Ποικιλία τεχνικών στα Combatives

ΕΡΩΤΗΣΗ:
Γεια σας! Παρακολουθώντας συχνά τα βίντεο σας στο youtube, βλέπω ότι δεν έχετε μεγάλη ποικιλία τεχνικών ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται, κάνω λάθος;

Φίλε Φ. Κ.,

Το YouTube είναι ένα εργαλείο προβολής για εμάς όπως και για όλους και ως εκ τούτου προσπαθούμε να παρουσιάσουμε ενδεικτικά τί περιέχει το δικό μας σύστημα αυτοάμυνας Combatives. Για να λύσω λοιπόν την απορία σου (και δεν είσαι ο μόνος), το πρόγραμμά μας απαρτίζεται από δύο κύρια μέρη:

Το πρώτο είναι το Αυθεντικό Combatives το οποίο περιέχει λίγες αλλά ουσιαστικές Αρχές, Μεθόδους και Τεχνικές και διαρκεί συνολικά 18-24μήνες.

Σε αυτό το μέρος ο σκοπός είναι να εκπαιδεύουμε πολίτες και επαγγελματίες σε ένα Απλό, Άμεσο και Αποτελεσματικό τρόπο Αυτοπροστασίας και Αυτοάμυνας σε σύντομο χρονικό διάστημα ώστε να μην αφιερώνουν πολλά χρόνια σε προπονήσεις και το κυνήγι βαθμίδων και πρωταθλημάτων. Περιέχει πολλές επαναλήψεις των επιλεγμένων Αρχών, Μεθόδων και Τεχνικών σε καταστάσεις υψηλής πίεσης και με μεγάλη ένταση και ρεαλισμό. Οι τακτικές και τεχνικές είναι λίγες και καλά δουλεμένες. Επιμένουμε στη μέθοδο αυτή διότι γνωρίζουμε ότι άνθρωπος που εκπαιδεύεται με τέτοιον τρόπο έχει πολύ καλές πιθανότητες να παραμείνει ασφαλείς. Θεωρούμε ότι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος είναι εξαιρετικά ικανοί να αμυνθούν σε πολύ αντίξοες συνθήκες υψηλού κινδύνου διότι έχουν δοκιμαστεί πάμπολλες φορές. Δεν μοιάζει με τίποτα άλλο που διδάσκεται στην Ελλάδα τουλάχιστον όσο γνωρίζουμε.

Ποικιλία τεχνικών στο Combatives

Το δεύτερο μέρος είναι το πρόγραμμα της Σχολής Εκπαιδευτών του Combatives στο οποίο μόνο μέλη που έχουν εκπληρώσει το πρώτο μέρος μπορούν να λάβουν μέρος για να πιστοποιηθούν ως Ανώτατοι δάσκαλοι του Combatives Group (oποιοσδήποτε ακολουθήσει το πρώτο πρόγραμμα μπορεί να γίνει εκπαιδευτής Combatives). Αυτό το μέρος έχει να κάνει με τις βαθύτερες Αρχές, Μεθόδους και Τεχνικές και διαρκεί συνολικά 27-36 μήνες.

Ο σκοπός αυτού του προγράμματος είναι καθαρά να παράγουμε εξαιρετικά καλά καταρτισμένους δασκάλους για να συμβάλλουν στην εξάπλωση του Combatives υπό την αιγίδα του Combatives Group. Το πρόγραμμα περιέχει πάσης φύσεως:

• Xτυπήματα
• Ρίψεις
• Ακινητοποιήσεις
• Εξαρθρώσεις
• Πνιγμούς
• Στραγγαλισμούς
• Μάχη εδάφους

και όλες τις αρχές, μεθόδους και εξειδικευμένες τεχνικές που τα συνοδεύουν. Και στα 2 μερη οι υποψήφιοι δάσκαλοι μαθαίνουν τακτικές και τεχνικές και γνώσεις όπλων (νόμιμα αντικείμενα).

Τελειόφοιτοι του Πλήρους Προγράμματος μπαίνουν στην ομάδα δόκιμων που διδάσκουν τακτικά σε υπάρχουσες σχολές του Combatives Group για έναν χρόνο με την στενή συνεργασία του δασκάλου της εκάστοτε σχολής. Από τον δεύτερο χρόνο και πέρα, εάν το επιθυμεί ο Δόκιμος, το Combatives Group τον τοποθετεί σε σχολή που ανήκει στον όμιλο ως επίσημο και ανεξάρτητο πια δάσκαλο.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρεις στον σύνδεσμο Εκπαίδευση Combatives και σε όλες τις σελίδες που βρίσκονται στην ενότητα “Εκπαίδευση”.

Με εκτίμηση

Η ομάδα του Combatives Group

Όνομα: Φ. Κ.
Ημ/νία: 25/11/2013
Περιοχή: Καλλιθέα

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Κάνε την ερώτησή σου

Η απάντηση θα αναρτηθεί σύντομα στην ενότητα Q&A (Ερωτήσεις & Απαντήσεις) και θα λάβεις σχετική ενημέρωση στο email που θα δηλώσεις.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.