Τα Combatives με λίγα λόγια…

Θα ήθελα με λίγες λέξεις, να διατυπώσω τις σκέψεις μου για το Σύστημα Αυτοπροστασίας και Αυτοάμυνας Combatives… Απλό, Βάρβαρο, Γρήγορο, Ολοκληρωτικό και άκρως Αποτελεσματικό.

Απλό, βάρβαρο, γρήγορο, ολοκληρωτικό και άκρως αποτελεσματικό

Θα ήθελα με λίγες λέξεις, να διατυπώσω τις σκέψεις μου για το Combatives.

Επειδή σε ένα σύστημα σαν το Combatives του Combatives Group δεν αρμόζουν πολλά λόγια, αν κάποιος θέλει να γίνει αποτελεσματικός στο να μπορεί να προστατέψει τον εαυτό του αλλά και την οικογένεια του, αν ποτέ χρειαστεί και να φτάσει σπίτι του ασφαλής, το Σύστημα Αυτοάμυνας Combatives θα του προσφέρει ακριβώς αυτή την δυνατότητα.

Το Combatives είναι απλό, βάρβαρο, γρήγορο και ολοκληρωτικό

Γιατί;

  • Είναι ΑΠΛΟ ώστε να ταιριάζει σε όλους χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερες επιδεξιότητες και σωματικές δυνάμεις.
  • Είναι ΒΑΡΒΑΡΟ γιατί στις δύσκολες συνθήκες η ευγένεια είναι περιττή, για ευνόητους λογους.
  • Είναι ΓΡΗΓΟΡΟ και όταν λέμε γρήγορο εννοούμε και στην διείσδυση αλλά και στο να καταφέρνεις να έχεις επαναλαμβανόμενα και συνεχή χτυπήματα. Η μηχανική που χρησιμοποιείται είναι αυτή που το σώμα μας ήδη έχει και ας μην το ξέρουμε, πράγμα που βοηθάει στο να υπάρχει ροή χτυπημάτων.
  • Είναι ΟΛΟΚΛΗΡΟΤΙΚΟ και όταν λέμε ολοκληρωτικό εννοούμε από το «Α…» ως το «…Ω».

Το «Α» είναι να μπορούμε να αναγνωρίσουμε τις κακοτοπιές αποφεύγοντας οποιαδήποτε εμπλοκή, με τα όποια επακόλουθα. Και πιστέψτε με, αυτό είναι ίσως το πιο βασικό. Δεν χρειάζεται να προκαλούμε την τύχη μας. Από ΄κει και πέρα, πρέπει να μάθουμε να χειριζόμαστε την ΒΙΑ, την ΩΜΗ ΒΙΑ…, το «Ω», χωρίς να μας είναι κάτι άγνωστο και πρωτόγνωρο. Αλλά και χωρίς να υποτιμάμε ή να υπερεκτιμάμε τις δυνάμεις μας ή του αντιπάλου μας.

Φυσικά, όπως και σε κάθε Σχολή Πρακτικής Αυτοάμυνας (όπως και στο κάθε τι…), βασικό ρόλο παίζει ο Εκπαιδευτής. Κύριο χαρακτηριστικό που κάνει τον Εκπαιδευτή Ζαχαρία Καπανταϊδάκη να ξεχωρίζει είναι το εύρος και βάθος της γνώσης και της εμπειρίας του και, η ικανότητα και η θέλησή του να τα μεταδώσει. Επομένως Combatives και Εκπαιδευτής ίσον ένα πολύ καλό πακέτο γνώσης και εμπειρίας, μαχητικής αλλά και ζωής.

Μοιράσου το:

Σχετικά άρθρα

Γιατι Επελεξα Το Combatives

Με τη στάση της άμυνας το μόνο που θα γίνει είναι να ξεφύγει η κατάσταση απ τον έλεγχό σου, να κινδυνέψει περισσότερο η ζωή σου ή τα δικαιώματα σου και ο επιτιθέμενος να κερδίζει έδαφος πάνω σου χωρίς φυσικά να αποθαρρυνθεί η να σταματήσει.

Τα ίδια τα χαΐρια σου

Λόγια σοφίας από πατέρα σε γιό που ΜΟΝΟ ώριμοι άνθρωποι μπορούν να θέσουν σε όσους είναι ανώριμοι και αφελείς σε θέματα οπλισμένης βίας και, γενικότερα της βίας σε σχέση με τον ΝΟΜΟ και τις ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ του.

Αγάπα τη Ζωή Σου

«Το να έχεις σχέδιο για την επόμενη κίνησή σου είναι το πλεονέκτημα που θα σε κάνει να παραμείνεις ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ και σίγουρα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ αν χρειαστεί.»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.