Προσαρμογή στο combatives από άλλη πολεμική τέχνη

ΕΡΩΤΗΣΗ:
Έχω κάνει άλλο σύστημα για τρία χρόνια. Θα προσαρμοστώ εύκολα στο combatives;

Φίλε Στάθη,

Η νοοτροπία μας όσον αφορά στις πολεμικές τέχνες γενικότερα είναι η εξής:
Χίλιες φορές καλυτέρα να έχεις κάνει οτιδήποτε, παρά να κάθεσαι στον καναπέ!

Σαφώς μια οποιαδήποτε προηγούμενη εμπειρία (ειδικά αυτή που αναφέρεις ότι έχεις) έχει βοηθήσει να σε «σφυρηλατήσει» σε κάποια θέματα που είναι ζωτικής σημασίας όπως ισορροπία, δύναμη, ταχύτητα κ.λπ.

Όσον αφορά στο σύστημα το οποίο είχες επιλέξει να αφιερώσεις χρόνο, δεν το αναφέρεις. Παρά ταύτα, αυτό στο οποίο θα πρέπει να δώσεις κάποια ιδιαίτερη προσοχή είναι το πνεύμα με το οποίο ασκείται το Combatives σε σύγκριση με άλλα συστήματα. Για να απαντηθεί πληρέστερα η ερώτησή σου, θα σε παραπέμψω στα άρθρα ήδη ασκούμενων μαζί μας, για να δεις πως το βλέπουν οι ίδιοι:

Διαχωρισμός Αθλητισμού – Αυτοάμυνας – Combatives
Η αυτοάμυνα από την σκοπιά του «ώριμου» μαθητή
Μαχητικά αθλήματα – Αναζήτηση της ρίζας του προβλήματος

Εύχομαι αυτές οι απόψεις να σε βοηθήσουν.

Με εκτίμηση

Η ομάδα του Combatives Group

Όνομα: Στάθης
Ημ/νία: 22/04/2013
Περιοχή: Κορωπί

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Κάνε την ερώτησή σου

Η απάντηση θα αναρτηθεί σύντομα στην ενότητα Q&A (Ερωτήσεις & Απαντήσεις) και θα λάβεις σχετική ενημέρωση στο email που θα δηλώσεις.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.