Ο ορισμός CQC και CQB και η εγκυκλοπαίδεια Wikipedia

ΕΡΩΤΗΣΗ:
Αγαπητε κ. Combatives group Βλεπω δυστυχως με λυπη μου οτι χρησιμοποιειται πολυ wikipedia. Oi πληροφοριες που υπαρχουν εκει ειναι γενικες (οπως σε ολες τισ εγκυκλοπαιδειες) και οχι ειδικες για καποιον που δηλωνει επαγγελματιας. Το τι ειναι ο ορισμος CQC kai CQB παρακαλω ρωτηστε καποιον ειδικο. (Εγω ειμαι ειδικος αλλα δεν εχω τον χρονο να σας το εξηγησω) Αυτα που γραφεται ειναι τοσο εξω απο την πραγματικοτητα που μονο στην παραπληροφορηση του διαδικτιου κυκλοφορουν. Ενας ειδικος δεν πρεπει να εμπιστευεται τα κουτσομπολια του ιντερνετ.

Φίλε Δημήτρη,

Έχουμε κάνει την υπέρτατη προσπάθεια (κατά τις δυνάμεις μας και τις πληροφορίες που ανακτήσαμε) να απαντήσουμε ειλικρινά και τεκμηριωμένα σε όλες τις ερωτήσεις και σχόλιά σου. Διακρίνουμε μια πίκρα στα σχόλια σου που δεν καταλαβαίνουμε, παρά ταύτα, εμείς εξακολουθούμε να απαντάμε πάλι με τεκμηριωμένα στοιχεία από ευρέως αποδεκτές πηγές.

Ορισμός εγκυκλοπαίδειας:
Merriam Webster Dictionary: a reference work (such as a book, series of books, Web site, or CD-ROM) that contains information about many different subjects or a lot of information about a particular subject.
Λεξικό Merriam Webster: (ακριβής μετάφραση) Ένα έργο αναφοράς (όπως ένα βιβλίο, σειρά βιβλίων, ιστοσελίδα, ή CD-ROM) που περιέχει πληροφορίες σχετικά με πολλά διαφορετικά θέματα ή πολλές πληροφορίες για ένα συγκεκριμένο θέμα.

Μπαμπινιώτης – Εγκυκλοπαίδεια = εγκύκλιος + παιδεία:
Σύγγραμμα σε περισσότερους του ενός τόμους, που περιέχει συνοπτικώς και σε αλφαβητική σειρά το σύνολο των ανθρωπίνων γνώσεων, δηλαδή άρθρα για κάθε θέμα και για κάθε τομέα του επιστητού.

Περισσότερα για την Wikipedia

Η εγκυκλοπαίδεια Wikipedia περιέχει έναν τεράστιο αριθμό στοιχείων που συλλέχθηκε από ειδικούς (καθηγητές πανεπιστημίων, ερευνητές και ανθρώπους που αγαπούν τη γνώση και τα γράμματα) και απλούς ανθρώπους, με τέλειες δημοκρατικές διαδικασίες (οποιοσδήποτε μπορεί να προσθέσει και να διορθώσει στοιχεία) και για το λόγο αυτό θεωρείται από το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού επί Γης ως εξαιρετικά έγκυρο εργαλείο πληροφόρησης.

Αν έχετε άλλες πηγές (εκτός από τα βιβλία του Echanis διότι εκεί δεν έχουμε δει κάτι που να αναφέρεται στις επιχειρησιακές του δραστηριότητες ούτε σε πραγματικές καταγεγραμμένες μάχες σώμα-με-σώμα) με χαρά να τις εξετάσουμε.

Αν, λοιπόν, για κάποιο λόγο, πιστεύετε (ως ειδικός) ότι ο ορισμός που έχει τεθεί για το CQC και το CQB δεν είναι ακριβής, μπορείτε κάλλιστα να τον διορθώσετε στην ίδια την Wikipedia και να συμβάλετε ο ίδιος στην εξάπλωση της συγκεκριμένης πληροφορίας.

Λυπούμαστε που δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο να διαθέσετε για να μας διαφωτίσετε σχετικά με τους όρους των CQC, CQB. Ελπίζαμε να στηριχτούμε στην ειδικότητα και τη γνώση σας (ως στρατιωτικός) για το θέμα, μιας και δεν έχουμε βρει σε καμία πηγή μέχρι στιγμής κάποια άλλη εξήγηση.

Υπάρχουν ελάχιστες πληροφορίες για τον κ. Echanis, θα μπορούσατε να μας ενημερώσετε καλύτερα εσείς; Με τεκμηριωμένα στοιχεία φυσικά… και τότε με χαρά μας θα κάνουμε την απαραίτητη αναπροσαρμογή στο site μας.

Με εκτίμηση

Η ομάδα του Combatives Group

— ΕΡΩΤΗΣΗ

Σε ενα πραγμα ομως εχετε δικαιο.Να αναζητησω εκπαιδευση καπου αλλου.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Μα αυτό ακριβώς σας προτείναμε και εμείς στο προηγούμενο ερώτημά σας. Το Combatives δεν είναι για όλους και σίγουρα δεν αρέσει σε όλους.

— ΕΡΩΤΗΣΗ

Υ.Σ. Το αν ο συγγενης μου ειναι ηρωας η οχι σας πληροφορω οτι υπαρχουν στρατοπεδα με το ονομα του.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Δεν το αμφισβητήσαμε ποτέ αυτό από την πλευρά μας και μάλιστα εξακολουθούμε να τον θεωρούμε ήρωα (και σας ευχαριστούμε που μας ενημερώσατε). Η πρότασή μας να μας πείτε το όνομά του και την ιστορία του ισχύει ακόμα, όπως σαφέστατα σας ζητήσαμε να κάνετε στην προηγούμενη απάντησή μας. Ίσως δεν το καταλάβατε, παρακαλώ ξαναδιαβάστε την προσεκτικά.

— ΕΡΩΤΗΣΗ

Υ.Σ.2 Λιγοτερη wikipedia θα βοηθουσε δραματικα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Νομίζουμε ότι αυτό έχει απαντηθεί επαρκώς από τα παραπάνω.

Με εκτίμηση

Η ομάδα του Combatives Group

Όνομα: Δημήτρης
Ημ/νία: 16/09/2015
Περιοχή: Αθήνα

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Κάνε την ερώτησή σου

Η απάντηση θα αναρτηθεί σύντομα στην ενότητα Q&A (Ερωτήσεις & Απαντήσεις) και θα λάβεις σχετική ενημέρωση στο email που θα δηλώσεις.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.