Που βρήκατε όλες τις πληροφορίες σας

ΕΡΩΤΗΣΗ:
Γεια σας, ψάχνοντας την ιστοσελίδα σας βλέπω ότι έχετε κάνει πολύ έρευνα στην ιστορία του combatives. Ήθελα να σας ρωτήσω που βρήκατε όλη αυτή τη πληροφορία και γιατί την θεωρείτε τόσο σημαντική από την στιγμή που πιστεύω ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται περισσότερο για αυτά που κρύβετε στα άρθρα σας.

Φίλε Ι. Ν.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία και ζητούμε συγγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση, οι εργασίες δεν τελειώνουν ποτέ και ούτε φαίνεται να μειώνονται…

Η απάντηση στην πρώτη ερώτηση είναι ότι όλες οι πληροφορίες βρίσκονται ελεύθερα στο διαδίκτυο, όμως το πρόβλημά μας δεν είναι η ατέλειωτη έρευνα, αλλά η ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ των γεγονότων. Ο λόγος που δίνουμε και τόση ιστορική πληροφορία είναι διπλός:

Α) Για να επιμορφώσουμε τους αναγνώστες μας σε ιστορικά γεγονότα που συνέβαλαν στην μεθοδολογία του Combatives στην περίπτωση που τους ενδιαφέρει.

Β) Για να δώσουμε στους ανθρώπους την πλήρη εικόνα του ΠΩΣ και ΣΕ ΤΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ δημιουργήθηκε η μεθοδολογία και φιλοσοφία της προσέγγισης του Combatives στο θέμα της ακραίας βίας. Και, γιατί θεωρείται κατάλληλο για σοβαρούς επαγγελματίες και μη που χρειάζονται τις δεξιότητες που προσφέρει.

Εμείς από την πλευρά μας πιστεύουμε ότι η προσέγγιση αυτή βοηθά τον κόσμο που τα καταλαβαίνει αυτά, να εκτιμήσει ότι οι δημιουργοί του συστήματος δεν ήταν θεωρητικοί οι οποίοι κατέβηκαν από το βουνό μετά από μήνες νηστείας και διαλογισμού, αλλά άνθρωποι που ήταν «μέσα» στα πράγματα όπου τα δοκίμαζαν ζωντανά κιόλας με τίμημα ζωών.

Όσον αφορά την δεύτερη ερώτηση σου θα σε παραπέμψουμε στην προηγούμενη απάντηση που δώσαμε  στο παρελθόν για το ίδιο ερώτημα.

Άρθρα Combatives με κωδικό πρόσβασης

ευχόμαστε να καλύψαμε επαρκώς τις απορίες σου.

Με εκτίμηση
Combatives Group

Όνομα: Ι. Ν.
Ημ/νία: 09/11/2015
Περιοχή: Αθήνα

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Κάνε την ερώτησή σου

Η απάντηση θα αναρτηθεί σύντομα στην ενότητα Q&A (Ερωτήσεις & Απαντήσεις) και θα λάβεις σχετική ενημέρωση στο email που θα δηλώσεις.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.