Αυτοάμυνα για γυναίκες

Πώς μπορεί μια γυναίκα να μάθει αυτοάμυνα γρήγορα και αποτελεσματικά; Πώς μπορεί να είναι και να νιώθει ασφαλής στο σπίτι, στην έξοδο, στην εργασία, στο αυτοκίνητο… παντού;

Μοιράσου το:

Εγώ Θύμα; Ποτέ!

Ο κόσμος της γυναίκας είναι τελείως διαφορετικός από εκείνον του άνδρα. Στατιστικά, η γυναίκα είναι πολύ συχνότερα θύμα απρόκλητης βίας σε σχέση με τον άνδρα.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει μάρτυρες σε όλο και συχνότερα αλλά και εξαιρετικά βίαια περιστατικά. Είναι δεδομένο ότι οι γυναίκες αντιμετωπίζουν αυξημένες απειλές και κινδύνους σε θέματα βίας.

Μπορούν να συνεχίσουν τις ζωές τους ανενόχλητες, πιστεύοντας ότι κάτι τέτοιο δε θα συμβεί ποτέ σε αυτές. Ίσως να έχουν δίκιο. Ίσως όχι.

Είναι μια απόφαση ζωής με μόνο υπεύθυνο τον εαυτό τους.

Για όσες όμως επιλέγουν ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ για να αυξήσουν την ετοιμότητά τους και τις δεξιότητές τους για μία τέτοια περίπτωση, η κοινότητα του Combatives Group έχει μελετήσει και κατανοήσει το θέμα της βίας σε βάθος. Αποτέλεσμα αυτού, είναι ότι έχει δημιουργήσει και ένα πρόγραμμα όπου δίνονται ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ σε θέματα ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (εάν το επιθυμούν οι ίδιες) σε συνδυασμό με την απαραίτητη τεχνική κατάρτιση σε ΑΠΛΕΣ, ΑΜΕΣΕΣ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ δεξιότητες ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ (αν χρειαστούν).

Οι συμβουλές και τα μαθήματα που παραδίδονται καλύπτουν όλη τη διαδικασία επιλογής θύματος ενός κοινωνικού «θηρευτή» και πώς να προστατευτεί κανείς από αυτό.

Οι γυναίκες που βρίσκονται στα τρίμηνα Σεμινάρια Αυτοάμυνας Combatives μαθαίνουν τι και ποιά είναι η δυναμική της βίας, τις διάφορες φάσεις αντιπαράθεσης που πρόκειται να αντιμετωπίσουν, πως να ελέγχουν αποστάσεις, πως να ερμηνεύουν τις δυναμικές της κλιμάκωσης, πώς να αποκλιμακώνουν καταστάσεις έντασης, μια σειρά από μαλακές και σκληρές δεξιότητες και επιπλέον και σημαντικότερο απ’ όλα, ένα δοκιμασμένο σχέδιο δράσης.

Οι τακτικές, τεχνικές και δεξιότητες τέτοιας υψηλής ποιότητας Αυτοάμυνας διδάσκονται MONO από το Combative Group.

Γυναίκες που έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα αυτό θεωρούνται επαρκώς εκπαιδευμένες από το σώμα εκπαιδευτών του Combatives Group, καθιστώντας την κάθε ασκούμενη Combatives ικανότατη και υπολογίσιμη.

Στη συνέχεια, μπορεί να ενσωματωθεί στα τακτικά μαθήματα Civilian Combatives και να συνεχίσει και σε ανώτερα επίπεδα. Αν δεν το επιθυμεί, συμβουλή μας είναι να ανανεώνει τις γνώσεις της σε σχετικά τακτά χρονικά διαστήματα μέσω των ανοικτών και κλειστών σεμιναρίων που διενεργούνται κατά καιρούς. Έτσι η ασκούμενη θα «φρεσκάρει» τις δεξιότητές της κάνοντας εξάσκηση με τακτικούς ασκούμενους του Combatives Group. Μπορεί, επίσης, να δοκιμάζει και να βελτιώνει τις δεξιότητές της μέσω μαθημάτων που παρέχονται στην κοινότητα του Combatives Group. Η εμπειρία, το βάθος και εύρος που προσφέρει αυτή η προσέγγιση, συμβάλλει σημαντικά στην βελτίωση της ετοιμότητας και των ικανοτήτων της ασκούμενης Combatives.

Αυτοάμυνα για γυναίκες: Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα που έχουν σημειωθεί από τις έντονες προπονήσεις και ασκήσεις στις οποίες συμμετέχουν οι γυναίκες του Women’s Combatives στις Αίθουσες Combatives είναι απλά με μία λέξη… εξαιρετικά!!

