ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Σεμινάριο Αυτοάμυνας για Γυναίκες

Το πρόγραμμα “Αυτοάμυνα γυναικών” διδάσκει στις γυναίκες την αυτοπροστασία αλλά και αρχές αυτοάμυνας για επιθέσεις αστικής και ενδοοικογενειακής βίας.
23/10/2017
16:00
3 ώρες
Ζαχαρίας Καπανταϊδάκης

3 ώρες Θεωρίας και Πρακτικής σε Τακτικές και Τεχνικές αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας για Γυναίκες

Τύπος Σεμιναρίου: Ανοικτό
Απευθύνεται σε: Άνδρες (ενήλικες), Γυναίκες (ενήλικες), Έφηβες γυναίκες

Περιγραφή Σεμιναρίου

Αν σου επιτεθεί κάποιος για να σε κακοποιήσει, ληστέψει ή σκοτώσει, ξέρεις τί πρέπει να κάνεις για να σώσεις την υγεία και την ζωή σου; Γνωρίζεις πώς να μην φτάσεις ποτέ στην θέση αυτή;

Θεματολογία

Αυτοάμυνα για γυναίκες
Φυσική κατάσταση
Επιθετική νοοτροπία

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.