Κλειστά Σεμινάρια Αυτοάμυνας

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Το Κλειστό Σεμινάριο έχει σαν σκοπό να καλύψει λεπτομέρειες εφαρμογής των τακτικών και τεχνικών όλων των επιπέδων και να διεξάγει ασκήσεις υπό ακραία πίεση ώστε να βελτιωθούν οι επιδόσεις των ασκούμενων. Η Είσοδος και Συμμετοχή σε αυτά τα Σεμινάρια είναι μόνο για τα μέλη (Πρώην και Νυν) και είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αποτελεί ευκαιρία να ανανεωθεί το δίπλωμα του κάθε ασκούμενου που ισχύει για ένα έτος από την ημερομηνία έκδοσής του.

ΘΕΜΑΛεπτομερείς Εξηγήσεις και Διορθώσεις σε τυχόν Απορίες. Ανάλυση Τακτικών, Τεχνικών και Ψυχολογίας Συμπλοκής. Πειράματα και Δοκιμές  σε συμπλοκές με άοπλους και ένοπλους επιτιθέμενους και μάχες με τον Eddie και την παρέα του.
Τόπος διεξαγωγήςΑίθουσα Άσκησης Βριλησσίων
ΔιεύθυνσηΑγίου Αντωνίου, αριθμός 57 (10 λεπτά με τα πόδια από τον σταθμό μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας)
ΧάρτεςΑίθουσες Άσκησης Combatives.
ΗμερομηνίαΘα ανακοινωθεί σύντομα
Προσέλευση14:30
Έναρξη15:00
Διάρκεια3 ώρες
ΤιμήΔΩΡΕΑΝ
Τηλέφωνο επικοινωνίας210.80.47.244 (καθημερινές, 10:00 με 16:00)

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
1. Απαιτείται δήλωση συμμετοχής μέσω της Φόρμας Αίτησης Συμμετοχής ή τηλεφωνικά στο 2108047244 (ώρες επικοινωνίας 10:00 με 17:00, καθημερινές).
2. Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου
3. Υποχρεωτικός Εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ, Πετσέτα, Σαγιονάρες.

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Τα πλέον δημοφιλή άρθρα

Combat Physical Fitness
Fitness

Combat Physical Fitness

Πρόγραμμα γυμναστικής για άνδρες και γυναίκες. Ειδικά διαμορφωμένο με κλιμακούμενη ένταση που ξεκινάει από επίπεδο για αρχάριους και λήγει σε επίπεδο για επαγγελματίες που χρειάζεται να είναι στη καλλίτερη φόρμα.

Συμπεράσματα περί αποφυγής βιασμού
Βιασμός

Συμπεράσματα περί αποφυγής βιασμού

Ακόμη πιστεύεις ότι ο αθλητικός σύλλογος της γειτονιάς μπορεί να σε βοηθήσει; ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; Το τραγικό ειδικά με τον βιασμό είναι ότι οι άνθρωποι που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη να λάβουν τα μέτρα τους για τη δική τους προστασία, αδιαφορούν.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.