Παρέχει το Combatives Group επαγγελματική εκπαίδευση;

ΕΡΩΤΗΣΗ:
Κύριε μου κινήσατε το ενδιαφέρον. Έχω μαχαίρια Fairbairn και Applegate-Fairbairn (τα αγαπημένα μου), είμαι επαγγελματίας με επάγγελμα που σχετίζεται με τον στρατό. Στις πολεμικές τέχνες κυκλοφορεί πολύ απάτη. Οι 999 στους 1000 δεν έχουν ιδέα τι τους γίνεται. Δίνετε εκπαίδευση επαγγελματική??

Φίλε Δημήτρη,

Είναι γεγονός ότι κυκλοφορεί πολύ απάτη και αυτό οφείλεται στο ότι «μαϊμούδες» μάστερ «αναγνωρίζουν» άλλες «μαϊμούδες» μάστερ και ούτω καθεξής, με μεγάλη ευκολία και χωρίς ρίσκο. Αυτό γίνεται διότι οι αδαείς θεωρούν ότι κάποιος ο οποίος φορά ζώνη και φέρει τίτλο ξέρει τί λέει και δεν θα τους απατήσει.

Απαντώντας στο ερώτημα αν δίνουμε επαγγελματική εκπαίδευση, η απάντηση είναι «Ναι!» για όσους θέλουν ρεαλισμό, πραγματοποιούμε εκπαιδεύσεις για επαγγελματίες των Ενόπλων Δυνάμεων και της Αστυνομίας. Περισσότερα μπορούμε να συζητήσουμε μόνο από κοντά (για να γνωρίζουμε ακριβώς τι θέλεις).

Όσον αφορά στην εκπαίδευση με μαχαίρι, αυτό είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο και χωρίζεται σε εκπαίδευση για ιδιώτη και για επαγγελματία. Αν λοιπόν πρόκειται για ιδιώτη, μόνο ένα έχουμε να πούμε: μη βρεθείς ΠΟΤΕ σε τέτοια θέση. Όποια και να είναι η έκβαση, το αποτέλεσμα θα είναι είτε να βρεθείς κάτω από το χώμα είτε μέσα στη φυλακή.

“Όλα Δουλεύουν όταν ο Αντίπαλος Συνεργάζεται” – Ζακ Καπανταϊδάκης

Η οποιαδήποτε εκπαίδευση σε αθλητικό σύλλογο βασίζεται σε προκαθορισμένα σενάρια που πραγματοποιούνται με δύο συναθλούμενους που συνεργάζονται για την ολοκλήρωση του κάθε σεναρίου. Αυτή η συνεργασία είναι που τα κάνει αναληθή.

Τι σημαίνει αυτό;

Ότι απέχουν εξαιρετικά από την πραγματικότητα, η οποία είναι ασύλληπτα γρήγορη, αιφνιδιαστική, βίαιη και δεν περιέχει κανένα απολύτως στοιχείο συνεργασίας. Παραδείγματα μπορείς να δεις στα διάφορα βίντεο που έχουμε στο κανάλι μας στο youtube (σύντομα θα προσθέσουμε και άλλα).

Αποτέλεσμα πραγματικής επίθεσης με μαχαίρι
Αποτελέσματα μάχης με μαχαίρι, σε πραγματικό επίπεδο

Θα ήταν, λοιπόν, εύκολο να πούμε ότι πραγματοποιούμε επαγγελματική εκπαίδευση σε μαχαίρι (όπως κάνουν διάφοροι άλλοι), αλλά αυτό θα ήταν ψέμα. Και επειδή είμαστε επαγγελματίες, ποτέ δεν θα το πούμε. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να σου πούμε ακριβώς αυτό που έλεγε ο Fairbairn:

«Δεν υπάρχει σίγουρη άμυνα εναντίων του μαχαιριού». – W.E. Fairbairn

Έχε υπόψη ότι αυτό το είπε άνθρωπος που είχε προσωπική εμπειρία σε περισσότερες από 200 προσωπικές ένοπλες συμπλοκές. Μάλλον περισσότερες από οποιονδήποτε εγχώριο «μάστερ» ή και οποιονδήποτε άλλον παγκοσμίως. Οι συνεργάτες του αναφέρουν ότι ο ίδιος είχε ουλές σε όλο του το σώμα. Πολλοί άλλοι με παρόμοια ή και μεγαλύτερη εμπειρία από τον Fairbairn τελικά δεν επέζησαν.

Όποιος από αυτούς τους μάστερ είναι πρόθυμος να μας αποδείξει ότι μπορεί να αμυνθεί άοπλος εναντίων πραγματικού μαχαιριού ή να υποδείξει την ειδικότητά του με το μαχαίρι έμπρακτα εναντίων άλλου όμοια ή και πιο βαριά οπλισμένου ανθρώπου είναι ευπρόσδεκτος προς επίδειξη!!!

Εάν αναρωτιέσαι για όλα αυτά, έλα να τα δούμε και να τα δοκιμάσουμε από κοντά για να δεις με τα ίδια σου τα μάτια τι ακριβώς εννοούμε. Ελπίζω να τα πούμε από κοντά.

Με εκτίμηση

Η ομάδα του Combatives Group

Όνομα: Δημήτρης
Ημ/νία: 05/09/2015
Περιοχή: Αθήνα

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Κάνε την ερώτησή σου

Η απάντηση θα αναρτηθεί σύντομα στην ενότητα Q&A (Ερωτήσεις & Απαντήσεις) και θα λάβεις σχετική ενημέρωση στο email που θα δηλώσεις.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.