Δέχεστε άνδρα σχετικά αγύμναστο, πάνω από 100 κιλά;

ΕΡΩΤΗΣΗ:
Καλησπερα δασκαλε. Ειμαι 28 ετών και έχω περιττό σωματικο λιπος. Ειμαι πανω απο 100 κιλα και παλιότερα γυμναζομουν, έκανα πρωταθλητισμο σε αθληματα νερου. Μπορειτε να με δεχθειτε και να βοηθηθω να χασω το λιπος, χτιζοντας μυες? Ή πρεπει να μαι ηδη γυμνασμενος για να ακολουθησω την εκπαίδευση στρατιωτικου τυπου οπως γραφετε στο site σας?

Αγαπητέ Ε.Π.,

Ο σωματότυπος του ασκούμενου δεν μας περιορίζει σε κάτι. Αν αποφασίσεις να έρθεις κοντά μας θα το διαπιστώσεις εύκολα αυτό.

Το πρόγραμμα εκγύμνασης που έχουμε, σε συνδυασμό με την διατροφή που προτείνουμε, φέρνει σίγουρα αποτελέσματα, αν ακολουθήσει κανείς τις οδηγίες πιστά.

Σημαντικό είναι όμως να κάνετε καρδιολογική εξέταση και να μας παρουσιάσετε την γνωμάτευση στην συνέντευξή σας. Από εκεί και πέρα να έχετε υπόψη ότι σκοπός μας δεν είναι να δημιουργήσουμε υπερ-αθλητές, αλλά ανθρώπους ικανούς να δώσουν μάχη για μερικά ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ και να δραπετεύσουν επιτυχώς.

Ναι μεν το ζητούμενο  είναι μέτρια ως «καλούτσικη» φυσική κατάσταση, όμως για κάθε φυσική κατάσταση υπάρχει τρόπος που θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Να επισημάνουμε ότι όσοι εκπαιδεύονται μαζί μας πιστά, σε μικρό χρονικό διάστημα αναπτύσσουν πολύ καλό μυϊκό σύστημα και χάνουν γρήγορα το περιττό λίπος.

Όνομα: Ε.Π.
Ημ/νία: 26/01/2020
Περιοχή: Αθήνα

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Κάνε την ερώτησή σου

Η απάντηση θα αναρτηθεί σύντομα στην ενότητα Q&A (Ερωτήσεις & Απαντήσεις) και θα λάβεις σχετική ενημέρωση στο email που θα δηλώσεις.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.