Σχέση του Combatives Group με το Urban Combatives του Lee Morisson

ΕΡΩΤΗΣΗ:
Καλησπέρα Σας, παρακολουθώ την σελίδα σας και την βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Ήθελα να ρωτήσω το εξής. Πάνω στο ενδιαφέρον μου για την αυτοάμυνα, έπεσε το μάτι μου σε κάτι βίντεο στο YouTube των Urban Combatives στην Βρετανία του Lee Morisson αν έχετε υπόψιν σας. Είναι αυτό το σύστημα των combatives που διδάσκετε στην σχολή σας?

Καλημέρα Κύριε Δασκαλάκη,

Χαιρόμαστε που παρακολουθείτε την ιστοσελίδα μας με ενδιαφέρον, για αυτόν τον λόγο την δημιουργήσαμε. Μεταφέρουμε στον κόσμο την αλήθεια της πραγματικής βίας, τις έρευνές μας και τα αποτελέσματά τους γύρω από αυτήν.

Για να απαντήσουμε το ερώτημά σας θα σας πούμε πρώτα μια από αυτές τις αλήθειες.

Αργά ή γρήγορα, άνθρωπος που γνωρίζει από βία, τις πραγματικές διαστάσεις και την απρόβλεπτη φύση της, κάποια στιγμή θα απαλλαχθεί από τα περιττά και θα εστιάσει ΜΟΝΟ στα Απλά, Άμεσα και Αποτελεσματικά. Αυτό καθιστά το είδος μας να έχει πολλές ομοιότητες με προσεγγίσεις άλλων εκπαιδευτών σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Ο κύριος Μόρισσον λοιπόν, είναι τόσο κοντά στο Σύστημα του Combatives Group, που πολύ παλαιότερος μαθητής του Κ. Καπανταϊδάκη παρακολουθεί τα μαθήματά του πιστά. Οι αναφορές του σε προσωπική επικοινωνία με τον ίδιο κατά καιρούς επιβεβαιώνουν αυτό το γεγονός. Ίσως η βασική διαφορά μεταξύ της μεθοδολογίας του κ. Μόρισσον και του κ. Καπανταϊδάκη είναι ότι ο δεύτερος προσφέρει και την δυνατότητα σε απόφοιτους του Συστήματος Αυτοάμυνας Combatives εξέλιξη και στην Μεσαιωνική ρίζα του, το μαχητικό Ju Jutsu.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Καπανταϊδάκης έχει τεράστια εμπειρία (πάνω από 40 χρόνια) στο παραδοσιακό μαχητικό Ju Jutsu (Ζίου Ζίτσου) έχοντας εκπαιδεύσει ανθρώπους σε πολλά μέρη του κόσμου.

Πάνω σε αυτή την εμπειρία βασίστηκε το σύστημα του Combatives Group.

Ευχόμαστε να έχουμε απαντήσει την ερώτησή σας ικανοποιητικά.

Όνομα: Ε. Δασκαλάκης
Ημ/νία: 04/02/2020
Περιοχή: Αθήνα

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Κάνε την ερώτησή σου

Η απάντηση θα αναρτηθεί σύντομα στην ενότητα Q&A (Ερωτήσεις & Απαντήσεις) και θα λάβεις σχετική ενημέρωση στο email που θα δηλώσεις.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.