7 λόγοι για να μάθεις Combatives

Γιατί είναι το Combatives διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο που προσφέρεται; Πως Γίνεσε ο ίδιος διαφορετικός σε λίγους μήνες; Πώς μπορείς να γίνεις εκπαιδευτής Combatives; Ποιός αναλαμβάνει την εκπαίδευσή σου και την προώθηση της σχολής σου;

Αναμφίβολα, βομβαρδίζεσαι καθημερινά από διαφημιστικά spot που σου υποδεικνύουν τί πρέπει να επιλέξεις για να τονώσεις ταυτόχρονα σώμα και πνεύμα. Μάλλον κανείς δεν σου έχει ακόμα μιλήσει για το Combatives, τo απλό, άμεσο και αποτελεσμαικότατο Σύστημα Αυτοάμυνας  απόσταγμα μιας γνήσιας Τέχνης του Πολέμου που σου υπόσχεται τα παρακάτω:

7 λόγοι για να μάθεις Combatives

1. Αύξησε την ασφάλειά σου
Σε έναν κόσμο επικίνδυνο, η ανασφάλεια είναι το κυρίαρχο συναίσθημα όλων όσων δεν γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν για να μείνουν ασφαλείς. Με το σύστημα και την μεθοδολογία του Combatives Group, πολύ γρήγορα θα διαπιστώσεις την διαφορά. Όχι μόνο θα αντιληφθείς πόσα πράγματα δεν γνώριζες μέχρι τώρα και πόσα νόμιζες ότι γνώριζες, αλλά γρήγορα θα αισθανθείς δυνατός και σίγουρος για τον εαυτό σου. Βέβαιος ότι μπορείς, διότι έχεις δοκιμαστεί πραγματικά.

Δεν έχει σημασία αν είσαι άνδρας ή γυναίκα, δυνατός ή αδύναμος, μικρός ή μεγάλος, θα μάθεις να χρησιμοποιείς σώμα και πνεύμα στο έπακρο των δυνατοτήτων σου. Σε λίγους μόνο μήνες θα μπορείς με βεβαιότητα να πάρεις την ασφάλειά σου και την ζωή σου στα χέρια σου.

2. Γίνε δυνατός γρηγορότερα από ποτέ
Με το Combatives θα δημιουργήσεις την αντοχή και τη δύναμη καθώς θα κάνεις το κορμί και την γράμμωση που είχες ονειρευτεί, αν το θέλεις πραγματικά…

Ένα βασικό στοιχείο της αυτοάμυνας είναι το καλά δουλεμένο σώμα, διότι τεχνικές χωρίς την δυνατότητα εφαρμογής τους σε πραγματικές συνθήκες δεν υφίστανται. Σε αυτό δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση, θεωρώντας ότι η δύναμη και η αντοχή, έστω για λίγα δευτερόλεπτα υπό συνθήκης ακραίου στρες, είναι βασικός παράγοντας στην προστασία του πολίτη.

Για τον λόγο αυτό, έχουμε δημιουργήσει το Combat Fitness, το πρώτο μέρος του Combatives που χτίζει δυνατό σώμα, χωρίς περιττό λίπος, σε ελάχιστο χρόνο. Και δεν μένουμε μόνο στα λόγια, είναι μία υπόσχεση που κρατάμε, αν είστε πρόθυμοι να κάνετε όσα χρειάζεται.

3. Μάθε την καλύτερη αυτοάμυνα
Η προστασία της ζωής σου και της σωματικής σου ακεραιότητας δεν είναι άθλημα, δεν είναι παιχνίδι. Μάθε Αυτοάμυνα από τους πλέον ειδικούς στον χώρο. Δεν είμαστε άλλος ένας Αθλητικός Σύλλογος, Είμαστε εταιρεία που έχουμε μέχρι στιγμής 45 χρόνια εμπειρίας σε θέματα Ασφάλειας, Αυτοπροστασίας και, αν το χρειαστείτε, Αυτοάμυνας. Στο Combatives Group δεν παίζουμε με την ζωή σου. Μην το κάνεις ούτε κι εσύ.

