Πρόσβαση και στάθμευση στην Αίθουσα Βριλησσίων

ΕΡΩΤΗΣΗ:
Θελησα να σας δω απο κοντα (στην αιθουσα Βριλησσίων), ομως δεν βρηκα πουθενα να παρκαρω. Δε γνωριζω αν περνουν λεωφορεια για να το αφηνα πεζοδρομιο. Καθ ολη τη διαρκεια της προπονησης υπαρχει χωρος σταθμευσης?

Φίλε Ε.Π.,

Πάντα υπάρχουν χώροι στάθμευσης στη γειτονιά και πολλοί ασκούμενοί μας περπατάνε μέχρι και εκατό μέτρα για να φτάσουν στον χώρο μας.

Απαγορεύεται το παρκάρισμα πάνω στο πεζοδρόμια στα Βριλήσσια, μιας και είναι για πεζούς αλλά ταυτόχρονα και ποδηλατοδρόμος. Παρά ταύτα, αν μένετε κοντά σε μετρό, η στάση Δούκισσης Πλακεντίας είναι μόλις 700 μέτρα από τον χώρο μας (10 λεπτά περπάτημα). Αρκετοί που έρχονται από πολύ μακριά (π.χ. Πειραιά) χρησιμοποιούν το μετρό κάθε φορά που έρχονται στο μάθημα μιας και προσφέρει κάποιες σημαντικές ευκολίες.

Είναι άλλωστε και μια άριστη επιλογή για το πρώτο ζέσταμα, πριν καν ξεκινήσει η εκπαίδευση. Περισσότερο περπάτημα, περισσότερη και γρηγορότερη εκγύμναση.

Για περισσότερες πληροφορίες, δες την σχετική σελίδα για την Πρόσβαση στις Αίθουσες Εκπαίδευσης Combatives. Μπορείς, αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, να προσθέσεις το στίγμα στο κινητό σου.

Όνομα: Ε.Π.
Ημ/νία: 27/01/2020
Περιοχή: Αθήνα

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Κάνε την ερώτησή σου

Η απάντηση θα αναρτηθεί σύντομα στην ενότητα Q&A (Ερωτήσεις & Απαντήσεις) και θα λάβεις σχετική ενημέρωση στο email που θα δηλώσεις.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.