Το Combatives Group στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων

ΕΡΩΤΗΣΗ:
Γεια σας, έμαθα πρόσφατα το Combatives έχει διδαχθεί και στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Ισχύει αυτό;

Φίλε Κ. Κ.,

Φυσικά και ισχύει. Το Σύστημα Combatives μας ήταν στη διδακτέα ύλη της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων για 5 ολόκληρα έτη. Ο κ. Κώστας Λεονταρίδης ήταν ο δάσκαλος της σχολής.

Δείγμα της δουλειάς που έγινε και των εντυπωσιακών αποτελεσμάτων του συστήματαος μας μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω video της επίδειξης της Σχολής Ευελπίδων το 2014:

Εμείς του Combatives Group πιστεύουμε ότι σε μια σοβαρή Στρατιωτική Σχολή πρέπει να διδάσκεται δοκιμασμένο στρατιωτικό σύστημα μάχης σώμα με σώμα.

Με εκτίμηση

Η ομάδα του Combatives Group

Όνομα: Κ. Κ.
Ημ/νία: 11/09/2015
Περιοχή: Δάφνη

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Κάνε την ερώτησή σου

Η απάντηση θα αναρτηθεί σύντομα στην ενότητα Q&A (Ερωτήσεις & Απαντήσεις) και θα λάβεις σχετική ενημέρωση στο email που θα δηλώσεις.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.