της κοινότητας του Combatives Group, δοκιμάζοντας και βελτιώνοντάς τις. Η εμπειρία, το βάθος και το εύρος που προσφέρει αυτή η προσέγγιση, συμβάλλει σημαντικά στην διατήρηση και βελτίωση των ικανοτήτων και στην ετοιμότητα του ασκούμενου.

Χωρίς αυτές τις σχετικά τακτικές επισκέψεις για ασκήσεις με το κύριο σώμα των ασκούμενων της κοινότητας, το Combatives Group δεν μπορεί να εγγυηθεί την διατήρηση των δεξιοτήτων που αποκτήθηκαν στο εκάστοτε πρόγραμμα κατάρτισης.

Άνθρωποι που έχουν ολοκληρώσει το εκάστοτε πρόγραμμα της επιλογής τους θεωρούνται επαρκώς εκπαιδευμένοι από το σώμα εκπαιδευτών του Combatives Group.

Το εκάστοτε πρόγραμμα διαρκεί από 3 έως 6 μήνες 2 φορές την εβδομάδα από 2 ώρες αναλόγως με την ύλη που επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος να καλύψει…

Μοιράσου το:

Civilian

Αυτοάμυνα για πολίτες
Για άνδρες και γυναίκες, χωρίς προηγούμενη εμπειρία σε πολεμικές τέχνες και μαχητικά αθλήματα.
Περισσότερα

Street

Αυτοάμυνα δρόμου
Για την αντιμετώπιση της σύγχρονης αστικής βίας του δρόμου για επαγγελματίες, άνδρες και γυναίκες.
Περισσότερα

Advanced

Για προχωρημένους
Προηγμένη εκπαίδευση στο ιστορικό παρελθόν της μάχης σώμα με σώμα για άνδρες και γυναίκες.
Περισσότερα

Αυτοάμυνα για γυναίκες

Ποτέ ξανά θύμα!
Σεμινάρια και μαθήματα αυτοάμυνας σε τακτικές και τεχνικές, για την γυναίκα σε αστικό περιβάλλον.
Περισσότερα

ISM-BSM-ASM

Ταχύρυθμα Σεμινάρια Αυτοάμυνας Γυναικών
Μια σύντομη σειρά σεμιναρίων θεωρητικής και πρακτικής, ιδανικά για γυναίκες που έχουν να διαθέσουν περιορισμένο χρόνο.
Περισσότερα

Anti-bullying

Για παιδιά και έφηβους
Καταπολέμηση bullying σε σχολικό και μη περιβάλλον με τη καθοδήγηση παιδοψυχολόγου, αν χρειαστεί.
Περισσότερα

Professional

Για μελλοντικούς εκπαιδευτές
Το ανώτατο επίπεδο εκπαίδευσης της μάχης σώμα με σώμα. Προετοιμάζει τους μελλοντικούς εκπαιδευτές.
Περισσότερα

Intensive

Εντατική Εκπαίδευση
Ιδιαίτερα, εντατικά μαθήματα αυτοάμυνας. Πολύ γρήγορη εκμάθηση. Ατομικά ή σε μικρές ομάδες.
Περισσότερα

Combat fitness

Γρήγορη σκληραγώγηση
Γυμναστική τύπου Cross-training με κύκλους για ταχύτατη σκληραγώγηση σώματος και πνεύματος.
Περισσότερα

Kettlebell Fitness

Γυμναστική με Kettlebells
Γύμνασε όλο το σώμα σου με kettlebells. Ελάχιστος εξοπλισμός, online μαθήματα, γρήγορα αποτελέσματα, άριστη φυσική κατάσταση.
Περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.