Σχέση του Combatives με το παραδοσιακό Ju Jutsu

ΕΡΩΤΗΣΗ:
Έχει σχέση το Combatives με το παλιό Ju Jutsu που μάθαινα κάποτε με τον κ. Καπανταϊδάκη;

Αγαπητέ φίλε/φίλη,

Χαιρόμαστε που μας βρήκες μετά από τόσα χρόνια. Είναι πάντα ευχάριστο να ξαναερχόμαστε σε επαφή με παλιούς μας μαθητές. Θα χαρούμε να σε δούμε και από κοντά.

Σε ό,τι αφορά την σχέση του «παλαιότερου» Ju Jutsu που έμαθες με το σημερινό Combatives που διδάσκουμε και προωθούμε ενεργά, έχουν πολλές ομοιότητες στο πνεύμα και την εφαρμογή, μιας και η μεθοδολογία μας στηρίχτηκε στο παλιό παραδοσιακό αυτό δοκιμασμένο σύστημα. Θα θυμάσαι βέβαια και τις εξαιρετικά σκληρές προπονήσεις που κάναμε τότε και ότι δεν είχαν καμία σχέση με το αθλητικό Ζίου Ζίτσου που διδάσκεται σήμερα από την αντίστοιχη ομοσπονδία. Οι προπονήσεις μας είναι ακόμη σκληρές για να σιγουρευτούμε ότι οι ασκούμενοι μας δεν παραμυθιάζονται ούτε ζουν με αυταπάτες για το τί είναι εφικτό και τί όχι, για το τί είναι ικανοί να κάνουν και τί όχι. Όπως γνωρίζεις, ποτέ δεν προωθούσαμε «παπάτζα». Το ίδιο και σήμερα.

Τι έχει αλλάξει όμως;

Έχουμε αλλάξει την σειρά της διδακτέας ύλης και την μεθοδολογία διδασκαλίας της ώστε να έχει γρήγορη καμπύλη μάθησης ο ασκητής. Αυτό είναι βέβαια σε πλήρη αντίθεση με το παλαιότερο μας τρόπο, όπου χρειαζόταν πολύ περισσότερο χρόνο για να μάθει τις πολλές λεπτομέρειες που απαιτούσε το σύστημα.

Τα τωρινά αποτελέσματα είναι εκπληκτικά! Λίγες καλά δουλεμένες και εστιασμένες τεχνικές για τους σκοπούς της Αυτοάμυνας και όχι της μάχης όπως παλαιότερα. Τα τελευταία τα αφήνουμε για τους ασκούμενους μας που θέλουν να μάθουν πολύ περισσότερα από τα απολύτως αναγκαία, γιατί έτσι επιθυμούν και, για αυτούς οι οποίοι θέλουν κάποια στιγμή να διδάξουν το πλήρες πρόγραμμα Combatives της κοινότητάς μας.

Περισσότερα από κοντά, ξέρεις πως θα μας βρεις.

Με εκτίμηση

Η ομάδα του Combatives Group

Όνομα: Ανώνυμος
Ημ/νία: 08/01/2016
Περιοχή: Αθήνα

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Κάνε την ερώτησή σου

Η απάντηση θα αναρτηθεί σύντομα στην ενότητα Q&A (Ερωτήσεις & Απαντήσεις) και θα λάβεις σχετική ενημέρωση στο email που θα δηλώσεις.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.