Θέλω να αποφύγω τον τραυματισμό

ΕΡΩΤΗΣΗ:
Ενδιαφέρομαι να μάθω κάποιο σύστημα αυτοάμυνας άλλα λόγο της εργασίας μου δεν μπορώ να τραυματίζομαι. Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι;

Φίλη Α. Π.,

Είναι εύλογο να μην θέλει κανείς να πονάει ή να τραυματίζεται. Άλλωστε το αντίθετο δε θα ήταν φυσιολογικό. Σε απάντησή λοιπόν, σου καταθέτω ότι οι πολεμικές τέχνες βρίσκονται πολύ χαμηλά στις στατιστικές τραυματισμού και μάλιστα, έχουν γενικότερα λιγότερους τραυματισμούς από το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο το γκολφ το τένις και δεκάδες άλλες δραστηριότητες!

Ψάξε σε οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης για “Sports injury statistics” για να το διαπιστώσεις. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι η πιθανότητα τραυματισμού είναι αμελητέα. Θα ήταν σίγουρα ψέμα. Ακόμη και κάτι τόσο ευχάριστο όσο ο χορός μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό και μάλιστα σοβαρό. Όπως σε όλες τις δραστηριότητες, το μυστικό είναι να παίρνουμε τα μέτρα μας με σύνεση και λογική.

Εμείς, στο Combatives Group, λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα με σκοπό να αποφύγουμε πιθανά ατυχήματα. Μεγάλη συμμετοχή σε αυτό έχει και ο εκπαιδευόμενος, ο οποίος θα πρέπει να ακολουθεί πιστά τις οδηγίες και αν δεν καταλάβει κάτι να το διευκρινήσει ρωτώντας τον εκπαιδευτή του.

Ελπίζω να καλύψαμε επαρκώς την ερώτησή σου.

Με εκτίμηση

Η ομάδα του Combatives Group

Όνομα: Α. Π.
Ημ/νία: 20/04/2013
Περιοχή: Χαλάνδρι

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Κάνε την ερώτησή σου

Η απάντηση θα αναρτηθεί σύντομα στην ενότητα Q&A (Ερωτήσεις & Απαντήσεις) και θα λάβεις σχετική ενημέρωση στο email που θα δηλώσεις.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.