Αύξησε την ετοιμότητά σου

4. Αύξησε την ετοιμότητά σου
Πολύ γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι τα αντανακλαστικά σου έχουν γίνει εξαιρετικά γρήγορα. Μέσα στους πρώτους 3 μήνες θα αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο διαφορετικά. Η αντίλυψή σου για το τι συμβάνει γύρο σου αυξάνεται. Οι κινήσεις των συνανθρώπων σου θα μοιάζουν πιο αργές και οι δικές σου σαφώς πιο γρήγορες. Έχει να κάνει με την παρατηρητικότητά και την εγρήγορση σου. Αυτό αποτελεί τεράστιο πλεονέκτημα σε ενάν κόσμο απρόσμενης βίας.

5. Προστάτευσε τον εαυτό σου
Κανείς δεν θα σε βοηθήσει καλύτερα να προστατευτείς από το Combatives Group με απτό, πρακτικό τρόπο στο επίπεδο που μπορείς. Μάθε πώς να ανιχνεύεις τον κίνδυνο, να τον διαχειρίζεσαι και πώς να προστατεύεσαι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πάντα με νόμιμα μέσα.

Μην γίνεσαι έρμαιο των επιτήδειων που σου υπόσχονται ότι θα σε κάνουν commando. Θυμήσου ότι ζεις σε μία έννομη χώρα που δεν θα σου επιτρέψει ποτέ να γίνεις μαχαιροβγάλτης!

6. Γίνε γρήγορα εκπαιδευτής Combatives
Θέλεις να ανοίξεις την δική σου σχολή Combatives, με την επίσημη πιστοποίηση και στήριξη του Combatives Group;

Ενήλικοι Άνδρες και Γυναίκες μπορούν να εκπαιδευτούν μέσα σχετικά μικρό χρονικό διάστημμα και κατόπιν να διδάξουν όσα έμαθαν. Αναλαμβάνουμε την εκπαίδευσή σου και την προώθηση της σχολής σου. Όλα αυτά στο οικονομικότερο πακέτο της αγοράς. Δεν χρειάζεται να σπαταλήσεις χρόνια για να μπορέσεις να διδάξεις αυτό που πιστεύεις και αγαπάς. Επικοινώνησε μαζί μας τώρα.

7. Γίνε μέλος μιας ελίτ ομάδας
Τα ιδρυτικά μέλη της μεθοδολογίας Combatives είναι μια ελίτ ομάδα που ξεκίνησε από το 1915 στην αστυνομία και έφτασε το απόγειό της κατά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Το Combatives δημιουργήθηκε και σχεδιάστηκε ως απάντηση στην ωμή βία. Και είναι εξ’ ίσου απλό και ωμό. Είναι δοκιμασμένο και αποδεδειγμένο. Αυτή η δοκιμασμένη μεθοδολογία φτάνει μέχρι και τις μέρες μας αλώβητη από θεατρινισμούς και επικίνδυνες τεχνικές εντυπωσιασμού σε όσους μαθητεύουν στο Combatives Group.

20/08/2018

Ανώνυμος

Μοιράσου το:

Σχετικά άρθρα

To Combatives κι εγώ

Το σύστημα με επηρέασε βαθιά και στην πυγμαχία. Άλλαξε ο τρόπος που αντιλαμβάνομαι την απόσταση, έμαθα να ελέγχω καλύτερα τόσο το δικό μου σώμα όσο και αυτό του αντιπάλου και τα χτυπήματά μου έγιναν πολύ πιο βάναυσα.

Αναγνωρίζοντας την Βία

«Αναλύοντας τα βιώματα κάθε επιπέδου του Combatives μέχρι το τρίτο, παρατηρεί κανείς νέους ασκητές που ενθουσιάζονται αλλά και να προβληματίζονται. Σε όλους όμως παρατηρείται ότι αναγνωρίζουν την βία καλύτερα και την διαχειρίζονται ολοένα και περισσότερο.»

Σκέψεις και σχόλια 2ου επιπέδου Combatives

Στην περίπτωση που έχεις αποφασίσει να αμυνθείς, επειδή δεν υπάρχει διέξοδος, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τις πιο ωμές και βασικές τεχνικές προκειμένου να είσαι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.