 • Όλες έχουν παρατηρήσει μια αύξηση της δύναμής τους (οι ασκήσεις ενδυνάμωσης που κάνουμε έχουν αυξήσει σημαντικά την μυϊκή τους δύναμη).
 • Όλες έχουν παρατηρήσει μια αύξηση στην εκρηκτικότητα τους (οι ασκήσεις ταχυδύναμης που κάνουμε έχουν αυξήσει σημαντικά την μυϊκή τους αντίδραση).
 • Όλες έχουν παρατηρήσει μια αλλαγή στην γράμμωση του μυϊκού συστήματός τους (οι ασκήσεις ταχυδύναμης που κάνουμε «τονώνουν» τις γραμμές των μυών).
 • Όλες έχουν παρατηρήσει μια πτώση στα κιλά τους (οι ασκήσεις προθέρμανσης και ενδυνάμωσης που κάνουμε «στεγνώνουν» το κορμί).

Εν ολίγοις, το σώμα τους αλλάζει τελείως!

Το πιο σημαντικό όμως για εμάς στο Combatives Group είναι ότι όλες έχουν αποκτήσει περισσότερη:

 • Σιγουριά
 • Ψυχραιμία
 • Γενναιότητα
 • Αυτοκυριαρχία
 • Αυτοπεποίθηση

Πάνω απ’ όλα, καμία γυναίκα που ολοκληρώνει το πρόγραμμά μας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ για το τί τελικά ΜΠΟΡΕΙ να κάνει ή ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κάνει σε μια βίαιη κατάσταση. Όλα δοκιμάζονται εξουθενωτικά για να είναι ΣΙΓΟΥΡΗ. Κάτι τέτοιο δεν πρέπει να τις φοβίζει αλλά, αντιθέτως, να τις ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ!

Τα αποτελέσματά μας είναι εμφανή στις ίδιες τις ασκούμενές μας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Μια συζήτηση μαζί τους θα σας πείσει.

Σύντομα προγράμματα

Επειδή η κοινότητα του Combatives Group απαρτίζεται από ενήλικες, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο χρόνος είναι πολύτιμο αγαθό, ειδικά για πολλές γυναίκες που πρέπει να ισορροπήσουν παιδιά, σπίτι και εργασία. Για αυτές και γενικότερα για άγαμες και έφηβες γυναίκες, έχει δημιουργηθεί μια σειρά από ενημερωτικές ομιλίες και 3 ενότητες που διαρκούν ΣΥΝΟΛΙΚΑ 3 ΜΕΡΕΣ. Είναι τα προγράμματα ISM, BSM, ASM.

Αυτά μπορούν να γίνουν όλα μαζί σε ένα τριήμερο ή να διασπαστούν σε ένα διήμερο και ένα μονοήμερο σεμινάριο ή ακόμη και τρία μονοήμερα σεμινάρια.

Λεπτομέρειες θα βρείτε ΕΔΩ

Μοιράσου το:

Civilian

Αυτοάμυνα για πολίτες
Για άνδρες και γυναίκες, χωρίς προηγούμενη εμπειρία σε πολεμικές τέχνες και μαχητικά αθλήματα.
Περισσότερα

Street

Αυτοάμυνα δρόμου
Για την αντιμετώπιση της σύγχρονης αστικής βίας του δρόμου για επαγγελματίες, άνδρες και γυναίκες.
Περισσότερα

Advanced

Για προχωρημένους
Προηγμένη εκπαίδευση στο ιστορικό παρελθόν της μάχης σώμα με σώμα για άνδρες και γυναίκες.
Περισσότερα

Αυτοάμυνα για γυναίκες

Ποτέ ξανά θύμα!
Σεμινάρια και μαθήματα αυτοάμυνας σε τακτικές και τεχνικές, για την γυναίκα σε αστικό περιβάλλον.
Περισσότερα

ISM-BSM-ASM

Ταχύρυθμα Σεμινάρια Αυτοάμυνας Γυναικών
Μια σύντομη σειρά σεμιναρίων θεωρητικής και πρακτικής, ιδανικά για γυναίκες που έχουν να διαθέσουν περιορισμένο χρόνο.
Περισσότερα

Anti-bullying

Για παιδιά και έφηβους
Καταπολέμηση bullying σε σχολικό και μη περιβάλλον με τη καθοδήγηση παιδοψυχολόγου, αν χρειαστεί.
Περισσότερα

Professional

Για μελλοντικούς εκπαιδευτές
Το ανώτατο επίπεδο εκπαίδευσης της μάχης σώμα με σώμα. Προετοιμάζει τους μελλοντικούς εκπαιδευτές.
Περισσότερα

Intensive

Εντατική Εκπαίδευση
Ιδιαίτερα, εντατικά μαθήματα αυτοάμυνας. Πολύ γρήγορη εκμάθηση. Ατομικά ή σε μικρές ομάδες.
Περισσότερα

Combat fitness

Γρήγορη σκληραγώγηση
Γυμναστική τύπου Cross-training με κύκλους για ταχύτατη σκληραγώγηση σώματος και πνεύματος.
Περισσότερα

Kettlebell Fitness

Γυμναστική με Kettlebells
Γύμνασε όλο το σώμα σου με kettlebells. Ελάχιστος εξοπλισμός, online μαθήματα, γρήγορα αποτελέσματα, άριστη φυσική κατάσταση.
Περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

 • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
 • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
 • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
 • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
 • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.