Διαφορετικές τεχνικές Combatives

ΕΡΩΤΗΣΗ:
Τι το διαφορετικό έχουν οι τεχνικές του Combatives από αυτές άλλων πολεμικών τεχνών;

Φίλε Θ. Π.

Όπως έχουμε πει και σε προηγούμενες απαντήσεις μας, γενικά δεν μας αρέσει να κάνουμε συγκρίσεις μεταξύ συστημάτων και πολύ πιθανά να έχει απαντηθεί αυτό το ερώτημα με άλλον τρόπο σε προηγούμενη απάντηση ή σε κάποιο άρθρο μας κιόλας, αλλά ας κάνουμε τον μικρό κόπο να το ξανακοιτάξουμε το ερώτημα αυτό.

Πιθανά να μην υπάρχουν και πολλές διαφορές, σίγουρα όχι στο πώς εκτελούνται διότι λίγο πολύ, ΟΛΕΣ έχουν ομοιότητες. Ίσως η βασικότερη διαφορά είναι το Πού και το Πότε με πιο Σκοπό, Στόχο και Πνεύμα τις εφαρμόζουμε.

Δεν είναι τόσο θέμα τεχνικής λοιπόν, αλλά ΧρονισμούΨυχοσύνθεσης και Αποτελέσματος που αναζητάμε.

Ευχόμαστε να απαντήθηκε η ερώτησή σου επαρκώς.

Φιλικά

Combatives Group

Όνομα: Θ. Π.
Ημ/νία: 12/06/2014
Περιοχή: Αθήνα

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Κάνε την ερώτησή σου

Η απάντηση θα αναρτηθεί σύντομα στην ενότητα Q&A (Ερωτήσεις & Απαντήσεις) και θα λάβεις σχετική ενημέρωση στο email που θα δηλώσεις.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.