Μαθήματα combatives εκτός Αθήνας για ασκητή με περιττά κιλά

ΕΡΩΤΗΣΗ:
Παλιότερα στην εφηβεία ασκήθηκα στο ταε κβο ντο για δυο χρονιά χωρίς να ασχοληθώ ιδιαίτερα να το διδαχτώ επειδή δεν με κάλυπτε πλήρως. Ζω τώρα στην Ευβοια, είμαι 29 χρόνων και ανησυχώ για την ασφάλεια μου και τον δικών μου. Θέλω να μάθω civilian και street combatives, μήπως γίνεται να την διδάσκομαι όταν έρχομαι στην Αθήνα κάθε δυο μήνες για ένα μήνα; Επίσης, έχω χάσει τη φυσική μου κατάσταση και έχω πάρει πολλά κιλά.

Φίλε Κ.,

Αν έχεις διαβάσει τα πολλά και διάφορα κείμενα στην ιστοσελίδα μας θα έχεις καταλάβει ότι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία τι έχει κάνει ο καθένας στο παρελθόν, άλλα το που θέλει να βρίσκεται στο μέλλον… Η ηλικία σου δεν αποτελεί πρόβλημα, το μεγαλύτερο μέρος των ασκητών μας είναι κάπου εκεί και μερικοί είναι και 2 δεκαετίες και βάλε παραπάνω!

Το αρχικό πρόβλημα είναι όντως τα ΠΟΛΛΑ περιττά κιλά και η ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ φυσική κατάσταση. Εάν αυτά ήταν στα φυσιολογικά πλαίσια τον μέσου υπέρβαρου και αγύμναστου ανθρώπου δεν θα ήταν καθόλου πρόβλημα. Εξάλλου, πολλοί ασκητές μας είναι πάνω από 30 ετών και συχνά σε τέτοια κατάσταση μας έρχονται.

Αρχικά συμβουλεύουμε επίσκεψη σε γιατρό να μάθεις ακριβώς σε ποιά κατάσταση βρίσκεσαι. Αν και το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που κάνουμε είναι αρκετά έντονο, δεν είναι ακατόρθωτο. Συμβουλή μου όμως, για να μην επιβαρύνεις την καρδιά σου, είναι να επισκεφθείς γιατρό για να σε βοηθήσει. Αρχικά, μπορείς να ξεκινήσεις το ήπιο περπάτημα για 1 ώρα την ημέρα (όχι τρέξιμο). Τα βάρη κάθε δεύτερη μέρα θα τα έκανα μετά το περπάτημα. Τώρα όσο αφορά το τι περιέχει το Combatives σαν σύστημα…, τα άρθρα μας εξηγούν το πνεύμα μας ενώ τα βίντεο την τεχνική μας κατάρτιση.

Περπάτημα για φυσική κατάσταση και απώλεια βάρους

Επισκέψου την ιστοσελίδα και το κανάλι μας στο YouTube (Combatives Greece) και επένδυσε λίγο χρόνο στην εξερεύνησή τoυς, πολλές από τις απορίες που έχεις θα λυθούν. Για το χρονικό διάστημα εκμάθησης που διαθέτεις, όλα είναι δυνατά αρκεί να υπάρχει βούληση και δέσμευση. Παράλληλα, κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook: Facebook.com/Combatives.Gr για να ενημερώνεσαι για τα νέα μας.

Τέλος, στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι το φθινόπωρο του 2016, κοίταξε πρώτα την υγεία σου και όταν είσαι έτοιμος να έρθεις. Το πώς θα φθάσεις σε σχολή Combatives είτε στα Βριλήσσια είτε οπουδήποτε αλλού, θα το δούμε όταν έρθει η ώρα.

Αν βιάζεσαι, το επόμενο ανοικτό σεμινάριο μας θα διεξαχθεί στις 26 Απριλίου από τις 14:00 μέχρι 17:00 στη Αίθουσα των Βριλησσίων. Είσαι ευπρόσδεκτος να παρακολουθήσεις, κάνοντας αίτηση στην ενότητα Σεμινάρια Combatives .

Με εκτίμηση

Η ομάδα του Combatives Group

Όνομα: Κ.
Ημ/νία: 28/03/2015
Περιοχή: Εύβοια

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Κάνε την ερώτησή σου

Η απάντηση θα αναρτηθεί σύντομα στην ενότητα Q&A (Ερωτήσεις & Απαντήσεις) και θα λάβεις σχετική ενημέρωση στο email που θα δηλώσεις.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.