Επέκταση στα νότια προάστια

ΕΡΩΤΗΣΗ:
Γεια σας. Είμαι κάτοικος νέας Σμύρνης και θα ήθελα πάρα πολύ να εκπαιδευτώ στο σύστημα σας. Το θέμα είναι ότι λόγω εργασιακών υποχρεώσεων τα μελίσσια και τα Βριλήσσια είναι αρκετά μακριά για μένα και για να δώσω την απαραίτητη αφοσίωση στο πρόγραμμά σας. Υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης μαθημάτων εκτός σχολής ή κάποιος χώρος που γίνονται εκπαιδεύσεις πιο κοντά σε μένα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γειά σου φίλε Α. Λ.

Χαιρόμαστε που μας παρακολουθείς στενά και σου έχουμε προκαλέσει αρκετά το ενδιαφέρον ώστε να θέλεις να κάνεις μαζί μας εκπαίδευση.

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε ότι είμαστε πολύ μακριά από τον μεγαλύτερο πληθυσμιακό όγκο του λεκανοπεδίου. Ο χρόνος που πέρασε μας έχει δείξει ότι το ενδιαφέρον στην προσέγγισή μας μεγαλώνει και αυτό μας έχει βάλει στην διαδικασία να σκεπτόμαστε την επέκταση. Η πρώτη επέκταση βρίσκεται κοντά στον πρώτο σύλλογο με τον οποίο συνεργαστήκαμε. Μιλάμε για το νέο χώρο στα Βριλήσσια, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Αττικό Μετρό και τον σταθμό της Δουκίσης Πλακεντίας, ώστε πολλοί να μπορούν να έρθουν από απομακρυσμένες περιοχές με ΜΜΜ. Ήδη έχουμε μαθητές που έρχονται από το Κορυδαλλό και τον Πειραιά.

Για τη ώρα δεν κοιτάμε για επέκταση τόσο μακριά από εμάς, αλλά η πιθανότητα είναι με την νέα σεζόν, να κάνουμε άνοιγμα πιο κοντά στο κέντρο σε μικρή απόσταση από σταθμό μετρό.

Λυπούμαστε που ο χρόνος σου δε σου επιτρέπει να έρθεις να μας γνωρίσεις στους χώρους που ήδη έχουμε. Ο μόνος άλλος τρόπος να έρθουμε κοντά στην περιοχή σου είναι αν μαζευτούν αρκετοί ενδιαφερόμενοι (τουλάχιστον 6), ώστε να διενεργηθούν ιδιωτικού τύπου σεμινάρια. Καλό θα ήταν να είναι όλοι του ίδιου ενδιαφέροντος (όλοι απλοί πολίτες ή όλοι επαγγελματίες). Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ: Αίθουσες Άσκησης Combatives

Επίσης, θα πραγματοποιήσουμε το επόμενο Ανοικτό Σεμινάριο τον Οκτώβρη. Σχετική ανακοίνωση θα γίνει σύντομα τόσο στο site όσο και στη σελίδα μας στο Facebook (https://www.facebook.com/Combatives.Gr).

Όνομα: Λ. Α.
Ημ/νία: 13/09/2015
Περιοχή: Νέα Σμύρνη

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Κάνε την ερώτησή σου

Η απάντηση θα αναρτηθεί σύντομα στην ενότητα Q&A (Ερωτήσεις & Απαντήσεις) και θα λάβεις σχετική ενημέρωση στο email που θα δηλώσεις.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.