Διδασκαλία χρήσης όπλων στην πολεμική τέχνη Combatives

ΕΡΩΤΗΣΗ:
Διδάσκετε όπλα;

Φίλε Χρήστο Α.,

Η ερώτηση σου φαντάζομαι είναι αν διδάσκουμε την χρήση κάποιων συγκεκριμένων όπλων. Η απάντηση είναι «Ναι!», αλλά όχι σε όλους και μόνο υπεύθυνα και με σεβασμό στους νόμους της πατρίδας μας.

Τα “όπλα” που διδάσκουμε στο Civilian Combatives είναι η χρήση μαγκούρας ή μπαστουνιού, η χρήση καθημερινών αντικειμένων που μπορεί κανείς να έχει μαζί του την στιγμή μιας επίθεσης ή ότι βρεί δίπλα του και (θεωρούμε λίγο έως και πολύ υπερβολικά), την άοπλη αντιμετώπιση πιστολιού και μαχαιριού. Όλα αυτά διδάσκονται με τον ίδιο τρόπο που διδάχτηκαν τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και διδάσκονται ακόμη σε εξειδικευμένα άτομα στον δυτικό κόσμο.

Εν ολίγοις δεν είμαστε υπέρμαχοι της φαντασμένης ή και πραγματικής παρανομίας διότι όπως γνωρίζεις άλλωστε, είναι παράνομη η οπλοφορία και η οπλοχρησία από τους περισσότερους απλούς πολίτες στην χώρα μας και δεν συζητάμε καν την οπλοχρησία διότι αυτή έχει πάντα συνέπειες…

Στα πρόγραμμαατα του Advanced και  Professional Combatives (η ανώτατη σχολή μας) διδάσκονται τεχνικές του παραδοσιακού Ζίου Ζίτσου (Ju Jutsu – όχι αθλητισμός). Η συνολική διάρκεια αυτών είναι τουλάχιστον 3-5 ετών. Συνδυάζεται με ένοπλες και άοπλες τεχνικές υψηλών απαιτήσεων και διδάσκεται μόνο στους υποψήφιους ανώτατους δασκάλους του Combatives Group ή σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με την πτυχή της “Τέχνης”. Η Σχολή Εκπαιδευτών Combatives (Instructor School – Professional Combatives όπως την ονομάζουμε) είναι ανοικτή μόνο σε όσους έχουν περάσει από τις προηγούμενες σχολές με επιτυχία, ώστε να μπορούν και αυτοί μελλοντικά να μεταδώσουν αυτές τις εξειδικευμένες γνώσεις και ικανότητες υπεύθυνα.

Με εκτίμηση

Η ομάδα του Combatives Group

Όνομα: Χρήστος Α.
Ημ/νία: 02/05/2013
Περιοχή: Γλυφάδα

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Κάνε την ερώτησή σου

Η απάντηση θα αναρτηθεί σύντομα στην ενότητα Q&A (Ερωτήσεις & Απαντήσεις) και θα λάβεις σχετική ενημέρωση στο email που θα δηλώσεις.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.